הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קודם מסה או חיטוב

• פותח/ת השרשור Niv233
  • פורסם בתאריך

Niv233

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי יש לי 3 שאלות חשובות בבקשה:

1. אם מתאמן מתכוון לעבור 2 תקופות- חיטוב ומסה מה עדיף קודם לכן (מבחינת קושי ויעילות לאורך התקופה השנייה גם) .

2. האם אפשר לראות תוצאות של אימוני כוח ביתיים וworkout ברמה מספקת וחיצונית או שרק מכוני כושר יעשו את העבודה? אשמח אם למשל אם תינתן דוגמא להבדלים בכמות הזמן שאפשר לראות תוצאות בין שני התחומים.

3. האם אימוני כוח והתנגדות ישמרו לי על מסת השריר בזמן חיטוב?

1. אם מתאמן מתכוון לעבור 2 תקופות- חיטוב ומסה מה עדיף קודם לכן (מבחינת קושי ויעילות לאורך התקופה השנייה גם) .
תלוי במצב ההתחלתי/אחוז השומן של המתאמן. אם אחוז השומן גבוה (16%+) עדיף להתחיל חיטוב אבל זה תלוי במסת השריר. אם היקף הידיים איפשהו מתחת ל-35 עדיף בד"כ לא לחטב אלא להעלות במסת השריר.

2. האם אפשר לראות תוצאות של אימוני כוח ביתיים וworkout ברמה מספקת וחיצונית או שרק מכוני כושר יעשו את העבודה? אשמח אם למשל אם תינתן דוגמא להבדלים בכמות הזמן שאפשר לראות תוצאות בין שני התחומים.
גוגל יספק לך דוגמאות כאלו. תכתוב street workout physique. לא מאמין שתמצא הבדלים בין חד"כ לסטריט כי אין כאלו - זה יהיה אותו הדבר רק עניין של קצב התקדמות (בסטריט תתקדם לאט יותר).

3. האם אימוני כוח והתנגדות ישמרו לי על מסת השריר בזמן חיטוב?
כן אבל זה לא תלוי רק בהם אלא תלוי כמה קלוריות אתה אוכל וכמה חלבון אתה צורך ביום

Back
למעלה תחתית