עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.אף אחד לי ימליץ לך היכן לרכוש חומר חייב במרשם.היי בן 18
מתאמן 5 אימונים בשבוע כולל הרמת משקלים גבוהים.
יצאתי נמוך במשפחה.. הבנתי שgh יוכל לתת בוסט גם לגובה וגם לפיתוח הגוף
צריך חוות דעת ואולי גם המלצה מאיפה לקנות (?)
תודה מראש לעוזרים
ספק אם היה עוזר לו בגיל 18.חביבי, הרכבת כבר יצאה מהתחנה. הדיסקיות בין העצמות שלך כבר התאחו. אל תתבאס, גם אם הייתה מוצא היום בשוק GH ברמת מעבדה -- הייתה צריך למשכן את הבית של ההורים שלך ולהזריק כמה שנים טובות.
חביבי, הרכבת כבר יצאה מהתחנה. הדיסקיות בין העצמות שלך כבר התאחו. אל תתבאס, גם אם הייתה מוצא היום בשוק GH ברמת מעבדה -- הייתה צריך למשכן את הבית של ההורים שלך ולהזריק כמה שנים טובות.
השינוי בא בשעה האחרונה?בינתיים יש שינוי נקווה שזה סתם גביהה מאוחרת ;)
תודה רבה לשניכם
מה הגובה שלך שאתה רוצה להכניס הורמונים לפעולה?בחודשיים האחרונים כן גבהתי
בגלל שלא נשאר הרבה שקלתי את השימוש בהורמון. שומר על אופטימיות
אני גם היה לי מרשם אבל מה אני דפוק ולא השתמשתי עכשיו אני 1.75 אני בספק אם יתנו לי אני 18 אבל אולי בגלל גובה המשפחהמה הגובה שלך שאתה רוצה להכניס הורמונים לפעולה?
סחטיין על ההקפצה... אף אחד לא ייתן לילד gh כי הוא רוצה עוד כמה סמ אלא אם אתה גמד.אני גם היה לי מרשם אבל מה אני דפוק ולא השתמשתי עכשיו אני 1.75 אני בספק אם יתנו לי אני 18 אבל אולי בגלל גובה המשפחה
כן אני מאמין שאתה צודק חבל שלא הייתי חכם והשתמשתי כבר נתנו לי אבל הורידו לי את כל הביטחון שאמרו לי זה סתם לא יעזור כולה 2סמ הרופאים שבעצם הביאו אבל אוקיי נקווה לאיכשהו טובסחטיין על ההקפצה... אף אחד לא ייתן לילד gh כי הוא רוצה עוד כמה סמ אלא אם אתה גמד.