עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל אלו דברים שיכולים לעזור להרגשה.לאכול, לישון ולשתות יותר.
עיסוי מקומי, מקלחות חמות וקרות לסירוגין.
להתאמן שוב עם משקל סופר נמוך כדי להזרים דם, וסתם הליכה.
אני לא בטוח שאני מבין את כוונתך.לא, כל מה שיזרים דם
כל אלו דברים שיכולים לעזור להרגשה.
עדיין לא נמצא משהו שיעזור להפחית דומס באופן חד משמעי.
רק אסייג על המקלחות הקרות שיכול דווקא להרע את המצב אצל חלק מהאנשים
ולא הייתי ממליץ על שילוב שלהם בהתאוששות בניגוד לקומפרסים חמים.
בהצלחה
קצת איבדת אותי,אני לא בטוח שאני מבין את כוונתך.
מה זה דומס אם לא הרגשה של כאב שרירים? ואם הצלחנו להפחית את הכאב ולשפר ההרגשה, פתרנו את הבעיה.
גם על זה אנחנו מסכימים, בהנחה ואתה מרגיש שאתה יכול להתאמן אז תעשה את זה, אין שום איסור ידוע.כאב לא תמיד אומר בעיה ולהפסיק להתאמן, ובמקרה של דומס, אם נצליח להפחית את הכאב, לכאורה פתרנו את הבעיה.
אני לא מכיר את הטענה האמת, אתה מדבר על התאוששות אקוטית או באמת על טיפול במשהו כרוני כמו דומס?ועניין המקלחות הקרות שיכולות להרע, למיטב ידיעתי זה כשזה נעשה לבד בלי מקלחות חמות לסירוגין.
בגלל שדומס הוא בעיה אקוטית ללא מגבלה להתאמן מלבד כאב, מה שיקל על הכאב ויצליח להתמודד איתו, בעצם מתמודד ועוזר לבעיה. מכאן שכל מה שיפחית כאב של דומס, בעצם מפחית דומס ופותר את הבעיה של פותח הפוסט.קצת איבדת אותי,
דומס זה אכן כאבי שרירים מאוחרים, לא טענתי אחרת.
הכוונה הייתה שאין פיתרון שנמצא באמת כדי לפתור דומס, כל ההמלצות שנתנו יכולות לשפר את המצב
באופן אקוטי ומשתנה בין אדם לאדם, אף אחת מהדרכים פה לא הוכחה באמת כיעילה בתור טיפול אמיתי לדומס.
אאל"ט הכי קרוב שמצאו מבחינת השפעה על דומס היה מסאז' (מאיש מקצוע / גלגל / אקדח מסאזים וכד'), סביר להניח
שהמכניזם כן מדבר על להזרים דם לאיזורים הפגועים, לא באמת יודע להגיד בצורה חד משמעית נכון להיום.
כמו שאני לא חושב שיש אנשים שחלבון לא בונה להם שריר בשונה מאחרים, לכולנו יש גוף אנושי. אני חושב שמה שאובייקטיבית הוריד לך דומס, יעזור גם לחבר שלך.גם על זה אנחנו מסכימים, בהנחה ואתה מרגיש שאתה יכול להתאמן אז תעשה את זה, אין שום איסור ידוע.
יש כאלה שזה יקל עליהם, כאלה שזה יחמיר את מצבם וגם כאלה שזה לא יעשה להם כלום,
ובדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי שאין טיפול חד משמעית לדומס וזה עניין של הרגשה אישית.
אני לא יודע למה אתה קורא לדומס משהו כרוני, נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר.אני לא מכיר את הטענה האמת, אתה מדבר על התאוששות אקוטית או באמת על טיפול במשהו כרוני כמו דומס?
אתה פשוט לדעתי מדבר על soreness של אחרי האימון (24-48 שעות),בגלל שדומס הוא בעיה אקוטית ללא מגבלה להתאמן מלבד כאב, מה שיקל על הכאב ויצליח להתמודד איתו, בעצם מתמודד ועוזר לבעיה. מכאן שכל מה שיפחית כאב של דומס, בעצם מפחית דומס ופותר את הבעיה של פותח הפוסט.
כמו שאני לא חושב שיש אנשים שחלבון לא בונה להם שריר בשונה מאחרים, לכולנו יש גוף אנושי. אני חושב שמה שאובייקטיבית הוריד לך דומס, יעזור גם לחבר שלך.
אני חושב שכמו שעיסוי מפחית כאב לפחות באופן זמני, גם הזרמת דם ושיפור התאוששות עם תזונה ושינה מפחיתים דומס, ככה הרגשתי על עצמי, ואין לי סיבה לחשוב שגוף אנושי דומה לשלי יתנהג אחרת.
אני לא יודע למה אתה קורא לדומס משהו כרוני, נראה לי שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר.
אני רואה דומס ככאב שאחרי אימון כבד ראשון מאז תקופה בלי אימונים כלל או בפחות עומס, כאב שחולף תוך כמה ימים.
אני באמת לא מבדיל בין השניים, איך שאתה מגדיר את זה אם אני מבין נכון, הם אותו דבר בדיוק רק שאחד חמור יותר.אתה פשוט לדעתי מדבר על soreness של אחרי האימון (24-48 שעות),
אני מדבר על DOMS (סוג של sorness מאוחר) שיכול להימשך בין 3-5 ימים ובאמת לפגוע בתפקוד היום יומי שלך.
lbs.co.il