הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

חסר לך טיפה עומק
אתה גם קצת קורס קדימה
לצערי לא רואים את הרגליים שלך ואני חושב שהן מקור הבעיה, רוחב פיסוק או זוויות הרגליים
נראה גם שאתה עושה HB ואולי יתאים לך יותר LB, אבל מאחר וכרגע אנחנו עוסקים בHB, תתיישב קצת פחות אחורה ויותר למטה
חייב לציין שהמוזיקה ברקע נוראית, זה גם פוגע בסקוואט
ותשמור על מפרק כף יד ישר

חסר לך טיפה עומק
אתה גם קצת קורס קדימה
לצערי לא רואים את הרגליים שלך ואני חושב שהן מקור הבעיה, רוחב פיסוק או זוויות הרגליים
נראה גם שאתה עושה HB ואולי יתאים לך יותר LB, אבל מאחר וכרגע אנחנו עוסקים בHB, תתיישב קצת פחות אחורה ויותר למטה
חייב לציין שהמוזיקה ברקע נוראית, זה גם פוגע בסקוואט
ותשמור על מפרק כף יד ישר
אני הייתי מתחיל במוזיקה, חוץ מזה, מסכים. מיקום המוט ושורש כף יד קודם וזויות צילום שאפשר לראות ממנה את מנח הרגליים והרוחב של העמידה 🤢

אתה נשען קדימה מדי בשביל היי באר.
באופן ככלי אני חושב שלואו באר יותר טוב אם הנפות אולימפיות לא מעניינות אותך.
המוט צריך להיות במרכז כף הרגל. בגלל שאתה לוקח את הישבן אחורה מדי, הגוף מצפה על ידי הישענות קדימה מוגזמת להיי באר. הזווית של הגב מתאימה ללואו באר אך עם מיקום של היי באר. כמעט ולא רואים את זווית כפות הרגליים והמרחק בינהן, אבל נראה שהן די ישרות. אם תעמוד עם זווית החוצה- בערך 45 מעלות ותדחוף את הברכיים החוצה, בשילוב של לשבת למטה ופחות אחורה , כמו שכתבו, תגיע לגובה המתאים וזווית הגב תהיה ישרה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית