הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות איומה בבוקר

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
היי יש לי בעיה. אני מאוד מאוד עייף בבוקר כשאני קם, העייפות נמשכת גם לעבודה עד 3-4 שעות מהרגע שקמתי ונגמרת בשנץ של שעתיים שאחר כך אני מרגיש חדש.

אני יושן 6 שעות בלילה. לפעמים 7.

חושב ללכת מחר לרופא יחידה ולבקש ממנו לעשות בדיקות דם.

עוד משהו, אני לוקח כדור פסיכיאטרי בשם קסנזין, שאולי גורם לי להיות עייף. מה אתם אומרים? והאם אפשר למצוא משהו בדם שגורם לבעיה הזאת?

תודנ שבת שלום.

התרופה קסנזין גורמת לעייפות וגם לדיכאון קשה. זאת סיבה ראשונה. סיבה שניה 6 שעות לא מספיק לך תישן 8 שעות. תמצע תחליף לתרופה הזאת ובכלל עדיף להפסיק לשתות תחרא הזה ותיהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
התרופה קסנזין גורמת לעייפות וגם לדיכאון קשה. זאת סיבה ראשונה. סיבה שניה 6 שעות לא מספיק לך תישן 8 שעות. תמצע תחליף לתרופה הזאת ובכלל עדיף להפסיק לשתות תחרא הזה ותיהיה בריא.
דווקא האלופרידול גרמה לי לדיכאון.

הקסנזין כנראה גורמת לעייפות.

לא יכול להפסיק יש לי טורט קל.

לדעתך אם ארד במינון עם הזמן ואעביר את התרופה ללילה הבוקר יעבור בסדר?

נערך לאחרונה:
גש עם בעיות אלה לרופא המשפחה
במידת הצורך פנה לרופאים מומחים
מה שכן - נסה לישון יותר שעות שינה בלילה, זה כבר יהיה משמעותי

דווקא האלופרידול גרמה לי לדיכאון.
הקסנזין כנראה גורמת לעייפות.
לא יכול להפסיק יש לי טורט קל.
לדעתך אם ארד במינון עם הזמן ואעביר את התרופה ללילה הבוקר יעבור בסדר?
גש לדבר עם הרופא שלך בנושא. ותתחיל להקפיד על 8 שעות שינה בלילה.

לדעתי, תצחק תנסה להשתמש בממריץ בבוקר על קיבה ריקה. יש ממריצים שיתנו לך תחושה טובה מעבר לערנות ונגד דיכאון.

אתה מתכוון ממריץ בכיוון של אמפטמין/אפדרין/ 1,3 dimethylamylamine?
הוא לוקח כדור פסיכיאטרי .. זה לא הולך ביחד עם הממריצים האלה הוא יגמור לא טוב. חלס להמליץ לו פה שטויות שילך לרופא מטפל.

הוא לוקח כדור פסיכיאטרי .. זה לא הולך ביחד עם הממריצים האלה הוא יגמור לא טוב. חלס להמליץ לו פה שטויות שילך לרופא מטפל.

קרא שוב. לא המלצתי, רק ניסיתי להבין מה הבחור שמעליי המליץ לו.

אני מנחש שזו תופעת לוואי של הכדור הפסיכיאטרי. מניסיון, תרופות כאלו רק דפקו לי את כל האנרגיה.

יש לי בעיות שינה ואני לפעמים לוקח מודפיניל בשביל להשאר ערני וחד בבקרים. תנסה לבדוק עם הרופא האם זו אופציה או ומה בכלל גרם למצב מלכתחילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית