הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה בSS לא עובדים על ידיים?

יוני ע

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
הרי מי שעושה SS לא עובד על ידיים וכתוצאה מזה הידיים נשארות קטנות
למה בעצם לא עובדים על ידיים?

הרי מי שעושה SS לא עובד על ידיים וכתוצאה מזה הידיים נשארות קטנות
למה בעצם לא עובדים על ידיים?
איך הגעת למסקנה שהידיים נשארות קטנות? מתאמן מתחיל לא צריך את כל התרגילי עזר האלה משום שהידיים יגדלו יופי מתרגילי הגב כמו מתח או בנט אובר רואו. תנסה לעשות צ׳ינאפס ואני רוצה לראות שהידיים שלך ישארו קטנות..

על פי ריפטו והתוכנית הזו ספציפית, אין מקום לעבודה ישירה על ידיים. למשל כפיפת מרפקים או פשיטת מרפקים
התוכנית יוצאת מנקודת הנחה שעבודה עקיפה בה תביא לתוצאות מספיק טובות. יש לחיצות ומשיכות שמערבות טרייספס/בייספס בהתאם
לדעתי האישית, זוהי שיא הגישה המינימליסטית. אני אמנם ממליץ במקרים אחדים על ביצוע SS כהלכתה, אך לרוב מוצא סיבה לשנות אותה ולהשתמש רק בעקרונות אחרים אותה היא מציגה (כמו התקדמות במשקלי עבודה, דילואד וכד')

במידה ומתאמן מאוד מתחיל יבצע אותה וכלל הפרמטרים יהיו טובים, תהיה גדילה די טובה בידיים. לא לאורך זמן ולא באופן פרופורציונאלי בהמשך. אבל בהתחלה כן

אתה יכול לבצע גם FBW בסיסית מותאמת אישית.

מזמין אותך לחפש בפורום FBW שהעלו חברי האתר לצורך חוות דעת להתרשם

מוזמן לשאול את @AQUANGEL לגבי היקף הזרועות שלו בתור אחד שכמעט ולא נותן ספצפיקציה לזרועות..

מוזמן לשאול את @AQUANGEL לגבי היקף הזרועות שלו בתור אחד שכמעט ולא נותן ספצפיקציה לזרועות..
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

תאמת שהתאפקתי לא להגיב פה.
באופן אישי ומניסיוני הידיים גדלות יופי גם מלחיצות, מתח וחתירות.
ואני חושב שאני לא ממש מתאמן מתחיל.

כי להוסיף 3 תרגילים שונים לבייספס כשהבנץ׳ שלך 50 זה מה שיתן לך ידיים גדולות. יש אופציה להוסיף תרגיל אחד לבייספס ואחד לטרייספס באימון האחרון כל שבוע.

תנסה לעשות צ׳ינאפס ואני רוצה לראות שהידיים שלך ישארו קטנות..
בזמן ה-SS שלי היו לי צין אפס של +40 קילו לחמישיות, עדיין הידיים שלי היו קטנות. כרגע אני עושה שמיניות עם 25 ק"ג + כמה סטים של פטישים בשבוע וזה הביא תוצאה יותר טובה. לפעמים יש מקום לעבודה מבודדת, במיוחד שהגנטיקה לא משהו באזור מסוים.
הנקודה היא שריפטו בא לעשות אותך בנאדם חזק, ולא אחד שרק נראה ככה, לכן הוא שם את כל הנפח בתרגילי בסיס. זה לא תמיד אידיאלי מבחינה אסטתית לכולם, אבל זה נותן בסיס מאוד טוב להמשך עבודה על שאר החלקים לאחר מכן.

ב-SS או בתוכניות עם הרבה לחיצות לרוב אני לא רואה סיבה להוסיף תרגילים לטרייספס, מקסימום ווריאציות של הלחיצות שמכניסו יותר דגש על הטרייספס, אבל לרוב אין צורך להוסיף.
במשיכות לעומת זאת הבייספס לא עובדים בצורה חזקה כמו הטרייספס בלחיצות (אולי רק בצ'ין אפס), אז אלא אם יש לך גנטיקה טובה לרוב הבייספס לא יגדלו יותר מדי, אז שם אולי כן כדאי להוסיף. בנוסף זה מועיל לבריאות המרפק להוסיף מעט תרגילי בייספס כדי לאזן את כל הדחיקות

משום מה אנשים שלא עושים סקוואט סובלים מתופעה של שרירים כמו של ילדה

זה לא נכון. יש להם פשוט צ'יקן לגס ותחת שטוח.
אבל סקוואט, דדליפט והלחיצות (כמו שקוצר אמר) לא עובדים על הבייספס. המשיכות גם לא מספיקות בשביל לעבוד את הבייספס ולכן כדאי להוסיף תרגילים ספציפים לבייספס

זה לא נכון. יש להם פשוט צ'יקן לגס ותחת שטוח.
אבל סקוואט, דדליפט והלחיצות (כמו שקוצר אמר) לא עובדים על הבייספס. המשיכות גם לא מספיקות בשביל לעבוד את הבייספס ולכן כדאי להוסיף תרגילים ספציפים לבייספס
זה לא נכון. בשביל מתחיל לחיצות יספיקו לטרייספס, מקסימום תוספת קטנה של מקבילים. ומשיכות יספיקו לבייספס, ואם לא אז להוסיף מתח.

זה לא נכון. בשביל מתחיל לחיצות יספיקו לטרייספס, מקסימום תוספת קטנה של מקבילים. ומשיכות יספיקו לבייספס, ואם לא אז להוסיף מתח.
איזה משיכות יספיקו לבייספס בלי מתח? דדליפט או קלין?

הבייספס כן עובד בקלין. ואם לא עושים קלין אז התחליף הכי נפוץ זה חתירה(פנדליי)

אם הבייספס שלך עובדים בקלין, אתה לא יודע איך לבצע קלין.
ובייספס לא עובדים טוב כאשר הכפות ידיים בפרונציה... הבייספס עובד יותר כאשר הן בסופינציה

אם הבייספס שלך עובדים בקלין, אתה לא יודע איך לבצע קלין.
ובייספס לא עובדים טוב כאשר הכפות ידיים בפרונציה... הבייספס עובד יותר כאשר הן בסופינציה
1.אני לא מושך מהידיים, אם אתה מתכוון לזה. אבל עדיין הם יעבדו בגלל שבקלין אתה מבצע גם מה שנקרא משיכה גבוהה( קלין היי פול) והביספ עובד בתנועה הזו.
2.לא אמרתי שלא.

SS לא עובדת מספיק טוב על הידיים בטווח הארוך וזהו
לא כזה מסובך

הבייספס כן עובד בקלין. ואם לא עושים קלין אז התחליף הכי נפוץ זה חתירה(פנדליי)
לא לפי ריפטו
1.אני לא מושך מהידיים, אם אתה מתכוון לזה. אבל עדיין הם יעבדו בגלל שבקלין אתה מבצע גם מה שנקרא משיכה גבוהה( קלין היי פול) והביספ עובד בתנועה הזו.
2.לא אמרתי שלא.
כמו שנאמר, אם הבייספס שלך עובדים בקלין או היי פול אתה לא עושה את זה נכון.

Back
למעלה תחתית