הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה אני לא יורד??

Omrikush044

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני 1.93, בגירעון קלורי שלילי, דל פחמימות כבר המון זמן, ועדיין המשקל שלי תקוע על 92-93 קילו!
מישהו יכול להצביע על הבעיה?

נערך לאחרונה:
אתה לא באמת בגירעון שלילי אז

תתחיל להשקל מדי יום. בעוד שבוע תעדכן מה היו התוצאות

• פותח/ת השרשור
המשקל שלך מעולה לגובה שלך..
גם אני חושב ככה, אני לא שמן, אבל יש לי מותניים וציצי שהשם ירחם, ולפי מה שהבנתי לא יעזור להתאמן אלא רק לרדת באחוזי שומן כדי להוריד את הגועל הזה..
אני צודק?

השאלה אם הציצי זה שומן או שזה ג'ינקומאסטיה. ואתה מתאמן או עוסק באיזשהו ספורט?

• פותח/ת השרשור
לא התאמנתי יום אחד בחיים שלי.
ביום יום אני כמעט לא זז מהספה ואוכל המון חטיפים. אבל עדיין המשקל שלי נשאר על 93.

לא התאמנתי יום אחד בחיים שלי.
ביום יום אני כמעט לא זז מהספה ואוכל המון חטיפים. אבל עדיין המשקל שלי נשאר על 93.

אז אתה מתפלא למה אתה עם מתניים ושומן שנראה לעין במשקל שלך?

• פותח/ת השרשור
אז אתה מתפלא למה אתה עם מתניים ושומן שנראה לעין במשקל שלך?
כן, כי אני עדיין על גירעון שלילי, הגוף אמור להשתמש בשומן כדלק, זה לא משנה אם אני מתאמן או לא.
או שאני טועה?

כן, כי אני עדיין על גירעון שלילי, הגוף אמור להשתמש בשומן כדלק, זה לא משנה אם אני מתאמן או לא.
או שאני טועה?

הוא משתמש גם בשריר ובמאגרי גליקוגן.... ואם אתה פדלאה אז מבחינת הגוף שלך אין טעם לשמר שריר. ושרירים קטנים וחלשים יגרמו לגוף שלך להראות בהתאם

• פותח/ת השרשור
הוא משתמש גם בשריר ובמאגרי גליקוגן.... ואם אתה פדלאה אז מבחינת הגוף שלך אין טעם לשמר שריר. ושרירים קטנים וחלשים יגרמו לגוף שלך להראות בהתאם
אז צורת הגוף הרפה והנוזלי שלי, המותניים, הבטן, הציצי, הכל תוצאה מכך שהשרירים שלי חלשים? אין קשר לאחוזי שומן?
אגב, אם זה עוזר, חשוב שתדעו שאני לא מסוגל לעשות שכיבת סמיכה אחת אפילו, לרוץ למעלה מ100 מטר או לעשות מתח אחד. אני לא יודע אם זה קשור לזה שאני פשוט חלש או למשקל שלי.

אז צורת הגוף הרפה והנוזלי שלי, המותניים, הבטן, הציצי, הכל תוצאה מכך שהשרירים שלי חלשים? אין קשר לאחוזי שומן?
אגב, אם זה עוזר, חשוב שתדעו שאני לא מסוגל לעשות שכיבת סמיכה אחת אפילו, לרוץ למעלה מ100 מטר או לעשות מתח אחד. אני לא יודע אם זה קשור לזה שאני פשוט חלש או למשקל שלי.
אני לא מבין באתה להטריל או שאתה באמת משחק אותה מטומטם?!

@Omrikush044 ידידי, אין לך מושג מה אתה עושה. ממליץ לך בחום לקבל יעוץ או דרך האתר או במקום אחר.
במקרה הטוב אתה מבזבז לך את הזמן במקרה הרע תפגע לעצמך בבריאות

• פותח/ת השרשור
אם תסביר לי מה הסיבה שאני לא יורד במשקל למרות שאני בגירעון שלילי אני אשמח..

אם תסביר לי מה הסיבה שאני לא יורד במשקל למרות שאני בגירעון שלילי אני אשמח..
כמה אפשרויות:
1. אתה אוכל יותר ממה שאתה חושב
2. הגוף שלך צורך פחות קלוריות ממה שאתה חושב
3. טעויות במדידה, לפעמים בין יום ליום יש הפרש של חצי קילו

כמו שכתבתי לך אתמול, תרשום במשך שבועיים מה אכלת ומה המשקל שלך בבוקר

Back
למעלה תחתית