הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדיקות דם לאחר סייקל.

• פותח/ת השרשור liel360
  • פורסם בתאריך

liel360

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
רציתי לשתף את הבדיקות דם שלי לאחר הסייקל הראשון שלי.
מה אפשר לדעת עליהם ובאיזה מצב הם?

קבצים מצורפים

• 20180307_192654.jpg
    20180307_192654.jpg
    KB 89.4 · צפיות: 508
  • 20180307_192636.jpg
    20180307_192636.jpg
    KB 90.5 · צפיות: 340
מה עם פרופיל הורמונלי?
השתמשתה באורליים? (תפקודי כבד קצת גבוהים)

היי,
רציתי לשתף את הבדיקות דם שלי לאחר הסייקל הראשון שלי.
מה אפשר לדעת עליהם ובאיזה מצב הם?
בדיקות הדם הללו מאוד מוגבלות ואינן מפרטות הרבה.
בקש מהרופא שלך בדיקות דם מקיפות לפי הרשימה בלינק הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?

כמו כן, פרט נתונים על הסייקל - חומרים, מינונים, משך זמן, תופעות לוואי, הרגשה במהלך הסייקל (כמה עלית במשקל הגוף, במשקלי העבודה)
האם השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל? האם בוצע PCT?
כמה זמן עבר מאז סיום הסייקל?
כיצד מרגיש כעת?

• פותח/ת השרשור
בדיקות הדם הללו מאוד מוגבלות ואינן מפרטות הרבה.
בקש מהרופא שלך בדיקות דם מקיפות לפי הרשימה בלינק הבא:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?

כמו כן, פרט נתונים על הסייקל - חומרים, מינונים, משך זמן, תופעות לוואי, הרגשה במהלך הסייקל (כמה עלית במשקל הגוף, במשקלי העבודה)
האם השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל? האם בוצע PCT?
כמה זמן עבר מאז סיום הסייקל?
כיצד מרגיש כעת?

היי
אז כך הסייקל הראשון היה
מבוסס על שני חומרים.
דיאנבול וטסט סוסטנון.
מינון של הטסט:
500 בשבוע.
דיאנבול כל יום 3כדור של 10מ"ג.
אחרי שבוע הלעתי ל4 ועוד שבוע ל5.
זמן של הסייקל 12שבועות.
במהלך הסייקל לא השתמשתי בפרגניל.
מלבד ניקוי של ליב52 ולאחר מכן קצת ארמידקס.
עליתי במשקל גוף 10קילו(לפי התפריט של האוכל)
במשקלי העבודה עליתי גם יחסית מהר למשקלים כבדים עם תווח חזרות של 8 עד 10.
Pct. בוצע אך ורק אם כלומיד וטמוקסיפן לחודש
אני לא יודע כמה זה חמור שלא השתמשתי בפרגניל..
עבר חצי שנה מסיום הסייקל, עכשיו מתכנן להתייעץ כאן בפורופ לגביי השני.
ההרגשה שלי היא כזאת שאני מרגיש מכור ומכור ומנסה להכניס אותו אוכל כמו בסייקל הרגשה מוזרה אני מרגיש כאילו מחשבות שאני מכור לא יודע איך להסביר את זה.
ותופאות לוואי כמו למשל?
מה עם פרופיל הורמונלי?
השתמשתה באורליים? (תפקודי כבד קצת גבוהים)
השתמשתי ב200 כדור של דיאנבול

כנירא בגלל הדיאנבול התפקודי כבד קצת גבוהים יותר נכון כמעט בטוח בזה על פי מחקרים עדיף UDCA בשביל הגנה לכבד תבדוק על זה בפורום יש מלא נושאים על זה

היי
אז כך הסייקל הראשון היה
מבוסס על שני חומרים.
דיאנבול וטסט סוסטנון.
מינון של הטסט:
500 בשבוע.
דיאנבול כל יום 3כדור של 10מ"ג.
אחרי שבוע הלעתי ל4 ועוד שבוע ל5.
זמן של הסייקל 12שבועות.
במהלך הסייקל לא השתמשתי בפרגניל.
מלבד ניקוי של ליב52 ולאחר מכן קצת ארמידקס.
עליתי במשקל גוף 10קילו(לפי התפריט של האוכל)
במשקלי העבודה עליתי גם יחסית מהר למשקלים כבדים עם תווח חזרות של 8 עד 10.
Pct. בוצע אך ורק אם כלומיד וטמוקסיפן לחודש
אני לא יודע כמה זה חמור שלא השתמשתי בפרגניל..
עבר חצי שנה מסיום הסייקל, עכשיו מתכנן להתייעץ כאן בפורופ לגביי השני.
ההרגשה שלי היא כזאת שאני מרגיש מכור ומכור ומנסה להכניס אותו אוכל כמו בסייקל הרגשה מוזרה אני מרגיש כאילו מחשבות שאני מכור לא יודע איך להסביר את זה.
ותופאות לוואי כמו למשל?

השתמשתי ב200 כדור של דיאנבול
אתייחס לכמה דברים:
1. סייקל ראשון הוא סייקל בסיסי. בסייקל זה האדם חווה לראשונה קבל טסט ממקור חיצוני (זריקה), ועל כן נרצה להשתמש בטסט בלבד, בכדי לדעת בדיוק כיצד הגוף מגיב, מרגיש, מתמודד וכיוצ"ב. יהיה קל יותר לעקוב אחר תופעות הלוואי, ההישגים, ההרגשות ועוד.
2. בהמשך לסעיף 1, כנראה שלא היה כדאי להשתמש בדיבול. לא, לא כי אוראלי כמוהו לסייקל ראשון אינו טוב, אלא כדי בדיוק לדעת מה טסט חיצוני גורם לך להרגיש. ועם זאת, אהיה כנה, שילוב של אוראלי כמותו דווקא מביא עימו צבירת מאסה וכוח מהירה בהתחלה בדיוק עד שרמות הטסט בדם בשיא. אז יש כאן אמביוולנטיות - מצד אחד, נרצה לדעת מה קורה רק על טסט בלבד, מצד שני, אוראלי להתחלה זה אחלה קיק סטארט. בכל מקרה, אם ירדת מעט בכוח ובנוזלים (משקל גוף) לאחר הפסקת השימוש בדיבול זה הגיוני.
3. סוסטנון זוהי תרכובת של 4 אסטרים - 2 קצרים יחסית, 2 ארוכים יחסית. במקור, פותחה תרופה זו בכדי לתת מענה למטופלי TRT אשר מזריקים מינון פיזיולוגי אחת ל-21 ימים, בערך. מטרת התרופה הייתה לדמות, עד כמה שניתן, רמות הורמונליות די ליניאריות לכל אורך תקופת השימוש ב-TRT. אממה, כאשר משתמשים בתרופה זו במסגרת סייקל, בו המינונים הם סופר-פיזיולוגיים, התרופה איננה יעילה כל כך, מאחר וכבר לא יכולה לדמות רמות הורמונליו ליניאריות, זאת עקב תדירות ההזרקות הגבוהה במינון הגבוה עצמו. נוצר מצב בו ישנפ "פיקים" ו"דאונים" של רמות טסט, ומכאן של רמות הורמונליות אחרות המושפעות (רמות אנדרוגניות ורמות אסטרוגן, כנ"ל גם בעקיפין בלוטת התריס). לכן, דווקא בסייקל טסט נרצה להשתמש בטסט על בסיס אסטר אחד בלבד! טסט אננתת/ציפיונט/פרופיונייט וכד'.
3. פרגניל, פרגניל, פרגניל. חשוב יותר מכל הסייקל עצמו! אחד החומרים החשובים שבעצם השימוש בהם יכול לקבוע עד כמה תשמור על התוצאות שהשגת או לא. קרא פה בפורום על החומר, יש אולי מאות אשכולות בעניין.
4. ההרגשה של ה"התמכרות" היא הגיונית. באמת, למה שלא תהיה כזו? תמיד נרצה עוד ועוד מדברים שעושים לנו טוב - אוכל, שינה, הצלחה, ריגושים, סקס, אימונים טובים ועוד.... אבל כאן חייבים לפתח חוסן מנטאלי, כי שימוש בסטרואידים זה לא מקביל לנשנוש עוגיות עבאדי עם תה של סבתא... מדובר פה בשימוש בתרופות מרשם או חומרים לא חוקיים שלא לצורך האמיתי שלהם! יש לבצע ניהול סיכונים, לדעת בדיוק כיצד להתנהל בסייקל מכל להבחינות, לדעת ולהכיר את תופעות הלוואי ולעקוב ולטפל בהן. יש גם לבצע בדיקות דם מקיפות ובדיקות גופניות על בסיס שגרתי, ותמיד להיות עם היד על הדופק. הזנחה של כל אלה תביא אותנו לפגיעה בגוף. וכלל שאנו צעירים, יפים, חזקים ומשוחררים יותר - כך גם הרצון והתיאבון לעוד. תמיד תעריך את מה שהשגת, תפיק לקחים להבא ותיישם אותם במתינות ובזהירות. זכור משפט שאמור להיות תמיד לנגד עינייך - "להוציא את המקסימום מהמינימום".
5. בסייקל אוכלים הרבה, ובעיקר ככל והסייקל מתארך. לאחריו אין טעם לנסות להכניס כמות קלוריות כה גדולה וזה אפילו די טיפשי. אתה אמור לרדת בנוזלים וקצת גם במאסה שהשגת. ככל שהציר ההורמונלי שלך יטיב להתאושש מוקדם יותר, כך תוכל לשמור על הישגים טוב יותר. צריך גם לתכנן נכונה את האימונים בזמן ה-PCT ולאחריו. מה לעשות, אתה כבר לא במוד של סופרמן
6. תפקודי הכבד שלך אמנם מעט חורגים מהנורמה - זה עלול לנבוע מהשימוש בדיבול, אך גם מאימוני כוח עצימים, שהוכחו גם כתורמים להעלאת תפקודי הכבד במכאניזם שונה.
7. בשימוש באוראלים יש להשתמש בחומר הנקרא TUDCA. קרא עליו פה בפורום. דובר רבות

לסיום,
עשית סייקל ראשון די טוב אבל לא מדוייק. זה קורה לרבים מאיתנו, כי פשוט אין את הידע המקצועי או הסבלנות לשבת וללמוד ולחקור. גם מקורות המידע מאוד מוגבלים. ממליץ לך בחום לקרוא בפורום הזה כמה שיותר טרם כניסה לסייקל הבא. כמו כן, שפר את התנהלות התזונה, האימונים ואל תחשוש להתייעץ גם בנושאים אלה פה.

בנוסף, מזמין אותך לבקש להצטרף לקבוצת הפייסבוק של LBS בנושא סטרואידים ותרופות בלינק הבא:

LBS - סטרואידים ותרופות

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית