הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טסט פרופ במסה

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
אני שואל רק בשביל להעשיר ידע.
1)האם טסט פרופ יהיה אפקטיבי במסה?
אם אין בעיה עם התדירות זריקות הוא יותר אפקטיבי מטסט אנתת?(ספיחת נוזלים נמוכה וסייקל קצר יותר מאנטט)
2)האם טסט פרופ בלבד בחיטוב יכול להוריד מ11 אחוז שומן ל7 אחוז שומן בערך או שחובה להוסיף ווינסטרול?
אולי טסט פרופ לא מספיק לעשות את העבודה כשלא עושים דיאטה חריפה או מאזן קלוריות שלילי קיצוני
תודה על זמנכם:)

1. טסט זה טסט. מה זה אפקטיבי? יש כאן חוסר הבנה בסיסי של מהות החומר. נוזלים וכד' זהו מיתוס.
2. תזונה

• פותח/ת השרשור
טסט אנתת מתחיל להשפיע מהשבוע הרביעי בערך .טסט פרופ הרבה יותר מהיר ולכן יש פה יתרון שאפשר לעשות סייקל של נגיד 7 שבועות טסט פרופ מאשר 10 שבועות טסט אנתת
גם לגבי הנוזלים.הבנתי שטסט אנתת הספיחת נוזלים גדולה יותר.ולכן טסט פרופ מומלץ לחיטוב כי הספיחת נוזלים קטנה משמעותית.תקן אותי אם טעיתי
לגבי השאלה השניה.אם העניין הוא תזונה ולכן מספיק רק טסט פרופ לחיטוב אז למה יש צורך להשתמש בווינסטרול וקלן וכל זה.הם עוזרים למראה החטוב או שזה קיצור דרך שלא שווה את הנזק לכבד
מישהו יכול להסביר לי בקצרה או לשלוח אותי למאמר בעניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית