הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לברלין

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
אז אני טס לברלין עם חברים ב29/5 עד ל7/6 לברלין ליומיים ואז לפסטיבל בנירנברג ל4 ימים ואז שאר הזמן בברלין שוב
אני מגיע יום לפני חברים שלי ועוזב יום אחרי(הזמנתי טיסות אחריהם ומצאתי הבדל של 80 יורו בטיסות אז העדפתי ככה), אנחנו בברלין נשכיר דירה ובפסטיבל נישן שם, יש המלצות למקומות ללכת לראות? מפעלי בירה/גבינה/נקנקיות? ברים ומקומות טובים לשבת בהם בערבים? מוזיאונים מעניינים?

• פותח/ת השרשור
@vithano ראיתי את התגובה המושקעת שלך באשכול המצורף ולא ראיתי שום ציון למפעלי בירה או אוכל מעניינים לבקר בהם, יש לך הצעות?

ההמלצות שלי בנושאי אוכל
לא לקנות קאריוורסט. נקניקיות עם קטשופ ואבקת קארי. אם כבר אז תאכל נקניקיה באיזו מסעדה סבבה, ממש לא מהדוכנים
לא לקנות דונר. הם עפים על זה, בסופו של דבר זה שווארמה.

אני באופן אישי אכלתי בthe bird, מדהים ואוכל אסיאתי- ויאטנמי, הודי, קמבודי - אין לי בעיה להמליץ אם אתה רוצה - כל מקום שנכנסתי אליו היה מקום מפוצץ באנשים - לדעתי זה מפתח חשוב לא משנה מה אתה אוכל.

אם אתה מוצא שווקי אוכל אז זאת חוויה מאוד מומלצת מבחינתי, הייתי בשניים(בטעות יש לומר) ושניהם היו שווים

• פותח/ת השרשור
ההמלצות שלי בנושאי אוכל
לא לקנות קאריוורסט. נקניקיות עם קטשופ ואבקת קארי. אם כבר אז תאכל נקניקיה באיזו מסעדה סבבה, ממש לא מהדוכנים
לא לקנות דונר. הם עפים על זה, בסופו של דבר זה שווארמה.

אני באופן אישי אכלתי בthe bird, מדהים ואוכל אסיאתי- ויאטנמי, הודי, קמבודי - אין לי בעיה להמליץ אם אתה רוצה - כל מקום שנכנסתי אליו היה מקום מפוצץ באנשים - לדעתי זה מפתח חשוב לא משנה מה אתה אוכל.

אם אתה מוצא שווקי אוכל אז זאת חוויה מאוד מומלצת מבחינתי, הייתי בשניים(בטעות יש לומר) ושניהם היו שווים
אז נקנקיות בדוכונים לא טובות?
כנראה נאכל כמה שיותר אוכל גרמני בשביל לנסות, בשרים בעיקר
יש שווקי אוכל באזור המרכז של ברלין או שזה מצריך נסיעה לערים ליד?

@vithano ראיתי את התגובה המושקעת שלך באשכול המצורף ולא ראיתי שום ציון למפעלי בירה או אוכל מעניינים לבקר בהם, יש לך הצעות?
מצחיק שתייגת אותי כי אני בדיוק עכשיו בברלין.
פחות מתחבר למפעלי בירה וכו, מבחינת אוכל די כיסיתי שם את מה שאני אוהב
מבחינת מועדונים, הפעם הייתי ב sisyphus watergate ו the pearl, שלושתם מטורפים ומומלצים מאוד.

• פותח/ת השרשור
מצחיק שתייגת אותי כי אני בדיוק עכשיו בברלין.
פחות מתחבר למפעלי בירה וכו, מבחינת אוכל די כיסיתי שם את מה שאני אוהב
מבחינת מועדונים, הפעם הייתי ב sisyphus watergate ו the pearl, שלושתם מטורפים ומומלצים מאוד.
אני רואה שאתה אוהב את המקום, כל המועדונים שציינת ושיש בברלין זה יותר מועדוני EDM? כי יש לי חבר שאמר שזו הסיבה היחידה שאנשים מגיעים לברלין, אם יש מועדוני רוק ובסגנון יהיה יותר נחמד לנו

אני רואה שאתה אוהב את המקום, כל המועדונים שציינת ושיש בברלין זה יותר מועדוני EDM? כי יש לי חבר שאמר שזו הסיבה היחידה שאנשים מגיעים לברלין, אם יש מועדוני רוק ובסגנון יהיה יותר נחמד לנו
לא בקיא בסצינת הרוק אבל אני בטוח שיש

אני גר שם
יש לך שוק אוכל ביום חמישי, markt Halle 9, מגניב ביותר
אוכל גרמני זה פח
כל המסיבות הטובות בעיר זה טכנו ואף אחד לא בא לברלין בשביל edm חחחחח
מסיבות טובות: ברגהיין מפחידדדדד אבל לא הייתי ממליץ לתיירים, תור גדול מדי עם סיכון גבוה, אולי תנסו להגיע לשם בראשון ב9 בבוקר אחרי מסיבה אחרת לקבל חותמת לחזור הבית לישון ולבוא שוב בערב, אם לא אז לא
מספר 2 סיסיפוס כמו שנאמר, מועדון אהבה שלי, Renate וגם about blank מגניבים ביותר, בkater blau נמצאות כל הכוסיות ואווירה מדהימה לפי מה שהבנתי(לא הייתי), Tresor אם אתה רוצה נטו לרקוד, kitkat אם אתה מגדיר את עצמך חופשי וליברלי(תצטרכו בגדי פטיש להיכנס, תבין לאיזה ליברלי התכוונתי)
כמה אתם ? בכל המועדונים האלה יש סלקציה, עדיף שתתפצלו לחבורות של 2-3 בכניסה
כל מועדון בעיר בלי סלקציה הוא לא מסיבה אמיתית סטייל ברלין
אל תלך למוזיאון הטבע וגם לא לטכנולוגיה, ובנוסף אל תקנה כלום בפרימארק
אן יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני גר שם
יש לך שוק אוכל ביום חמישי, market Halle 9, מגניב ביותר
אוכל גרמני זה פח
כל המסיבות הטובות בעיר זה טכנו ואף אחד לא בא לברלין בשביל edm חחחחח
מסיבות טובות: ברגהיין מפחידדדדד אבל לא הייתי ממליץ לתיירים, תור גדול מדי עם סיכון גבוה, אולי תנסו להגיע לשם בראשון ב9 בבוקר אחרי מסיבה אחרת לקבל חותמת לחזור הבית לישון ולבוא שוב בערב, אם לא אז לא
מספר 2 סיסיפוס כמו שנאמר, מועדון אהבה שלי, Renate וגם about blank מגניבים ביותר, בkater blau נמצאות כל הכוסיות ואווירה מדהימה לפי מה שהבנתי(לא הייתי), Tresor אם אתה רוצה נטו לרקוד, kitkat אם אתה מגדיר את עצמך חופשי וליברלי(תצטרכו בגדי פטיש להיכנס, תבין לאיזה ליברלי התכוונתי)
כמה אתם ? בכל המועדונים האלה יש סלקציה, עדיף שתתפצלו לחבורות של 2-3 בכניסה
כל מועדון בעיר בלי סלקציה הוא לא מסיבה אמיתית סטייל ברלין
אל תלך למוזיאון הטבע וגם לא לטכנולוגיה, ובנוסף אל תקנה כלום בפרימארק
אן יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי
יש לך המלצות לנקנקיות/המבורגרים מיוחדים או שהכל אותה רמה?
כל שאר המעודונים שציינת אין בעיה עם תיירים?(הבנתי שיש הרבה מועדונים שמכניסים רק מקומיים)
אנחנו 3 אז לא נראה לי תהיה בעיה עם זה.
מוזיאון הטכנולוגיה דווקא תכננתי, לא טוב?
אם יש לך המלצות לחנויות/אוטלטים זולים עם מבחר טוב אני אשמח(אדידס נייק למניהם)

יש לך המלצות לנקנקיות/המבורגרים מיוחדים או שהכל אותה רמה?
כל שאר המעודונים שציינת אין בעיה עם תיירים?(הבנתי שיש הרבה מועדונים שמכניסים רק מקומיים)
אנחנו 3 אז לא נראה לי תהיה בעיה עם זה.
מוזיאון הטכנולוגיה דווקא תכננתי, לא טוב?
אם יש לך המלצות לחנויות/אוטלטים זולים עם מבחר טוב אני אשמח(אדידס נייק למניהם)
במועדונים האלה רוב הסיכויים שתישאל על ידי הסלקטור מה אתה יודע על המסיבה, ץיכנס לresident advisor Berlin ותזכור שם של dj אחד ותגיד שהגעת בגללו ו99 אחוז אתם בפנים, ושלושה אנשים זה בסדר, תתלבשו כהה
לא יצא לי לאכול יותר מדי המבורגרים בחוץ, burgermeister נחמד אבל זה לא שאתה תגיד וואי אני טס לברלין שוב רק בשביל זה, בכללי המבורגר שהוא 6 בתל אביב יקבל בהרלין ציון 9, אין פה אוכל מדהים בחוץ לפי השמועות. מה שכן דונר(שזה גם אוכל ברלינאי אמיתי אורגינל !!) זה האהבה שלי ועל זה אני ממליץ, אתם תראו דוכן דונר בכל מקום בערך, כולם טובים
מוזיאון הטכנולוגיה זה רשימת מכולת בעיקר, מראים לך אלפי דברים ולא מספרים לך כלום על 99 אחוז מהם, כן יש לך חדר עם מטוסים הרוסים וקרונות ישנים של רכבת(שזה החדרים המעניינים תכלס), אבל זה באמת לא מעניין כשפשוט מראים לך מטוסים וזהו
אין לי המלצות לאאוטלטים אני לובש רק חולצות שחורות חלקות חחחחחח מצטער

ובנוסף אל תקנה כלום בפרימארק

לא מסכים בכלל. גם חבר טוב שלי שגר שם אמר לי לא לקנות שם, זרק משפטים כמו "אף מקומי לא קונה שם, רק הישראלים הולכים לשם" או "חרא סחורה הלכה אחרי 2 כביסות". קניתי שם ים טי-שרטים ב-2 יורו לחולצה לפני 3-4 שנים ועוד כמה בגדים שנה אחרי. הרוב עדיין כמו חדש ואלה הבגדים היחידים שאני לובש בערך.

מה אתה עושה בברלין? קהילות יהודיות במקרה? כי אתה פשוט נשמע כמו עובד טיפוסי שם. או שסתם כל הישראלים בברלין אותו דבר...

לך לKFC בפלאץ ותמסור להם ד"ש ממני..אולי יתנו לך לעקוף בתור

• פותח/ת השרשור
לא מסכים בכלל. גם חבר טוב שלי שגר שם אמר לי לא לקנות שם, זרק משפטים כמו "אף מקומי לא קונה שם, רק הישראלים הולכים לשם" או "חרא סחורה הלכה אחרי 2 כביסות". קניתי שם ים טי-שרטים ב-2 יורו לחולצה לפני 3-4 שנים ועוד כמה בגדים שנה אחרי. הרוב עדיין כמו חדש ואלה הבגדים היחידים שאני לובש בערך.

מה אתה עושה בברלין? קהילות יהודיות במקרה? כי אתה פשוט נשמע כמו עובד טיפוסי שם. או שסתם כל הישראלים בברלין אותו דבר...
יש לי מספיק חולצות חלקות זולות, לא תכננתי לקנות במקום כזה כי לא יהיה לי הרבה מקום לבגדים לקחת חזרה גם ככה.

לך לKFC בפלאץ ותמסור להם ד"ש ממני..אולי יתנו לך לעקוף בתור
חשבתי שאתה מוכן ללכת רק לKFC בשטחים של ערבים

קמיתי משם גרביים בסוף מרץ, בתחילת מאי הן כבר נקרעו (כולן !! ארבע זוגות חחחח), החוק ידוע ואומר שהמחיר שתשלם על זה ביורו זה כמות הפעמים שתוכל ללבוש את זה עד שזה יהרס. חוץ מזה שלחברה שרוצים ללכת לגן חיות בברלין אני ממליץ ללכת לפרימארק במקום(באלכסנדרפלאץ), אותו אפקט רק ששם אין פנדה בדיכאון
אני טבח במסעדה שמה, אין לי שום קשר לקהילה היהודית ולא נראה לי שאני אותו דבר כמו שאר ה20,000 ישראלים שם

אהה נכון וחוץ מזה הקטע של הגרביים הזכיר לי, קניתי בדתלון גרביים ושם זה היה איכות, וזה באמת דבר ששכחתי להמליץ, דקתלון באלכסנדרפלאץ זה גן עדן, בייחוד לאנשים מהפורום הזה

• פותח/ת השרשור
מצטרף בחום להמלצה - רצוי להזמין מקום טלפונית
כמה זמן לפני? באותו יום לערב תופס?
קמיתי משם גרביים בסוף מרץ, בתחילת מאי הן כבר נקרעו (כולן !! ארבע זוגות חחחח), החוק ידוע ואומר שהמחיר שתשלם על זה ביורו זה כמות הפעמים שתוכל ללבוש את זה עד שזה יהרס. חוץ מזה שלחברה שרוצים ללכת לגן חיות בברלין אני ממליץ ללכת לפרימארק במקום(באלכסנדרפלאץ), אותו אפקט רק ששם אין פנדה בדיכאון
אני טבח במסעדה שמה, אין לי שום קשר לקהילה היהודית ולא נראה לי שאני אותו דבר כמו שאר ה20,000 ישראלים שם

אהה נכון וחוץ מזה הקטע של הגרביים הזכיר לי, קניתי בדתלון גרביים ושם זה היה איכות, וזה באמת דבר ששכחתי להמליץ, דקתלון באלכסנדרפלאץ זה גן עדן, בייחוד לאנשים מהפורום הזה
מה זה אומר בייחוד לאנשים מהפורום הזה? הקטע שאפשר לקנות כמויות בזול?

כמה זמן לפני? באותו יום לערב תופס?

מה זה אומר בייחוד לאנשים מהפורום הזה? הקטע שאפשר לקנות כמויות בזול?
לא זוכר אבל אני מניח שיום יומיים קודם עדיף ויספיק... אסור לפספס את ההמבורגרים שלהם, תבוא רעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית