הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית טובה לפרס

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
מישהו מכיר תוכנית טובה לפרס אחרי טקסס? המשקל יהיה בערך 60 קג בסוף התוכנית(עוד חודש בערך).
אחרי התוכנית הזאת אני מתכנן לעשות סמולוב ג׳ונייר לפרס. המטרה היא ללחוץ את משקל הגוף שלי(85 קג)
.
ועוד שאלה, אני עכשיו בן 16. אני מתכנן להתאמן עוד בערך חצי שנה רק אימוני כוח, לעלות במשקלים, ואז אני ירשם לכושר קרבי או משהו כזה וישאר רק עם שני אימוני כוח קלים בשבוע,נטו בשביל לשמור על המשקלים. זה מספיק זמן כדי לשפר גם כושר קרבי?
חשבתי על קורטה 3x3 לפרס, וכול השאר אני יעשה לינארית או טקסס. או שזה מוקדם מדי?
עוד אופציה שחשבתי:
תוכנית ההפבורן-הרצל ללחיצת החזה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף. או שזה גם מתקדם מדי?

אני ניסיתי בעבר דאג הפברן פעמיים בשבוע לפרס ועוד מקבילים וזה לא קידם אותי מילימטר
עכשיו אני עושה את התוכנית פעמיים בנצ פעם פרס וזה מרגיש שהולך לקדם אותי

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי בעבר דאג הפברן פעמיים בשבוע לפרס ועוד מקבילים וזה לא קידם אותי מילימטר
אין לי בנץ. בגלל זה אני רוצה לקדם את הפרס עד שאני יקנה
אז מה אתה ממליץ במקום? ומה עם קורטה 3x3?

אני אגיד לך מה עבד בשבילי ועדיין עובד בינתיים(טפו טפו) אני עושה SS אבל אני עושה פעמיים פרס בשבוע ואני לא עושה בנץ' בכלל. אני מתקדם קילו כל אימון והעלתי כבר 6-7 קילו בחודשיים האחרונים...אתה לא חייב לעשות SS אבל לדעתי פרס מגיב יותר טוב לנפח אז תנסה ללחוץ פעמיים בשבוע.

מה המשקל שלך כרגע בפרס? והמטרה שלך להגיע בסוף?
לי אישית מאוד עזר לשלב קלין אנד פרס ובשלב יותר מאוחר לעשות בלוקים של חודש חודשים
של נפח גבוה (כול שבועים לנסות לעלות ב2.5) נפח ממוצע (כול שבוע לנסות לעלות ב2.5)
ואז עצימות(כמעט כול אימון לנסות לעלות בכי מעט שאתה יכול)

• פותח/ת השרשור
מה המשקל שלך כרגע בפרס? והמטרה שלך להגיע בסוף?
לי אישית מאוד עזר לשלב קלין אנד פרס ובשלב יותר מאוחר לעשות בלוקים של חודש חודשים
של נפח גבוה (כול שבועים לנסות לעלות ב2.5) נפח ממוצע (כול שבוע לנסות לעלות ב2.5)
ואז עצימות(כמעט כול אימון לנסות לעלות בכי מעט שאתה יכול)
60 לחמישייה. במה ההוספה של הקלין עוזרת?
לא הבנתי כול כך את מה שהצעת

60 לחמישייה. במה ההוספה של הקלין עוזרת?
לא הבנתי כול כך את מה שהצעת
א -הקלין עזר לי לשפר את הטכניקה ואת הכוח המתפרץ שלי שלי בפרס מה שמאוד עזר לי אחר אך כך שעבדתי רק על חמישיות .
ב- לעשות חודש של נפח גבוה (לדוג' 5X5 ולנסות לעלות כול שבוע שבועיים ) , לאחר מכך חודש של נפח ממוצע (לדוג' 5X3 ולנסות לעלות כול שבוע )
ואז להגיע לחודש שלם של עצימות ( לדוג' 1-5X1 ולנסות לעלות כול שבוע)
מה שחשוב להסביר בו זה שאתה מתחיל עם המשקל שאתה סיימה אותו את הבלוק הקודם
(לדוג' עם סיימתה את חודש הנפח עם 80*5*5 אז אתה מתחיל את החודש הבא עם 80*3*5)

נערך לאחרונה:
עשיתי אותה לפני כמעט שנה היא קידמה אותי מ65 ל70 בסינגל בסבב השני פחות עבד לי כי נכנסתי לחיטוב כבר.
היא תוכנית קשה אבל לא כמו לסמולוב לסקוואט אפשר מאוד לשרוד אבל כנראה שתצטרך להציב 5 קילו פחות מ1רמ המקורי שלך ולהעלות כל שבוע 2.5 קילו ואתה כנראה תצליח לשרוד אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית