הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קוביות בבטן

• פותח/ת השרשור idan_k
  • פורסם בתאריך

idan_k

משתמש מתחיל
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
רציתי לדעת לגבי פיתוח קוביות.. יש כאלה שיש להם קוביות גדולות ממש וחלק מהם קוביות קטנות שבקושי נראות למרות אחוז שומן נמוך
כדי להגיע לקוביות גדולות אני צריך לעשות תרגיל בטן לא משנה איזה ולהוסיף משקל? (כמו כל שריר בגוף כדי שיתנפח)
או שזה גנטי ואפשר להגיע אל זה רק בעזרת סטרואידים ?
תודה לעונים

אתה יכול להגיע לזה גם בלי לעשות תרגילי בטן בכלל, מספיק לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך וזה אמור לסדר אותך
יש אנשים שיצטרכו לתת קצת יותר עבודה, ויצטרכו לעשות קצת תרגילי בטן
אל תשכח אבל שכל אלה מפתחים את השרירים, כדי שיראו אותם אתה צריך אחוז שומן נמוך יחסית, בערך מ-15% מתחילים לראות אותם (במידה ויש לך מסת שריר טובה, אם אין לך אז תצטרך אחוז יותר נמוך)

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו לא עשיתי תרגילי בטן וממש בא לי שאם אני כבר יהיה חטוב אז לפחות יראו תקוביות גדולות ולא עצמות כמו שאני רואה אצל רוב האנשים
אז בנוסף לסקוואט ודד ליפט אני רוצה גם תרגילי בטן השאלה זה אם יש צורך בהוספת משקל בתרגיל עצמו כדי שזה יתנפח כמו כל אזור אחר בגוף ? או שפשוט הקוביות שיש זה מה יש כי זה גנטי

עד עכשיו לא עשיתי תרגילי בטן וממש בא לי שאם אני כבר יהיה חטוב אז לפחות יראו תקוביות גדולות ולא עצמות כמו שאני רואה אצל רוב האנשים
אז בנוסף לסקוואט ודד ליפט אני רוצה גם תרגילי בטן השאלה זה אם יש צורך בהוספת משקל בתרגיל עצמו כדי שזה יתנפח כמו כל אזור אחר בגוף ? או שפשוט הקוביות שיש זה מה יש כי זה גנטי
החלק הגנטי יהיה הצורה שלהן, וכנראה גם כמה יהיה קשה לגרום להן לגדול, אבל זה בערך המקסימום שגנטיקה יכולה לעשות
תנסה להתמקד בתרגילים שיתנו מאמץ לבטן
אל תעשה 1000 כפיפות בטן, כי יהיה לך קשה להתקדם בהן כי העצימות נמוכה מאוד, אז זה בעיקר יהיה תלוי כמה הן מעייפות אותך באותו יום
תעשה תרגילים שאתה יכול למדוד את ההתקדמות בהן, כמו בטן רומית, הרמות רגליים, או תרגילים עם משקל

• פותח/ת השרשור
הבנתי , תודה רבה [=

אבל שלא תצפה לפלאים בשריר הזה בלי לקחת סטרואידים כי האלה עם הקוביות הגבוהות שלך הם על מינימום טסט והאנבר

• פותח/ת השרשור
אבל סטראוידים זה לכל הגוף לא ? לא רק לאזור אחד
חוץ מזה שנראה לי שבעיות עתידיות לא שווה את החרא הזה

אבל שלא תצפה לפלאים בשריר הזה בלי לקחת סטרואידים כי האלה עם הקוביות הגבוהות שלך הם על מינימום טסט והאנבר
טוב שלא הגזמת בכלל
זה נכון שהרבה דוגמני ספורט לוקחים חומרים, אבל זה בגלל שלשמור על אחוז שומן נמוך מאוד לאורך הרבה זמן זה קשה מאוד, וככה הם יכולים להישאר במצב הנוכחי עם יותר קלות, ובוא לא נשכח שהפרנסה שלהם תלויה בזה, ושלא נדבר בכלל על באדיבילדרים מקצועיים
אבל להיות עם קוביות, ועוד כאלה שנראות טוב, זה בהחלט אפשרי גם בלי סטרואידים
תתחיל להתאמן כמו שצריך, תשפר את עצמך לאורך הזמן, תאכל טוב, תלמד כל מה שאפשר על הדרך, ואם עוד כמה שנים לא תהיה מרוצה מהתוצאות, אז יהיה בכלל מה לדבר על סטרואידים

Back
למעלה תחתית