עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הגעת למסקנה שהידיים נשארות קטנות? מתאמן מתחיל לא צריך את כל התרגילי עזר האלה משום שהידיים יגדלו יופי מתרגילי הגב כמו מתח או בנט אובר רואו. תנסה לעשות צ׳ינאפס ואני רוצה לראות שהידיים שלך ישארו קטנות..הרי מי שעושה SS לא עובד על ידיים וכתוצאה מזה הידיים נשארות קטנות
למה בעצם לא עובדים על ידיים?
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.מוזמן לשאול את @AQUANGEL לגבי היקף הזרועות שלו בתור אחד שכמעט ולא נותן ספצפיקציה לזרועות..
בזמן ה-SS שלי היו לי צין אפס של +40 קילו לחמישיות, עדיין הידיים שלי היו קטנות. כרגע אני עושה שמיניות עם 25 ק"ג + כמה סטים של פטישים בשבוע וזה הביא תוצאה יותר טובה. לפעמים יש מקום לעבודה מבודדת, במיוחד שהגנטיקה לא משהו באזור מסוים.תנסה לעשות צ׳ינאפס ואני רוצה לראות שהידיים שלך ישארו קטנות..
משום מה אנשים שלא עושים סקוואט סובלים מתופעה של שרירים כמו של ילדהכי משום מה קיים השקר הזה שסקוואט בונה לך זרועות.
משום מה אנשים שלא עושים סקוואט סובלים מתופעה של שרירים כמו של ילדה
זה לא נכון. בשביל מתחיל לחיצות יספיקו לטרייספס, מקסימום תוספת קטנה של מקבילים. ומשיכות יספיקו לבייספס, ואם לא אז להוסיף מתח.זה לא נכון. יש להם פשוט צ'יקן לגס ותחת שטוח.
אבל סקוואט, דדליפט והלחיצות (כמו שקוצר אמר) לא עובדים על הבייספס. המשיכות גם לא מספיקות בשביל לעבוד את הבייספס ולכן כדאי להוסיף תרגילים ספציפים לבייספס
איזה משיכות יספיקו לבייספס בלי מתח? דדליפט או קלין?זה לא נכון. בשביל מתחיל לחיצות יספיקו לטרייספס, מקסימום תוספת קטנה של מקבילים. ומשיכות יספיקו לבייספס, ואם לא אז להוסיף מתח.
קלין או חתירה. אה ומתחאיזה משיכות יספיקו לבייספס בלי מתח? דדליפט או קלין?
בייספס לא עובדים בקליןקלין או חתירה. אה ומתח
הבייספס כן עובד בקלין. ואם לא עושים קלין אז התחליף הכי נפוץ זה חתירה(פנדליי)בייספס לא עובדים בקלין
חתירות הן לא חלק מהתוכנית של ריפטו
הבייספס כן עובד בקלין. ואם לא עושים קלין אז התחליף הכי נפוץ זה חתירה(פנדליי)
1.אני לא מושך מהידיים, אם אתה מתכוון לזה. אבל עדיין הם יעבדו בגלל שבקלין אתה מבצע גם מה שנקרא משיכה גבוהה( קלין היי פול) והביספ עובד בתנועה הזו.אם הבייספס שלך עובדים בקלין, אתה לא יודע איך לבצע קלין.
ובייספס לא עובדים טוב כאשר הכפות ידיים בפרונציה... הבייספס עובד יותר כאשר הן בסופינציה
לא לפי ריפטוהבייספס כן עובד בקלין. ואם לא עושים קלין אז התחליף הכי נפוץ זה חתירה(פנדליי)
כמו שנאמר, אם הבייספס שלך עובדים בקלין או היי פול אתה לא עושה את זה נכון.1.אני לא מושך מהידיים, אם אתה מתכוון לזה. אבל עדיין הם יעבדו בגלל שבקלין אתה מבצע גם מה שנקרא משיכה גבוהה( קלין היי פול) והביספ עובד בתנועה הזו.
2.לא אמרתי שלא.