הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בעצם הכתף

• פותח/ת השרשור Bowie
  • פורסם בתאריך

Bowie

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
נפצעתי בכתף לפני כ 5 חודש ממקבילים (משקל גוף)
בכתף ימין יש לי כאב שהוא ממוקד על חיבור של שני עצמות ובנוסף התחלתי לעבוד על גמישות אני מקווה שזה יעזור
בכתף התקינה יש לי בין שני עצמות שקע (שכנראה ככה זה אמור להיות כי הכתף תקינה)
בכתף הפצועה אין לי את השקע הזה וזה האיזור בו אני מרגיש את הכאב

הכאב עצמו לא מפריע בצורה רצינית האיזור קצת משוחרר אבל עדיין מרגיש את הכאב ואין לי מגבלה בלהרים את הכתף הפצועה
זה רק קצת כואב אבל לא מפריע
כשהייתי אצל אורתופד הוא אמר שזה צריך לנוח 3 חודש אבל כבר עבר 3 חודש והוא אמר גם שהאיזור עוד לא התפתח (אני בן 16)

נפצעתי בכתף לפני כ 5 חודש ממקבילים (משקל גוף)
בכתף ימין יש לי כאב שהוא ממוקד על חיבור של שני עצמות ובנוסף התחלתי לעבוד על גמישות אני מקווה שזה יעזור
בכתף התקינה יש לי בין שני עצמות שקע (שכנראה ככה זה אמור להיות כי הכתף תקינה)
בכתף הפצועה אין לי את השקע הזה וזה האיזור בו אני מרגיש את הכאב

הכאב עצמו לא מפריע בצורה רצינית האיזור קצת משוחרר אבל עדיין מרגיש את הכאב ואין לי מגבלה בלהרים את הכתף הפצועה
זה רק קצת כואב אבל לא מפריע
כשהייתי אצל אורתופד הוא אמר שזה צריך לנוח 3 חודש אבל כבר עבר 3 חודש והוא אמר גם שהאיזור עוד לא התפתח (אני בן 16)
לי באופן אישי התחילו צרות בכתף בגיל הזה בגלל אורתופדים פח שכל מה שהם יודעים להגיד זה תנוח זה יעבור.
ואולי אם הייתי הולך אז לפיזיו טוב היו לי היום פחות צרות בכתף.
אז העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לך לפיזיו טוב, כתף זה מפרק רגיש, יכול להיות שאין שם כלום ושזה באמת צריך זמן כדי לעבור, אבל לא יזיק שמישהו אשכרה יבחן את התנועתיות של הכתף, המגבלות שלה ובמידת הצורך ינחה אותך את מה לחזק ויסביר איך לעשות את זה.
אם לא היית אצל אורתופד מומחה כתף או אצל אורתופד שאשכרה יודע וטורח לבדוק אותך מכל הכיוונים, פיזיו שווה את ההשקעה.

בהחלט כפי שנאמר פה , פיזיותרפיסט יכול לעזור לך, פציעות מסוג זה אני רואה על בסיס יומי גם בקבוצות הספורט וגם מתאמני חדר הכושר

• פותח/ת השרשור
לי באופן אישי התחילו צרות בכתף בגיל הזה בגלל אורתופדים פח שכל מה שהם יודעים להגיד זה תנוח זה יעבור.
ואולי אם הייתי הולך אז לפיזיו טוב היו לי היום פחות צרות בכתף.
אז העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לך לפיזיו טוב, כתף זה מפרק רגיש, יכול להיות שאין שם כלום ושזה באמת צריך זמן כדי לעבור, אבל לא יזיק שמישהו אשכרה יבחן את התנועתיות של הכתף, המגבלות שלה ובמידת הצורך ינחה אותך את מה לחזק ויסביר איך לעשות את זה.
אם לא היית אצל אורתופד מומחה כתף או אצל אורתופד שאשכרה יודע וטורח לבדוק אותך מכל הכיוונים, פיזיו שווה את ההשקעה.

בהחלט כפי שנאמר פה , פיזיותרפיסט יכול לעזור לך, פציעות מסוג זה אני רואה על בסיס יומי גם בקבוצות הספורט וגם מתאמני חדר הכושר

זה מה שאני חושב לעשות אבל אני לא בעל הכסף זה ההורים שלי
אבא שלי חושב שזה יכול להיות שזה כרוני ועוד הוא יטען שבגלל שהאורתופד אמר שצריך רק לנוח אז הוא יעדיף להקשיב לאורתופד וכמובן להוציא כמה שפחות כסף כמו רוב המשפחות.

לא צריך לקבל הפניה לפיזותרפיה?
וגם כמה זה בערך עולה?
איך לשכנע?

נערך לאחרונה:
זה מה שאני חושב לעשות אבל אני לא בעל הכסף זה ההורים שלי
אבא שלי חושב שזה יכול להיות שזה כרוני ועוד הוא יטען שבגלל שהאורתופד אמר שצריך רק לנוח אז הוא יעדיף להקשיב לאורתופד וכמובן להוציא כמה שפחות כסף כמו רוב המשפחות.

לא צריך לקבל הפניה לפיזותרפיה?
וגם כמה זה בערך עולה?
איך לשכנע?
אפשר לנסות לקבל הפניה לפיזיותרפיה של קופת חולים דרך אורתופד, לא ימהרו לתת לך כי יש עליהם עומס מטורף, והם לא בהכרח ימהרו לטפל בך מאותה סיבה וכי יש אנשים במצב יותר גרוע.
וגם אם תקבל הפניה יש המתנה ארוכה לתור.
פיזיותרפיסט פרטי יעלה בין 250-400 שח בערך, ובכנות, אני מציע לך לקחת את הגורל שלך בידיים שלך, ברור שבתאוריה ההורים צריכים לדאוג לך עד גיל 18, אבל במציאות הכלכלית של ימינו זה מובן למה הם לא ימהרו להוציא כסף על טיפולים כאלו, אתה בן 16, תמצא לך עבודה, גם אם היא זמנית ותממן איתה כמה טיפולים.

מחזק מאוד את מה שנכתב פה על האורתופדים הלא ברמה שיש, המון זמן יקר בזבזתי בגלל ה"ייעוץ" שלהם.
לך לפזיו פרטי, אם כסף זו הבעיה אז תעבוד, הבריאות שלך חשובה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לנסות לקבל הפניה לפיזיותרפיה של קופת חולים דרך אורתופד, לא ימהרו לתת לך כי יש עליהם עומס מטורף, והם לא בהכרח ימהרו לטפל בך מאותה סיבה וכי יש אנשים במצב יותר גרוע.
וגם אם תקבל הפניה יש המתנה ארוכה לתור.
פיזיותרפיסט פרטי יעלה בין 250-400 שח בערך, ובכנות, אני מציע לך לקחת את הגורל שלך בידיים שלך, ברור שבתאוריה ההורים צריכים לדאוג לך עד גיל 18, אבל במציאות הכלכלית של ימינו זה מובן למה הם לא ימהרו להוציא כסף על טיפולים כאלו, אתה בן 16, תמצא לך עבודה, גם אם היא זמנית ותממן איתה כמה טיפולים.

מחזק מאוד את מה שנכתב פה על האורתופדים הלא ברמה שיש, המון זמן יקר בזבזתי בגלל ה"ייעוץ" שלהם.
לך לפזיו פרטי, אם כסף זו הבעיה אז תעבוד, הבריאות שלך חשובה.

400-250 לכמה זמן?

בחיבור של העצמות בכתף יכול להיות שחסר שם סחוס או מה שזה לא יהיה שיעשה מרווח בין שני העצמות?

כי הכתף הלא תקינה העצמות צמודות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית