הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפות חזקה

יוסי שרירים

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
הי חברים זקוק לעזרה
התחלתי סייקל ראשון לפני 4 שבועות
גיל 39
משקל 69
גובה 171
אחוז שומן 15
טסט 250
פרוויון 30 מג ביום
טורניבול 50 מג
ארמדיקס כדור יום כן יום לא
לאחר כ שבועיים התחיל לי נשירה חזקה מאוד בשיער
הפסקתי את הפרוויון והנשירה הפסיקה לחלוטין !!

אממה כרגע הרגשה של חוסר תיאבון עייפות קיצונית מעט דיכאון חרמן בטירוף
האם תופעות אלו נורמליות האם להמשיך עם הארמדיקס בשימוש??
אדמח לכל עזרה

• פותח/ת השרשור
הי את הסייקל בנה אדם שמגיש מתחרים ברמה בין לאומית את החומרים אני לא קונה ממנו !
אשמח להבין מה בדיוק הבעיה ומה אתם ממליצים להוריד או לשנות ואם ריסקתי את ההסטרוגן מה לעשות האם להפסיק עם ההרמדיקס או שמה שאני חווה הוא תוצאה של הפסקת הפרוויון

הי את הסייקל בנה אדם שמגיש מתחרים ברמה בין לאומית את החומרים אני לא קונה ממנו !
אשמח להבין מה בדיוק הבעיה ומה אתם ממליצים להוריד או לשנות ואם ריסקתי את ההסטרוגן מה לעשות האם להפסיק עם ההרמדיקס או שמה שאני חווה הוא תוצאה של הפסקת הפרוויון

מה מטרת הסייקל?

• פותח/ת השרשור
מטרת הסייקל הייתה לעלות טיפה מסה לחטב בצורה עדינה רצוי לומר שההתקדמות מטורפת ורואים שינוי מאוד רציני!
אבל ברגע שהפסקתי את הפרוויון שגרם לי לנשירה נפלתי למין דיכאון חוסר תאבון ועייפות
אשמח להבין האם להוריד את הארמדיקס לחלוטין.כרגע הבחור המליץ לי לקחת חצי כדור ביום של פרוויון ולנסות לאזן את המצב
מישהו משהו:s85:

מטרת הסייקל הייתה לעלות טיפה מסה לחטב בצורה עדינה רצוי לומר שההתקדמות מטורפת ורואים שינוי מאוד רציני!
אבל ברגע שהפסקתי את הפרוויון שגרם לי לנשירה נפלתי למין דיכאון חוסר תאבון ועייפות
אשמח להבין האם להוריד את הארמדיקס לחלוטין.כרגע הבחור המליץ לי לקחת חצי כדור ביום של פרוויון ולנסות לאזן את המצב
מישהו משהו:s85:
לקחת על 250 טסט 3-4 מג ארימדקס פר שבוע שזה מינון מטורף אפילו למישהו שעל 750-גרם טסט לשבוע
כל זה כאשר אתה לוקח גם פרווירון ו טורינבול

לא יודע מי בה הבחור שמגיש אנשים בינלאומיים לתחרויות אבל עם אסטרוגן נמוך אתה תרגיש כמו פח, תשלח לו הודעה, למה נתת לי פרוטוקול שירסק לי את האסטרוגן

• פותח/ת השרשור
התחלתי לקחת ארמדיקס מתחילת הסייקל ופורויון 3 כדורים ליום הפרויון גרם לי לנשירה ולכן הפסקתי העייפות והדיכאון החלו לאחר הוצאת הפרוויון מהסייקל .

כן סייקל ראשון ושוב אני מציין התוצאות יותר ממעולות

שלח תמונות של התוצאות.. תן לנו להחליט אם התוצאות מעולות..
בכל מקרה רוב הסיכוי שהרוב ירד לטמיון בPCT..

• פותח/ת השרשור
הי אשמח להבין מדוע אתה מציין את הדבר כך מדוע הרוב ירד ב pct לטימיון
המשקל עלה ב 4 שבועות ב 4 קילו
איוז שומן ירד מ18 ל 15
משקלי העבודה עלו דרמתית והגוף השתנה ללא היכר ..
אשמח להבין מה שכתבת כאמור מבקש עזרה בנושא העייפות

הי אשמח להבין מדוע אתה מציין את הדבר כך מדוע הרוב ירד ב pct לטימיון
המשקל עלה ב 4 שבועות ב 4 קילו
איוז שומן ירד מ18 ל 15
משקלי העבודה עלו דרמתית והגוף השתנה ללא היכר ..
אשמח להבין מה שכתבת כאמור מבקש עזרה בנושא העייפות
חבר, ענו לך.
העייפות נגרמה מכך שלקחת ai כל שבוע. האסטרוגן ירד ומכאן נבע כל הside effects.
בPCT, חלק גדול הייתי אומר יורד כי ככה זה פשוט.. לא יודע להסביר יותר מדיי האמתי אבל אם היית עושה פשוט קרוז אז אני חושב שלא היה יורד והיית יכול לשמר.
ברור שהמשקל יעלה ואחוז שומן ירד, זה סייקל ראשון( לא שזה לא קורה גם אחרי, כן?)
אתה צריך להפסיק לבחור הזה שהכין לך את הפרוטוקול חביבי...
בלי קשר, רק דעה - 250 טסט נמוך מדיי..

אני על 750 טסט ולא לוקח מינון ארימידקס כמוך לול...בכול אופן לא בנוי טוב הסייקל... מעניין אותי אבל ההתקדמות יש מצב לשיתוף כמה עלו משקלים וכמה עלית משקל גוף?

אם בנאדם באמת מבין כמו שאתה מתאר אני אצא מנוקדת הנחה שהוא אמר לך לקחת AI אחת ל3-4 ארבעה ימים, ולא 3-4 פעמים בשבוע.
כך או כך - כנראה שמיותר על 250 טסט.
אבל אם הוא כל כך מבין ומכין מתחרים ברמה בינלאומית למה להתייעץ פה בפורום ולא איתו?

הי חברים זקוק לעזרה
התחלתי סייקל ראשון לפני 4 שבועות
גיל 39
משקל 69
גובה 171
אחוז שומן 15
טסט 250
פרוויון 30 מג ביום
טורניבול 50 מג
ארמדיקס כדור יום כן יום לא
לאחר כ שבועיים התחיל לי נשירה חזקה מאוד בשיער
הפסקתי את הפרוויון והנשירה הפסיקה לחלוטין !!

אממה כרגע הרגשה של חוסר תיאבון עייפות קיצונית מעט דיכאון חרמן בטירוף
האם תופעות אלו נורמליות האם להמשיך עם הארמדיקס בשימוש??
אדמח לכל עזרה
250 טסט בשבוע? או פעמים בשבוע המינון הזה?אם זה 500 מלגרם טסט בשבוע ויש לך ארימידקס רפואי שותים בדרך כלל כ-2 כדורים בשבוע אם יש לך ארימידקס לא רפואי המינון שלו יכול להיות יותר נמוך לכן שותים 3-4 בשבוע.
אפשר לראות תמונה של הפרווירון שאתה משתמש? יש חוסר גלם בעולם כבר מעל שנה בגלל זה חברה רפואית לא מייצרת וכל דבר אחר זה כנראה לא פרווירון זה יכול להיות כל דבר אחר.
חוסר תיאבון עייפות קיצונית ומעט דיכאון זה יכול להיות גם תסמינים של אימון יתר אבל לא רק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית