הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה gh

• פותח/ת השרשור Idan222
  • פורסם בתאריך

Idan222

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי בן 18
מתאמן 5 אימונים בשבוע כולל הרמת משקלים גבוהים.

יצאתי נמוך במשפחה.. הבנתי שgh יוכל לתת בוסט גם לגובה וגם לפיתוח הגוף
צריך חוות דעת ואולי גם המלצה מאיפה לקנות (?)

תודה מראש לעוזרים

היי בן 18
מתאמן 5 אימונים בשבוע כולל הרמת משקלים גבוהים.

יצאתי נמוך במשפחה.. הבנתי שgh יוכל לתת בוסט גם לגובה וגם לפיתוח הגוף
צריך חוות דעת ואולי גם המלצה מאיפה לקנות (?)

תודה מראש לעוזרים
1.אף אחד לי ימליץ לך היכן לרכוש חומר חייב במרשם.
2. אם אתה מרגיש שיש לך בעיית גובה עקב מצב רפואי, תפנה לרופא לבדיקה ואם יאומת תקבל מרשם לטיפול מתאים.

חביבי, הרכבת כבר יצאה מהתחנה. הדיסקיות בין העצמות שלך כבר התאחו. אל תתבאס, גם אם הייתה מוצא היום בשוק GH ברמת מעבדה -- הייתה צריך למשכן את הבית של ההורים שלך ולהזריק כמה שנים טובות.

חביבי, הרכבת כבר יצאה מהתחנה. הדיסקיות בין העצמות שלך כבר התאחו. אל תתבאס, גם אם הייתה מוצא היום בשוק GH ברמת מעבדה -- הייתה צריך למשכן את הבית של ההורים שלך ולהזריק כמה שנים טובות.
ספק אם היה עוזר לו בגיל 18.

• פותח/ת השרשור

בינתיים יש שינוי נקווה שזה סתם גביהה מאוחרת ;)
תודה רבה לשניכם

• פותח/ת השרשור
בחודשיים האחרונים כן גבהתי
בגלל שלא נשאר הרבה שקלתי את השימוש בהורמון. שומר על אופטימיות

אני גם היה לי מרשם אבל מה אני דפוק ולא השתמשתי עכשיו אני 1.75 אני בספק אם יתנו לי אני 18 אבל אולי בגלל גובה המשפחה
סחטיין על ההקפצה... אף אחד לא ייתן לילד gh כי הוא רוצה עוד כמה סמ אלא אם אתה גמד.

סחטיין על ההקפצה... אף אחד לא ייתן לילד gh כי הוא רוצה עוד כמה סמ אלא אם אתה גמד.
כן אני מאמין שאתה צודק חבל שלא הייתי חכם והשתמשתי כבר נתנו לי אבל הורידו לי את כל הביטחון שאמרו לי זה סתם לא יעזור כולה 2סמ הרופאים שבעצם הביאו אבל אוקיי נקווה לאיכשהו טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית