הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת תמונות שתכירו אותי.

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אני מגיב פה כבר כמה זמן, חשבתי לעלות תמונות(אם יש פה אנשים מישראל בודי, אז אני locke, משום מה קבלתי משם באן, ואין לי מושג למה בדיוק... אז עכשיו אני מגיב פה בלעדיתD:)
קצת פרטים-
קוראים לי רמי
בן 22, כרגע על 14% שומן בערך, עובד בעיקר עם תוכניות כח(כרגע בחיטוב עם 5x5 billy star linear version, אחלה של תוכנית).
משקלי עבודה(כולם ל1rm)
בנץ פרס-117.5
דדליפט-210
סקוואט-160
בהזדמנות אני אעלה סירטונים(יש לי כמה בפייסבוק אבל לא המשקלים האלה, קצת יותר ישנים, אבל גם משו)

וכן אני יודע שאני שעיר(מאוד), ואין לי בעיה תצחקו על זה כמה שבא לכם;)

תמונות לפי תחילת חיטוב(בערך לפני חודש וחצי, משו כזה)
dsc06861i.jpg

dsc06859m.jpg

ותמונות מלפני כמה ימים(אני חושב שאני אמשיך עוד טיפה עם החיטוב ואז אחזור למסה)

dsc06924r.jpg

dsc06925.jpg

dsc06926.jpg

ברוך הבא.
אגב, בפעם הבאה שאתה רואה את מר מלחי הצעיר, תגיד לו שיפסיק עם התירוצים ושיגרור את התחת שלו חזרה לחדר כושר. ;)

• פותח/ת השרשור
חחח אתה מדבר על עידן? אם כן אז המטורף מתאמן, אפילו יותר מדי!

אני אעלה סרטונים בהזדמנות, האפשרות היחידה שלי לצלם נורמאלי זה כשחבר עם פלאפון טוב גם נמצא באימון, כי לשלי יש 1.5 מגהפיקסל ואי אפשר להבין כלום...

גובה 1.73, משקל כרגע 85-84.5(בתחילת חיטוב היה 93).

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא.
אגב, בפעם הבאה שאתה רואה את מר מלחי הצעיר, תגיד לו שיפסיק עם התירוצים ושיגרור את התחת שלו חזרה לחדר כושר. ;)

הא וואלה הרגע קלטתי שאתה מדבר על גל... כן הרבה זמן לא ראיתי אותו, אני חושב הוא בא בערב, בקרוב אני חוזר ללימודים אז אני גם אבוא בערב, נראה אותו יותר:)

הא וואלה הרגע קלטתי שאתה מדבר על גל... כן הרבה זמן לא ראיתי אותו, אני חושב הוא בא בערב, בקרוב אני חוזר ללימודים אז אני גם אבוא בערב, נראה אותו יותר:)

אז תמסור לו ד"ש, ותאמר לו שקעקוע טרי על כל הגב זה לא תירוץ לא לעשות סקוואטים!

• פותח/ת השרשור
חחחח אני אמסור לו, בקשר לקעקוע, ממש תמונת פיקאסו מה שהולך לו על הגב, אבל אין מה להגיד קעקוע יפה.

אהה נראלי שאני יודע מי אתה זה שמתאמן בגלי גיל שם ,
פעם הייתי מתאמן עברתי למכון כושר החדש ברבמד ,
אממ אני הילד הזה ששאל אותך אם אתה יכול להגיע לי איך הטכניקה ואז אמרתה לי להוסיף 10 10 בכל צד בדדליפט חח .
ודוגרי גל אחד המאמנים הוא היחידי שבאמת התחברתי אליו שהייתי מתאמן שם וגם לצעיר אנערף איך קוראים לו חח ,
ברוך הבא חח בואנה איזה רגל סוסה חח .

• פותח/ת השרשור
לירון נכון?
זוכר אותך אחי:)
מה אתך, איפה מתאמן עכשיו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אמממ יש לי שאלה, ואני אנצל תדיון כדי לשאול אותה פה כי היא קשורה במידה מסויימת...

על כמה אחוז שומן אני בערך נמצא? קחו בחשבון שאני אולי ממש טיפה מכניס תבטן, והאם כדאי להמשיך בחיטוב? עד עכשיו אןי לי פגיעה משמעותית במשקלי ההרמה, אולי רק הבנץ פרס ירד ב2 קילו לא משו קריטי...

לירון נכון?
זוכר אותך אחי:)
מה אתך, איפה מתאמן עכשיו?
אממ לא קוראים לי עומר האמת חח ,
אולי תזהה לפי התמונה הזאת :
http://mekusharim.walla.co.il/Album...eID=49053211&AlbumID=2689336#ImageID=49053211
אם לא לא נורא חח ,
אני עכשיו ברבמד יש מכון כושר חדש balance משהו כזה אחלה מכון דווקא אחלה מדריכים יש איזה 2 מדריכים נראלי שפה בפורום ,
הקיצר די אהבתי שם לך תעיף מבט איזה יום דווקא אחלה מקום

• פותח/ת השרשור
אין לי חשבון במקושרים, אבל יש לי בפייסבוק
rami shpigel תוסיף אותי אם בא לך:)
וכן הייתי בבאלנס עם חבר, הרשמתי לטובה, נראה כמו מכון רציני שאין בעיה לעשות בו דדליפטים וסקוואטים כבדים, המדריך אפילו אמר שאפשרי לעשות clean&jerk ודברים בסגנון...
אמא שלי כנראה תעשה שם מנויי ואני איתה ביחד, אז כנראה שאני אראה אותך שם בקרוב:)

כע אחלה מקום הם מזמינים פלטות חדשות 6 סטים של פלטות סוף סוף הם מביאים 2.5 קילו חח עד עכשיו נתקעתי עם ה 1.25 הזה חח ,
הקיצר אחלה מקום אחלה מדריכים בעזרת השם נעשה אימון ביחד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית