ייעוץ אלכוהול, מתוקים, וצ'יטדייז

• פותח/ת השרשור dscss
  • פורסם בתאריך

dscss

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אתחיל קודם כל בתודה, נחמד שיש מקום מקצועי עם אנשים שמבינים עניין שמוכנים לשתף אותו (בלי לקחת 5K על ייעוץ).

אני מתאמן 3 שנים, עושה ABC ובסה"כ מרוצה, אבל מרגיש שנתקעתי מבחינת מסה(1.78 68 KG) והחלטתי לקחת את עניין התזונה יותר ברצינות.

יש לי מספר שאלות

1) אני רואה שהרבה אנשים פה מתייעצים על התפריט שלהם, אבל למה בעצם לא לקחת פשוט את התפריט הנ"ל(מהאתר שלכם)? מה החסרון שלו? הוא נראה מגוון ובהתאם למאמרים שפרסמתם.

2) אני מרבה בצ'יט דייז, ובימים האלה אני אוכל מעט בשאר היום (קראתי שזה על הפנים פה באתר..)
האם יש איזה כלל אצבע בנוגע למה עדיף(המבורגר/אלכוהול/מתוקים)? האם המבורגר נחשב צ'יט? או שאפשר פשוט להחליף אותו בארוחה גדולה?
האם ההמלצה היא להימנע מאלכוהול ומתוקים בכלל? מה אתם עושים בדר"כ? אם אכלתם בשבוע המבורגר אז לא תאכלו גם מתוק/תשתו?

תודה רבה רבה ח'ברה.

1) אני רואה שהרבה אנשים פה מתייעצים על התפריט שלהם, אבל למה בעצם לא לקחת פשוט את התפריט הנ"ל(מהאתר שלכם)? מה החסרון שלו? הוא נראה מגוון ובהתאם למאמרים שפרסמתם.
יש אנשים שמחפשים עוד גיוון בתפריט. אפשר בהחלט להשתמש בתפריט הנ"ל

האם יש איזה כלל אצבע בנוגע למה עדיף(המבורגר/אלכוהול/מתוקים)? האם המבורגר נחשב צ'יט? או שאפשר פשוט להחליף אותו בארוחה גדולה?
תחליף אותו בארוחה גדולה בתפריט. אלפי קלוריות באותו יום יכולים לגרוע מגרעון קלורי של שבוע שלם. הגמזה זה המבורגר + וופל בלגי או מגש שלם של פיצה

האם ההמלצה היא להימנע מאלכוהול ומתוקים בכלל? מה אתם עושים בדר"כ? אם אכלתם בשבוע המבורגר אז לא תאכלו גם מתוק/תשתו?
אפשר מתוקים או המבורגר אבל לא גם וגם. אתה יכול גם וגם אם זה מה שתאכל כל היום ולא תחרוג בהרבה מהערכים הקלוריים שהקצבת לעצמך

Back
למעלה תחתית