הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רוצה להתחיל לפתח את הגוף, סוף SS

למה לא עכשיו

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
1
43
0
אהלן,
אני מסיים בקרוב SS. מתאמן מתחיל, לוחם ביחידה מובחרת.

בן 20
גובה 186
משקל 70
כל המשקלים ל5*3 חוץ מדדליפט 5*1
סקוואט אני אסיים ככל הנראה ב90
דדליפט 120
דחיקות 60, עובד על זה.
כתפיים 40, עובד על זה.
מתח עם 17.5 קג.

האם אני יכול לעבור לתוכנית היפרטרופיה?
או להמשיך בכח?
תזונה טובה, עולה במשקל ומתקדם סך הכל יפה. יחסית.
רוצה לגדול! חשוב לי לבנות את הגוף ומעדיף כמה שאפשר עד הקיץ, אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן ומתלהב אבל זה כרגע השאיפה שלי..
חשבתי לעבור לבלוקינג רוטיין של ליל מקדונלד.
אפשרי?
או עדיף להמשיך ללינארית?

תודה רבה חברים!

אהלן,
אני מסיים בקרוב SS. מתאמן מתחיל, לוחם ביחידה מובחרת.

בן 20
גובה 186
משקל 70
כל המשקלים ל5*3 חוץ מדדליפט 5*1
סקוואט אני אסיים ככל הנראה ב90
דדליפט 120
דחיקות 60, עובד על זה.
כתפיים 40, עובד על זה.
מתח עם 17.5 קג.

האם אני יכול לעבור לתוכנית היפרטרופיה?
או להמשיך בכח?
תזונה טובה, עולה במשקל ומתקדם סך הכל יפה. יחסית.
רוצה לגדול! חשוב לי לבנות את הגוף ומעדיף כמה שאפשר עד הקיץ, אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן ומתלהב אבל זה כרגע השאיפה שלי..
חשבתי לעבור לבלוקינג רוטיין של ליל מקדונלד.
אפשרי?
או עדיף להמשיך ללינארית?

תודה רבה חברים!
לדעתי אם המטרה שלך היא ליפטינג: לינארית או טקסס
אם המטרה בילדינג: תעלה עוד טיפה במשקלים, תן דגש על לחיצות(נראה שהם בפיגור אצלך).לדעתי תעשה טקסס חודשיים שלוש, ואז כבר אתה יכול לעבור לתוכנית פיצולים עם נפח גבוה(לדעתי אם יש לך משקלים מכובדים אפשר כבר ישר ABC)
התוכנית של לייל גם אופציה טובה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה,
אין ספק שהלחיצות בפיגור ואני מנסה הכל בשביל לצמצם את העניין, מתקשה קצת.
בכל מקרה, המטרה שלי היא חד משמעית בילדינג, והשאלה שלי היא אם כבר אני הולך על עוד כח, מה היתרון של טקסס על הלינארית? או להפך?
תודה רבה!
לדעתי אם המטרה שלך היא ליפטינג: לינארית או טקסס
אם המטרה בילדינג: תעלה עוד טיפה במשקלים, תן דגש על לחיצות(נראה שהם בפיגור אצלך).לדעתי תעשה טקסס חודשיים שלוש, ואז כבר אתה יכול לעבור לתוכנית פיצולים עם נפח גבוה(לדעתי אם יש לך משקלים מכובדים אפשר כבר ישר ABC)
התוכנית של לייל גם אופציה טובה.

חביבי, פרט למתח אתה ואני כמעט על אותם משקלי עבודה. אני גם רץ הרבה. ואני גם 12 ס"מ נמוך ממך, ו4.5 קילו פחות.
ולא, אני לא גבר ובכלל אין לי מה לעוף, אני חלש למדי.
מה שאני מנסה להגיד פה זה שהפוטנציאל שלך גבוה הרבה הרבה יותר.

תמשיך לעבוד במתכונת של כוח - אם באמת חשוב נושא הגוף (למרות שלא המשקל , והעובדה שאתה גם ביחידה טובה בצבא אז כנראה אירובי לא חסר שם) - פשוט תעמוד על פלוס קלורי קטן, של 200-300 ביום, ותעבור אולי לתוכנית עם התקדמות יותר עדינה כמו הלינארית כמו שכתבת.

אבל לטעמי ומהמעט שלמדתי פה מהחבר'ה המנוסים והמון מידע שצברתי באופן יחסי, תמשיך לעבוד על כוח. אין לך מה לעבור לתוכניות פיצולים מורכבות או לחרוג מתרגילי הבסיס, ואולי עזרים בסגנון מקבילים או תרגילי משקל גוף (ואני מניח שאתה במילא עושה אותם ביחידה).

בהצלחה

70 ק"ג על 1.86 כנראה שלא סיימת SS. אתה לא חייב לעשות SS אבל אם אתה מצפה להתקדם במשקלי עבודה תעלה גם במשקל גוף.
כמה ק"ג משקל גוף עלית במהלך SS?

@עדן מור השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. זה מה השינוי שאתה רוצה/מוכן לעשות במשקל גוף.

בגדול יש לך כנראה עוד הרבה מה לעלות גם בכוח וגם במשקל גוף ואז תקבל גם כוח וגם גודל

אם אתה רוצה לשמור על משקל הגוף או לעלות בצורה מתונה.
בתרגיל המרכזיים סקווט, בנץ׳תעבוד עם מנוחות של 2-3 דקות
תוסיף לכל תרגיל מרכזי, תרגיל עזר של שני סטים של 8
ותוסיף תרגיל אחד ליד קדמית, אחורית ובטן. שני סטים של 10-12 חזרות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה,
אני בטוח ב100 אחוז שאתה צודק,
אני מוכן לעשות הכל בשביל להתקדם, לא צוחק.
אני לא מחפש להישאר באותו משקל גוף בכלל, אני בתפריט של פלוס 800-1000 קלוריות, ודאי, ובכל זאת העליה במשקל שלי איטית, גנים ברורים במשפחה, אין ספק שלא משנה מה הגנים שלי אני יכול להתקדם ואני עובד על זה.
בכל מקרה אני חושב שאני אמשוך את הSS עוד ואעבור לתוכנית כח אחרת לאחר מכן.
האם שווה בכל זאת להוסיף תרגילי עזר או שזה רק יפגע בהתאוששות?
תודה רבה!
@עדן מור השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. זה מה השינוי שאתה רוצה/מוכן לעשות במשקל גוף.

בגדול יש לך כנראה עוד הרבה מה לעלות גם בכוח וגם במשקל גוף ואז תקבל גם כוח וגם גודל

אם אתה רוצה לשמור על משקל הגוף או לעלות בצורה מתונה.
בתרגיל המרכזיים סקווט, בנץ׳תעבוד עם מנוחות של 2-3 דקות
תוסיף לכל תרגיל מרכזי, תרגיל עזר של שני סטים של 8
ותוסיף תרגיל אחד ליד קדמית, אחורית ובטן. שני סטים של 10-12 חזרות
תודה רבה על התגובה,
ברור לי שיש לי הרבה לאיפה להתקדם, לא ממש ברור לי למה אני תקוע קצת במקום.
בגדול אני עם תפריט קלורי הרבה יותר גבוה מפלוס 300-400 אלא יותר לכיוון 800-1000, בכל זאת אני די מתקשה להעלות את משקל הגוף אבל אני עובד על זה.
האם יכול להיות שעדיף לי לצמצם מעט את התפריט? יכוח להיות שיש לזה השפעה? שאלה של צעירים.
חביבי, פרט למתח אתה ואני כמעט על אותם משקלי עבודה. אני גם רץ הרבה. ואני גם 12 ס"מ נמוך ממך, ו4.5 קילו פחות.
ולא, אני לא גבר ובכלל אין לי מה לעוף, אני חלש למדי.
מה שאני מנסה להגיד פה זה שהפוטנציאל שלך גבוה הרבה הרבה יותר.

תמשיך לעבוד במתכונת של כוח - אם באמת חשוב נושא הגוף (למרות שלא המשקל , והעובדה שאתה גם ביחידה טובה בצבא אז כנראה אירובי לא חסר שם) - פשוט תעמוד על פלוס קלורי קטן, של 200-300 ביום, ותעבור אולי לתוכנית עם התקדמות יותר עדינה כמו הלינארית כמו שכתבת.

אבל לטעמי ומהמעט שלמדתי פה מהחבר'ה המנוסים והמון מידע שצברתי באופן יחסי, תמשיך לעבוד על כוח. אין לך מה לעבור לתוכניות פיצולים מורכבות או לחרוג מתרגילי הבסיס, ואולי עזרים בסגנון מקבילים או תרגילי משקל גוף (ואני מניח שאתה במילא עושה אותם ביחידה).

בהצלחה
תודה על התגובה.
האמת שעליתי פחות משציפיתי, סביב ה-3-4 קילו בשלושה חודשים.
ברור לי שיש עוד הרבה מקום לעלייה במסת גוף.
אני עם תפריט קלורי חיובי של פלוס 800-1000 קלוריות, עדיין מתקשה להעלות במשקל גוף, אם זה יעזור אשמח לפרט עליו.
70 ק"ג על 1.86 כנראה שלא סיימת SS. אתה לא חייב לעשות SS אבל אם אתה מצפה להתקדם במשקלי עבודה תעלה גם במשקל גוף.
כמה ק"ג משקל גוף עלית במהלך SS?

אני דווקא לא חושב שצריך משקלים יותר מדי גבוהים כדי להתחיל פיצולים. צריך רק בסיס(וזה בדיוק מה שss אמורה לעשות). אל תשכח שגם בפיצולים אתה עולה במשקלים. זה לא אומר שאתה לא צריך להמשיך לעשות סקוואט, דדליפט, פרס ובנץ פרס.

@עדן מור אין דבר כזה "גנים" רעים באמת, או גנטיקה של חילוך חומרים מהיר
אתה לא בפלוס 800-1000 כי אתה לא עולה בקצב התיאורטי המיועד לכך
בנוסף ייתכן מאוד שהתפריט שלך לא מחושב נכון. רק, למשל, מלהסתמך על ערכי אורז מבושל לפני/אחרי יש הפרשים גדולים שיכולים להביא לסטיות ניכרות בתפריט. ועוד גורמים כמו שקילה לפי כפות/כפיות/כוסות מלאות וכיוצ"ב

מאמיו שההוצאה הקלורית שלך כחייל קרבי גם גבוה בהרבה. גם חלק מהעניין.

כדי לעבוד כמו שצריך אין ברירה וחייב לעקוב קלורית ולמדוד כמויות (במשקל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית