הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלישת ברכיים בסקוואט

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
העירו לי כמה פעמים על הטכניקה של הסקוואט, בעיקר על שהברכיים שלי היו גולשות קדימה, רוצה לדעת אם עכשיו אני בסדר
אשמח להערות

הברכיים לא גולשות, אם זאת, בסרטון הראשון קשה לראות אם אתה שובר מקביל+ עוד כל מיני דברים שצריך להקפיד עליהם בסקווט..

אבל הברכיים לא גולשות

• פותח/ת השרשור
הברכיים לא גולשות, אם זאת, בסרטון הראשון קשה לראות אם אתה שובר מקביל+ עוד כל מיני דברים שצריך להקפיד עליהם בסקווט..

אבל הברכיים לא גולשות

סבבה תודה
וכן התרכזתי בברכיים שלא שמתי לב שהמשקולות מפריעות.

את האמת אני לא חושב שאפשר להגיד משהו על הברכיים בסקוואט כי לא רואים ,
לגבי השאר אני חושב שאתה לא גמיש מספיק באמסטרינג וזה מפריע לך להשאר עם גב ישר ,
אתה מרגיש שבשלב מסוים בסקוואט אתה מגיע למצב שאתה מצליח לרדת עמוק יותר רק אם הגב מתעגל ?

• פותח/ת השרשור
את האמת אני לא חושב שאפשר להגיד משהו על הברכיים בסקוואט כי לא רואים ,
לגבי השאר אני חושב שאתה לא גמיש מספיק באמסטרינג וזה מפריע לך להשאר עם גב ישר ,
אתה מרגיש שבשלב מסוים בסקוואט אתה מגיע למצב שאתה מצליח לרדת עמוק יותר רק אם הגב מתעגל ?

לפי מה שאומרים לי אנשים במכון אז לפחות הגב שלי בסדר ואני כן שובר מקביל

לפי מה שאומרים לי אנשים במכון אז לפחות הגב שלי בסדר ואני כן שובר מקביל
לא אמרתי שאתה לא שובר מקביל (רואים בברור שאתה כן )
אוקי אז כנראה טעיתי אם ככה אז אתה מבצע את הסקוואט טוב רק חסר לי הזווית ראיה על הברכיים בשביל לתת חוות דעת אמתית .

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאתה לא שובר מקביל (רואים בברור שאתה כן )
אוקי אז כנראה טעיתי אם ככה אז אתה מבצע את הסקוואט טוב רק חסר לי הזווית ראיה על הברכיים בשביל לתת חוות דעת אמתית .

זווית ראיה מאיפה בדיוק צריך ? יש לי בערך יכולת לצלם מהזוית הזאת או מאחורה

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא רע, אבל אתה מנסה להוביל את התנועה מהחזה וחסר היפ דרייב.

ואתה רזה מדי.

ראיתי סרטונים המון וכנראה לא מצליח להבין מה לא עושה כל כך נכון, האם יש מדריך טוב לסקוואט כמו שפרסמו פה לדדליפט ?

כשהתגייסתי הייתי 59-60 קילו על 1.85 עכשיו אני 80 (הגעתי ל 90 פעם אחרונה שעשיתי SS אבל פשוט נהייתי שמן אם בנץ 100)
אז המצב שלי משתפר
עד עכשיו הייתי עושה תוכניות ללא מטרה כל כך. הפסקתי SS פעם אחרונה בגלל פציעה
מקווה עכשיו להמשיך בתוכנית הזאת עד סקוואט מכובד

ראיתי סרטונים המון וכנראה לא מצליח להבין מה לא עושה כל כך נכון, האם יש מדריך טוב לסקוואט כמו שפרסמו פה לדדליפט ?

כשהתגייסתי הייתי 59-60 קילו על 1.85 עכשיו אני 80 (הגעתי ל 90 פעם אחרונה שעשיתי SS אבל פשוט נהייתי שמן אם בנץ 100)
אז המצב שלי משתפר
עד עכשיו הייתי עושה תוכניות ללא מטרה כל כך. הפסקתי SS פעם אחרונה בגלל פציעה
מקווה עכשיו להמשיך בתוכנית הזאת עד סקוואט מכובד

סה"כ הכל בסדר. בעלייה תחשוב על להרים את התחת, לא את החזה, ותמשיך להתקדם. יש דברים שלומדים רק כשהמשקל נהיה כבד.

סה"כ הכל בסדר. בעלייה תחשוב על להרים את התחת, לא את החזה, ותמשיך להתקדם. יש דברים שלומדים רק כשהמשקל נהיה כבד.
בדיוק אתה צריך ללמוד על עצמך , ככה אתה תלמד הכי טוב .
אני למשל שאני חושב על להרים את התחת בעליה יוצא לי good morning אני חושב על הפעלת הארבע ראשי כמה שיותר ,
אצל כל אחד זה אחרת

• פותח/ת השרשור

פעם אחרונה שעשיתי את זה זה לא נגמר בטוב.
בגלל זה עכשיו אני מאוד משקיעה בטכניקה, אני בונה על מינימום למשוך את התוכנית ל 5 חודש

יעבוד על זה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית