הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ורידים בבטן לפני ״קוביות״

ntur9001

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אז כך
התחלתי את החיטוב לפני שלושה חודשים במשקל של 78
וכרגע אני שוקל 70 (ירידה חדה בגלל שירדו מלא נוזלים בימים הראשוניים כרגע אני על דלפ וגירעון של 500
עם קרדיו בבוקר ובערב והירידה איטית ולא יודע למה זה קשור אבל יש לי וריד שרץ על כל הבטן ועוד לפני ה״קוביות״
קשור לגנטיקה או לאש?
זילזלתי בבטן במהלך המסה:confused001:

קבצים מצורפים

• IMG_2954.JPG
    IMG_2954.JPG
    KB 165.8 · צפיות: 561
לפי איך שזה נראה זה בעיקר קשור לאחוז שומן נמוך
כל עוד הבריאות הכללית שלך תקינה אין מה לדאוג

נראה סביב ה10 אחוז. שמע אתה גם צריך להבין שגם אם תגיע לקוביות לא בטוח שהן יהיו כמו שאתה מצפה. יש את הגנטיקה שיש ועם זה תצתרך לחיות. אבל אל תדאג קוביות זה לא הכל בחיים. תראה את דה רוק, אין לו קוביות אבל כל אחד היה רוצה להראות כמוהו.

נראה סביב ה10 אחוז. שמע אתה גם צריך להבין שגם אם תגיע לקוביות לא בטוח שהן יהיו כמו שאתה מצפה. יש את הגנטיקה שיש ועם זה תצתרך לחיות. אבל אל תדאג קוביות זה לא הכל בחיים. תראה את דה רוק, אין לו קוביות אבל כל אחד היה רוצה להראות כמוהו.

זה נכון לכל הענף שנקרא פיתוח הגוף..
צריך לחיות עם המקסימום תוצאות שניתן להגיע אליהם בזמן נתון!
וזה דבר קשה מאוד למי שפנאטי למראה גוף שלו.

מתחילות לבצבץ אצלך 4 קוביות, בתמונה בצד השמאלי של הבטן רואים את זה יותר טוב.

אחוז השומן שלך נראה כבר נמוך מאוד, אין לך שום צורך בחיטוב בשלב הזה
כרגע אתה צריך מסה כדי שיהיו שרירים להציג, לדעתי גם אם תחטב עוד לא יהיה הבדל משמעותי

הוריד זה עקב אחוז השומן הנמוך ,ככל הנראה אתה גם אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
אחוז השומן שלך נראה כבר נמוך מאוד, אין לך שום צורך בחיטוב בשלב הזה
כרגע אתה צריך מסה כדי שיהיו שרירים להציג, לדעתי גם אם תחטב עוד לא יהיה הבדל משמעותי
שמעו חברים
אני מקבל את הדעה שלכם אבל אני מרגיש שיש לי עוד לחטב
הוריד זה עקב אחוז השומן הנמוך ,ככל הנראה אתה גם אחרי אימון.
לא זה היה אחרי ארוחת בוקר ללא אימון

אני מקבל את הדעה שלכם אבל אני מרגיש שיש לי עוד לחטב
אני חושב שזו תהיה עבודת שווא, כי אתה כבר בשלב שאמורים לראות טוב מאוד את השרירים, פשוט אין שם כל כך הרבה, אבל בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזו תהיה עבודת שווא, כי אתה כבר בשלב שאמורים לראות טוב מאוד את השרירים, פשוט אין שם כל כך הרבה, אבל בסופו של דבר תעשה מה שאתה רוצה
אני לא חושב שאני 10 אש
לפחות 12 יש עוד הרבה שומן אבל לא רואים מהזווית הזאת..

Back
למעלה תחתית