הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחת שרירי החזה והכתף

YakirTraining

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שלום,
לפני כ-4 חודשים חזרתי להתאמן לאחר הפסקה ארוכה. לפני שבוע הוספתי בפעם הראשונה למקבילים משקל (5 קילו) ומספר חזרות
כפי יכולתי, ובמהלך אחת מהחזרות בגלל חוסר ריכוז התנועה בוצעה בצורה לא מדויקת ועמוקה מה שגרם לי למתיחה חזקה באזור הכתף
והחזה. לאחר החזרה הזאת הרגשתי מעט כאבים אבל המשכתי להתאמן. כאשר הגעתי לאימון הבא של החזה לאחר שבוע, היה לי קשה
לבצע חזרות של מקבילים ביחס לנורמה, אבל מה שמוזר אחרי 20 דקות של אימון וחימום, הכאב ברובו נעלם. התחלתי לקרוא על מתיחת
שריר / גיד וכל מה שקשור לזה, וקשה לי לסווג את הבעיה אם מתחתי שריר או גיד או אפילו לשייך את זה לקרע. אני מרגיש שזה פוגע לי בביצועים ובהתקדמות, אשמח לקבל ממכם עזרה מניסיון וטיפים כיצד ניתן לזרז את ההחלמה.

תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
יש כאב באזור הפציעה, פשוט לאחר חימום של חצי שעה או אחרי מספר רב של סטים באותו תרגיל (מקבילים) הכאב יחסית פוחת.
כרגע החלפתי תרגיל עד שאזור יתאושש, אני חושב שעוד שבוע - שבועיים האזור יחלים כי הוא פחות מורגש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית