הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדרך הזאת אשיג קוביות בבטן?

אשיג קוביות בבטן?

• כן תוך שלושה חודשים

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    1

I want to be skinny

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אם אני מתאמנת שלושה חודשים שלוש פעמים בשבוע
אוכלת מסודר ובריא.כל שלוש שעות.
נגיד אם סיימתי את הארוחה בשעה 14:00 צהריים. אז בשעה 16:00 אני אוכלת ביניים.
מצאתי ביוטיוב תרגילים לבניית קוביות בבטן קוראים לזה ABS workout how to have six-pack . מתאמנת רק בבית ולא בחדר כושר
אם אעשה את זה במשך שלושה חודשים רק שלוש פעמים בשבוע ולפעמים אצא לריצה (פעם בשבוע-פעמיים בשבוע).
יהיו לי קוביות בבטן?
אקפיד על תזונה כל שלוש שעות. אסיים לאכול בשעה 8 ארוחת ערב/ארוחה אחרי אימון, ואתאמן.
לדעתכם זה אפשרי שאשיג עד החופש הגדול?

אני לא ישנה הרבה בלילה לפעמים 7-6 שעות ולפעמים 4-3 שעות בלילה. בלי שינה אי אפשר להשיג תוצאות? לישון לפחות 6-7 זה מספיק?
שאלה חשובה; אחרי אימון צריך לאכול פחמימה וחלבון וירקות? או חלבון וירקות בלי פחמימה?
לפעמים בלילה אני אוכלת שבעה-שמונה אגוזים ועוד אגוזי מלך ועוד שני פירות או פרי אחד, זה בסדר?
אני אוכלת 7-6 ארוחות ביום. לפעמים לא אוכלת ערב בגלל אימון ולפני האימון אוכלת משהו קטן שמעתי ממאמנת כושר שאפשר לאכול שלוש כוסות של גרנולה לפני אימון אז זה מה שאני עושה. לאכול 6-7 ארוחות זה בסדר וטוב?
בוקר.ביניים.צהריים.ביניים.ערב (אם אין אימון. ואם יש אז אוכלת משהו אחר כמו גרנולה/שני תמרים/פרי לפני האימון). משהו קטן אחרי האימון ואז הארוחה אחרי האימון. ולפעמים בלילה פרי או אגוזים וכאלו.

נערך לאחרונה:
אם אמא טבע אוהבת אותך אז כן

מצאתי ביוטיוב תרגילים לבניית קוביות בבטן קוראים לזה ABS workout how to have six-pack . מתאמנת רק בבית ולא בחדר כושר
מה שיבנה לך קוביות בבטן זו מסת שריר סבירה באזור + אחוזי שומן נמוכים. לא משנה כמה תתאמני על הבטן, השומן משם לא ירד. מה שיוריד את השומן זה מאזן קלורי שלילי וירידה באחוזי שומן/משקל.

אקפיד על תזונה כל שלוש שעות. אסיים לאכול בשעה 8 ארוחת ערב/ארוחה אחרי אימון, ואתאמן.
לאכילה כל 3 שעות אין חשיבות. תאכלי מתי שמתחשק לך. זה הכל עניין של מספרים: כמה את מכניסה כנגד מוציאה. לתזמון אין חשיבות.

אני לא ישנה הרבה בלילה לפעמים 7-6 שעות ולפעמים 4-3 שעות בלילה. בלי שינה אי אפשר להשיג תוצאות? לישון לפחות 6-7 זה מספיק?
ההמלצה היא לישון לפחות 7 שעות בלילה

שאלה חשובה; אחרי אימון צריך לאכול פחמימה וחלבון וירקות? או חלבון וירקות בלי פחמימה?
אחרי אימון צריך לאכול משהו עם חלבון. הפחמימה תהיה יעילה רק אם את מתאמנת בצום

לפעמים בלילה אני אוכלת שבעה-שמונה אגוזים ועוד אגוזי מלך ועוד שני פירות או פרי אחד, זה בסדר?
אם זה נכנס לך לערכים הקלוריים היומיים אז כן

אני אוכלת 7-6 ארוחות ביום. לפעמים לא אוכלת ערב בגלל אימון ולפני האימון אוכלת משהו קטן שמעתי ממאמנת כושר שאפשר לאכול שלוש כוסות של גרנולה לפני אימון אז זה מה שאני עושה. לאכול 6-7 ארוחות זה בסדר וטוב?
אין טעם לאכול 6-7 ארוחות ביום. את אוכלת ארוחות מאוד קטנות שלא משביעות אותך ולכן מתעסקת כל היום באוכל.

• פותח/ת השרשור
מה שיבנה לך קוביות בבטן זו מסת שריר סבירה באזור + אחוזי שומן נמוכים. לא משנה כמה תתאמני על הבטן, השומן משם לא ירד. מה שיוריד את השומן זה מאזן קלורי שלילי וירידה באחוזי שומן/משקל.

איך אני יכולה לפתח מסת שריר סבירה+אחוזי שומן נמוכים אם אני לא מתאמנת בחדר כושר עם מכשירים? ואיך אני יכולה להיות במאזן קלורי שלילי?

לאכילה כל 3 שעות אין חשיבות. תאכלי מתי שמתחשק לך. זה הכל עניין של מספרים: כמה את מכניסה כנגד מוציאה. לתזמון אין חשיבות.

לא אמורים לאכול מסודר בשביל להגיע תוצאות?

ההמלצה היא לישון לפחות 7 שעות בלילה

אחרי אימון צריך לאכול משהו עם חלבון. הפחמימה תהיה יעילה רק אם את מתאמנת בצום
אחרי אימון אני אוכלת חלבון ופחמימה וירקות, אני לא יודעת אם זה נחשב לטוב ואז בונה את השריר, ואני לא מתאמנת בצום.

אם זה נכנס לך לערכים הקלוריים היומיים אז כן

אין טעם לאכול 6-7 ארוחות ביום. את אוכלת ארוחות מאוד קטנות שלא משביעות אותך ולכן מתעסקת כל היום באוכל.
אז כמה לאכול ואיזה ארוחות?

אז יש דיאטנים בקופת חולים

גם עליהם לא הייתי סומך מהסיבה הפשוטה שרובם נותנים תפריטי תזונה מגוחכים בעליל שחלקם גובל גם בחוסר אחריות

• פותח/ת השרשור
גם עליהם לא הייתי סומך מהסיבה הפשוטה שרובם נותנים תפריטי תזונה מגוחכים בעליל שחלקם גובל גם בחוסר אחריות
אז אם לא מקופת חולים אתה לא חושב שאפשר לעשות בעצמי תפריט?

אז אם לא מקופת חולים אתה לא חושב שאפשר לעשות בעצמי תפריט?

את בהחלט יכולה, זה אפילו יותר עדיף.

יש בפורטל קילוגרם(יש בפאנל למעלה כפתור "מאמרים" בכתום) כתבה על חיטוב והסבר בדיוק מה את צריכה לעשות, את מוזמנת להיכנס ולהחכים.

• פותח/ת השרשור

😃

יש בפורטל קילוגרם(יש בפאנל למעלה כפתור "מאמרים" בכתום) כתבה על חיטוב והסבר בדיוק מה את צריכה לעשות, את מוזמנת להיכנס ולהחכים.

אני אכנס 😃

בוקר: שתי כוסות מים, שתי פרוסות לחם מקמח מלא עם חמאת בוטנים טבעית ובננה אחת או שתי פריכיות+כף טחינה+ירקות+ביצה קשה או חביתה.
ביניים: פרי/סלט/שקדים/בוטנים/אגוזי מלך. -לבחור אחד.
צהריים: חזה עוף (1)+ירקות בכף שמן זית+אורז מקמח מלא שלוש כפות (או פחמימה אחרת כמו נולדס/פסטה מקמח מלא או ללא גלוטן/ירקות מאודים/קינואה) או במקום חזה עוף עדשים/אפונה/גרגרי חומוס- חלבון אחר שלוש כפות.
ביניים: מרק ירקות/פרי/חטיף בריאות/עוגיה מקמח מלא אחת או שתיים/אגוזים.
ערב (אם יש אימון אז משהו קטן לפני- שלוש כוסות גרנולה/פרי אחד) : ביצה+ירקות (אבוקדו/חסה/קולורבי/גמבות) +שתי פריכיות או שתי פרוסות לחם.
אחרי אימון:ספירולינה/פרי/שקדים.
אחרי 45 דקות ארוחה של חלבון+פחמימה+ירקות.
לילה: לפעמים פרי (1/2)/ירק/אגוזי מלך (7/8)
מסיימת לאכול בשעה 19:00/20:00

לדעתך זה תפריט טוב? לא הרבה? מאזן קלורי שלילי? ואני גם מתאמנת שלוש פעמים בשבוע חצי שעה- שעה.

כל השאלות ולאף אחד אין מושג מה הנתונים שלך כרגע

• פותח/ת השרשור
יש לכם טיפים או עצות איך לרדת במשקל בצורה נכונה ובריאה? איזה אימונים לעשות בשביל להיתחטב גם?

Back
למעלה תחתית