הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלישת גלים

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שאלה שיצא לי לחשוב עליה היום בזמן גלישה, אם אני גולש בערך שעה שעתיים ביום
זה תופס כמו אימון אירובי של ריצה בתוכנית אימונים?
כי תאכלס אחרי שעתיים האלה חזרתי רעב וגמור לגמרי יותר מחצי שעה ריצה
השאלה כמה גלישת גלים שורפת
ברור גם שזה תלוי בכל מיני גורמים כמו ים, גלשן וכו .. אבל באופן כללי

כן סביר להניח שזה שורף המון קלוריות. בכללי, ספורט מים שורף הרבה קלוריות.

גלישת גלים יותר דומה לאימון אינטרוולים.
בכל מקרה זה מאוד תלוי ברמת הגלישה שלך, ככל שאתה גולש מתקדם יותר אתה מתאמץ פחות (מבחינה טכנית), לגולש מתחיל , שעה בים סוער זה אימון קשה מאוד.
וכמובן שזה גם תלוי בים, ככל שהוא יותר מבולגן ו/או סוער זה קשה יותר, ככה שיש פה הרבה משתנים.

• פותח/ת השרשור
גלישת גלים יותר דומה לאימון אינטרוולים.
בכל מקרה זה מאוד תלוי ברמת הגלישה שלך, ככל שאתה גולש מתקדם יותר אתה מתאמץ פחות (מבחינה טכנית), לגולש מתחיל , שעה בים סוער זה אימון קשה מאוד.
וכמובן שזה גם תלוי בים, ככל שהוא יותר מבולגן ו/או סוער זה קשה יותר, ככה שיש פה הרבה משתנים.
תודה רבה לכם
השאלה שלי אן לקחת את זה בתור אימון אירובי או שאצטרך גם להוסיף על זה ריצה

אתה תכול לדעת רק ע"י ההתקדמות שלך במשקל גוף. אם אתה מרוצה מההתקדמות השבועית במשקל גוף אז אתה לא תצטרך להוסיף דבר. אם לא, אז כן אתה תצטרך להוסיף עוד אירובי לתוכנית

האמת שספורט הגלישת גלים בארץ קצת בעייתי כאירובי. לא בכל יום יש גלים, וגם כשיש הזמן גל שלך לעומת הזמן שאתה פשוט מחכה במים הוא מינורי.
נוסף לזה מה שאמרו לך, ככל שאתה מתקדם יותר אתה תשקיע פחות מאמץ.

חלופה טובה לזה היא סאפ, חתירה במשך זמן מוקצב, ככה גם תוכל למדוד בערך כמה קלוריות אתה שורף ועל הדרך תפוס כמה גלים לכיף.

האמת שספורט הגלישת גלים בארץ קצת בעייתי כאירובי. לא בכל יום יש גלים, וגם כשיש הזמן גל שלך לעומת הזמן שאתה פשוט מחכה במים הוא מינורי.

חלופה טובה לזה היא סאפ, חתירה במשך זמן מוקצב, ככה גם תוכל למדוד בערך כמה קלוריות אתה שורף ועל הדרך תפוס כמה גלים לכיף.
רק לחכות במים ולא לטבוע שורף המון קלוריות. ובכלל אם אתה עולה על הגלשן

רק לחכות במים ולא לטבוע שורף המון קלוריות. ובכלל אם אתה עולה על הגלשן

למקרה שלא הבנת אותי ברור, אני ממש לא מזלזל, התקופה שגלשתי זו התקופה בה הגוף שלי נראה הכי טוב אי פעם.
אבל לצוף במים דורש אנרגיה מינימלית ברגע שהטכניקה מספיק טובה, וכמו שאמרו לך הגלישה עצמה זה סוג של אינטרוולים, ספירנט עד שאתה תופס גל והשאר זה עבודת מייצבים.

• פותח/ת השרשור
אתה תכול לדעת רק ע"י ההתקדמות שלך במשקל גוף. אם אתה מרוצה מההתקדמות השבועית במשקל גוף אז אתה לא תצטרך להוסיף דבר. אם לא, אז כן אתה תצטרך להוסיף עוד אירובי לתוכנית

הבנתי, תודה רבה... אני כמובן לא מסתמך על הגלישה בתור אירובי .. פשוט נגיד ביום של אירובי או של אנארובי ויש גלים אני לא ארצה לוותר בגלל האימונים כי גלישה זה מדהים.. אז רציתי לדעת אם אפשר לקחת את זה בחשבון, נראה לפי ההתקדמות ונדע
החשש הגדול שלי היה שביום אחד אשרוף יותר מידי קלוריות אם אעשה גם וגם וגם אגיע לגירעון קלורי יותר מהמקסימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית