הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מישהו פה ניסה איקקלומין?

Muscle dumble

משתמש מתחיל
7
2
נק' מוניטין:
2
7
2
שלום אני שוקל להתחיל איקקולמין בגלל טסטוסטרון טוטאל נמוך... מישהו פה ניסה? אני מעדיף לנסות זאת מאשר גל וזריקות טסט ... יש תופעות לוואי לאיקקלמין? האם חל שיפור בטסט?

אם יש לך בעיות בייצור טסטוסטרון היתי מציע לגשת לרופא מומחה במקרה הזה אנדוקרינולוג לקבלת אבחון מקצועי וקביעת טיפול הולם לבעיה.

• פותח/ת השרשור
הגעתי... קיבלתי מרופא אחד טסטו בג'ל שאמר לי לקחת למיטב השיקולים שלי... לנסיון ... ורופא אחר אמר לי שעדיף ךי איקקלמין כדי לא לפגוע בפריון... אז סהכ רוצה לשמוע נסיונות של אנשים פה באיקקלמין

אני עדיין חושב שאתה צריך לפנות לרופא ולבקש לבדוק מדוע יש טסט נמוך. יצא לי כבר לפגוש אנשים שממהרים לקפוץ ל- trt ובסוף התגלה וריקוצלה שניתן לטפל בניתוח ולחזור לערכים תקינים (תלוי בחומרה כמובן).
הנסיון של אנשים כאן הוא שימוש בכלומיד לאחר שימוש בסטרואידים על מנת לשקם את הפעילות הטבעית.
המקרה שלך שונה ולכן דורש התייחסות שונה.
כלומיד לא יפתור את הבעה אם הבעיה היא בהיפותלמוס, כי בסופו של דבר זה serm שנקשר לקולטני האסטרדיול ומעודד ייצור של gnrh, אם יש לך בעיה בייצור של הורמונים גנדורפינים כלומיד לא יעזור לך. לכן אני שוב אומר, לפני קביעת טיפול יש לאתר בעיה, טסט נמוך זה תוצאה של בעיה, לכן המלצתי לחזור לרופא לאיתור הבעיה.

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה... זה הקטע שאין לי היפוגנדיזם לא משני ולא ראשוני...
אם היה ראשוני אז היה לי lh גבוה מכשל באשכים ואם היה לי משני אז היה lh נמוך...
אצלי lh באמצע שזה 4 בערך... כל שאר ההרומונים גם בטווח נורמה... הדבר היחיד שנמוך מאוד זה טוטאל....

אני עדיין חושב שאתה צריך לפנות לרופא ולבקש לבדוק מדוע יש טסט נמוך. יצא לי כבר לפגוש אנשים שממהרים לקפוץ ל- trt ובסוף התגלה וריקוצלה שניתן לטפל בניתוח ולחזור לערכים תקינים (תלוי בחומרה כמובן).
הנסיון של אנשים כאן הוא שימוש בכלומיד לאחר שימוש בסטרואידים על מנת לשקם את הפעילות הטבעית.
המקרה שלך שונה ולכן דורש התייחסות שונה.
כלומיד לא יפתור את הבעה אם הבעיה היא בהיפותלמוס, כי בסופו של דבר זה serm שנקשר לקולטני האסטרדיול ומעודד ייצור של gnrh, אם יש לך בעיה בייצור של הורמונים גנדורפינים כלומיד לא יעזור לך. לכן אני שוב אומר, לפני קביעת טיפול יש לאתר בעיה, טסט נמוך זה תוצאה של בעיה, לכן המלצתי לחזור לרופא לאיתור הבעיה.

האם וריקוצילה יכולה לפגוע בספיגת הסטס וחומרים בסייקל ? ?

תודה על המענה... זה הקטע שאין לי היפוגנדיזם לא משני ולא ראשוני...
אם היה ראשוני אז היה לי lh גבוה מכשל באשכים ואם היה לי משני אז היה lh נמוך...
אצלי lh באמצע שזה 4 בערך... כל שאר ההרומונים גם בטווח נורמה... הדבר היחיד שנמוך מאוד זה טוטאל....

לכן, אומר שוב שנדרש כאן ייעוץ מקצועי של רופא, מכיון שגם טסט טוטאל ממספר מסוים לא בהכרח מצריך טיפול של טסט חיצוני, במיוחד אם אינך חש סימפטומים של טסט נמוך.
הטסט יכול להיות גבוה אבל ה- shbg גם גבוה ולכן אנשים אלו יסבלו גם כן מחשק מיני וסימפטומים של טסטוסטרון נמוך.
מכיר גם מקרה הפוך עם טסטוסטרון נמוך אבל ה- shbg נמוך מהנורמה ולכן אין שום פגיעה בחשק המיני. המספר הוא רק מספר, במקרה של טסטוסטרון יש לראות את התמונה הכללית ופרמטרים נוספים, מה שקובע זה גם באמת מה טסטוסטרון פעיל באמת יש ולכן כמו שאמרתי עליך להתייעץ עם רופא במקרה הזה.
לפני הכל, האם אתה בכלל סובל מסימפטומים של טסטוסטרון נמוך? חשק מיני, עייפות, השמנה, תשישות, חוסר חשק לסיים דברים, דיכאון?
מתי החלטת לבדוק את הטסטסטרון ומדוע?

האם וריקוצילה יכולה לפגוע בספיגת הסטס וחומרים בסייקל ? ?

בגדול, אין קשר, וריקוצלה בהחלט יכולה לפגוע בפעילות של האשך בין אם זה טמפרטורה, אספקת דם וכו׳
כמשתמשים בטסטסטרון חיצוני אתה בעצם ״עוקף״ את כל המעגל - היפותלמוס - גנדורפינים - היפופיזה - lh/ fsh - טסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
היי תודה על המענה..אני בדקתי את זה לפני שנה לראשונה שהרגשתי שפיכה ללא זקפה... וכן יש ירידה בחשק המיני... וכמות זרע נמוכה יותר ונדיר מדי פעם שהכמות תקינה בזרע ורגילה... סיאליס יומי אני צורך כבר שנה בערך 3 פעמים בשבוע שלפעמים מגיב טוב... בנוסףאני על ssri כבר 10 שנים אבל לא נראה לי שזה קשור כי תפקדתי איתם בסדר גמור בעבר... וכן יש חוסר אנרגיה ומצב רוח אבל לך תדע אם זה מהמצב הנפשי שידוע אצלי בנמוך לבין האם זה מהטסט... זה ביצה והתרנגולת
ושאלה שניה אם מישהו מכיר רופא שממש מבין בזה? רובם מבינים בעיקר בסוכרת ובלוטת תריס... וזה או שישר פוסלים בעיה בלי לבדוק או ישר נותנים טסטוסטרון בלי לבדוק ...אני לא חושב שאדם צעיר צריך להתחיל עם טסטוסטרון בגיל כזה כי זה חתונה קתולית... זה רק ממש במקרה הכי הכי גרוע שיש... לכן גם שאלתי עח איקקלומין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית