הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מאמני כושר

אייל גולדפרב

משתמש מתחיל
137
25
נק' מוניטין:
34
137
25
היי
חשבתי לעשות קורס מאמני כושר. אני מאוד אוהב את עולם הכושר ואוהב ללמד אנשים.
אני מתלבט ממספר סיבות. קודם על הקורס לא זול, גם אם הוא על חשבון הפיקדון זה כסף שלי.
שכר מינימום- אני חושב שאני טוב מאוד בעבודה עם אנשים ובלימוד, אבל לא כל כך בפרסום ובללקק לאנשים.
בתור עבודת סטודנט או עבודה שנייה משתלם?
איפה כדאי ללמוד?
אני די מעודכן עם הספרות והמחקרים האחרונים בנושאים אז אם מישהו יגיד לי שדדליפט וגוד מורנינג זה מסוכן כנראה שאצעק עליו עד שיעיפו אותי מהקורס חחח.

היי
חשבתי לעשות קורס מאמני כושר. אני מאוד אוהב את עולם הכושר ואוהב ללמד אנשים.
אני מתלבט ממספר סיבות. קודם על הקורס לא זול, גם אם הוא על חשבון הפיקדון זה כסף שלי.
שכר מינימום- אני חושב שאני טוב מאוד בעבודה עם אנשים ובלימוד, אבל לא כל כך בפרסום ובללקק לאנשים.
בתור עבודת סטודנט או עבודה שנייה משתלם?
איפה כדאי ללמוד?
אני די מעודכן עם הספרות והמחקרים האחרונים בנושאים אז אם מישהו יגיד לי שדדליפט וגוד מורנינג זה מסוכן כנראה שאצעק עליו עד שיעיפו אותי מהקורס חחח.

חבל על הזמן ובעיקר על הכסף שלך.

השיקול המרכזי לדעתי צריך להיות מקום עבודה, אם יש מכון עם הנהלה שפויה ואוכלוסיה שיהיה נחמד לעבוד איתה לך תעשה קורס ותעבוד 2-3 משמרות בשבוע זה חוסך לך מנוי ועבודה לא קשה... מה גם שתמיד יש תחלופה של מאמנים וצריך אנשים (לרוב כי אנשים באים עם ציפיה לא ריאלית שהם יעשו 20 אימונים אישיים בשבוע ו"כסף קל", סיבה נוספת היא הנהלות ואשים תת רמה בהמון מקומות וזה משהו שחשוב לבדוק).

מצד שני לעבוד ברשת גדולה שיש בה ליצנויות כמו דירוג לפי "כוכבים" או "שלבים" ודוחפים לך למכור למכור למכור זה באמת בזבוז זמן ואנרגיה.

השיקול המרכזי לדעתי צריך להיות מקום עבודה, אם יש מכון עם הנהלה שפויה ואוכלוסיה שיהיה נחמד לעבוד איתה לך תעשה קורס ותעבוד 2-3 משמרות בשבוע זה חוסך לך מנוי ועבודה לא קשה... מה גם שתמיד יש תחלופה של מאמנים וצריך אנשים (לרוב כי אנשים באים עם ציפיה לא ריאלית שהם יעשו 20 אימונים אישיים בשבוע ו"כסף קל", סיבה נוספת היא הנהלות ואשים תת רמה בהמון מקומות וזה משהו שחשוב לבדוק).

מצד שני לעבוד ברשת גדולה שיש בה ליצנויות כמו דירוג לפי "כוכבים" או "שלבים" ודוחפים לך למכור למכור למכור זה באמת בזבוז זמן ואנרגיה.

לזרוק 8000 שח על הקורס ההזוי הזה זה חבל ולא משנה מאיזו סיבה הלכת פשוט חבל על הכסף. הבזמנו הקורס היה עולה 4000 שח וזה עוד איכשהו בסדר. אבל 8000?!!

יש לי 65% הנחה מהקרן להכוונת חיילים משוחררים זה לא האישיו
שמור את זה ללימודים אותנטיים (שנה ראשונה-שנייה לתואר) אין כול כך הרבה מה לעשות עם התעודה זאת לא מבחינת ידע או תועלת כללית.
בקשר לעבודת סטודנט, יש אלף ואחת עבודות שעולות לי לראש שוות יותר כסף והם פחות עבודה (החל משומר רובאי ועד מפעיל מתקנים בחדרי בריחה)

אל תקשיב לעצות באינטרנט - תקשיב ללב שלך.
אם אתה אוהב את זה תעשה את הקורס.
עדיף להרוויח קצת פחות ולעשות מה שאתה אוהב במיוחד אם אתה גם ככה מחפש בהתחלה כעבודת סטודנט.

בהצלחה!

עדיף להרוויח קצת פחות ולעשות מה שאתה אוהב במיוחד אם אתה גם ככה מחפש בהתחלה כעבודת סטודנט.

בהצלחה!
.
כן אחי אני בטוח שהוא יהנה מלהחזיר משקולות ולהדליק את המזגן כול עשר דקות...

בהצלחה!
״תקשיב ללב שלך״ אתה חיי באגדות עם נצנצים ופרפרים גמדים ופיות. צריך להפעיל תשכל לפעמים. העובדות מדברות בפני עצמן. במדינה הזאת אין פרנסה בתחום הזה. גם כמאמן אישי, ידפקו לך ברזים על ימין ועל שמאל. בישביל משכורת ״נורמלית״ תצטרך לחיות במכון. כתחביב זה סבבה לא יותר מזה.

צריך למצוא את האמצע בין המציאות לפנטזיות,
זה נכון שהתחום בכלל לא מפותח בארץ, הידע של רוב המאמנים מסתכם בתעודת וינגייט, כולנו יודעים מה התעודה שווה.
לא פעם התוודעתי לחוסר ידע של המאמנים עם הפז"מ (גילאי 30+), לאחרונה זה היה בבנץ׳ - "מרפקים ישרים" 🤦‍♂️
אבל מצד שני יש הרבה שחיים סבבה מהתחום והכי חשוב עושים מה שאוהבים, אז אם עובדים מספיק קשה, מתחברים למקצוע ומוכנים ללמוד בזמן הפנוי מעבר לקורס הבינוני, אפשר בהחלט להתפרנס בכבוד

זה נכון שהתחום בכלל לא מפותח בארץ, הידע של רוב המאמנים מסתכם בתעודת וינגייט, כולנו יודעים מה התעודה שווה.
לא פעם התוודעתי לחוסר ידע של המאמנים עם הפז"מ (גילאי 30+), לאחרונה זה היה בבנץ׳ - "מרפקים ישרים" 🤦‍♂️
אבל מצד שני יש הרבה שחיים סבבה מהתחום והכי חשוב עושים מה שאוהבים, אז אם עובדים מספיק קשה, מתחברים למקצוע ומוכנים ללמוד בזמן הפנוי מעבר לקורס הבינוני, אפשר בהחלט להתפרנס בכבוד
חביבי אם אתה לא איזה כוסון עם קוביות אף אחד/ת לא תבוא להתאמן אצלך.

לא זה לא אתה חייב להבין שאלו ''חיים בכבוד'' סובלים ברמה שקשה לתאר רק על מנת בקושי לגמור את החודש
בשביל הפרוטקול משכורת ממוצעת של מאמן נעה מ בקושי 2500 לאולי בלחץ 6000-7000 וחלק העליון קורע לעצמו את התחת על מנת להשיג את סכום הזה (במיוחד מבחנית שעות מה ששולל את אפשריות של עבודת סטודנט)
וכן גם אני שמעתי את הסיפורים על עשר אלף מינימום אבל בינינו זה בדרך כלל מאמן שמבוסס על שקר כול שהוא או פשוט עובד בשחור

כן,אבל פיספסת את הנקודה שהוא ניסה להעביר לך.
מה שאתה מציע זה לזרום עם עדר של שוטים
הגיוני שהאדם הממוצע שלא מבין יתרשם ממראה חיצוני, אם זה מה שצריך אז מה הבעיה? לא כולם ליפטרים שמנים

בגדול מאוד, מאוד לא מומלץ. בקטן - רק לאנשים מאוד מסוימים.
החסרונות רבים:
קורס יקר
שכר מביך מאוד (בחדרי כושר)
יחס ממקום העבודה (בהרבה חדרי כושר מתייחסים אל מאמנים כמו לעובדי קבלן)
מעט שעות בחודש
תקרת שכר נמוכה מאוד בחדרי כושר
קשה מאוד להתבלט

יתרון אחד ויחיד:
פוטנציאל לא רע כעצמאי

עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך:
איך אני עם אנשים? (הידע המקצועי שלך זה מצוין, אבל בשביל להתפרנס אתה חייב גישה טובה לאנשים)
איך אני במכירות?
איך אני בשיווק?
איך אני ביזמות?

אם על כל השאלות אתה בינוני\טוב ומעלה, יש לך סיכוי טוב להצליח.
פאקטור נוסף הוא גיאוגרפי, האם אתה נמצא במקום שמאפשר לך לגבות לפחות 120-140 ש"ח לשעת אימון אישי?
אם אתה גר בבית פרטי ויש לך אפשרות לתפוס איזה חדר או חצר בשביל להפוך אותה לסטודיו ביתי בעוד 2-3 שנים נגיד, כשהיו לך קהל לקוחות זה עוד פלוס אדיר ששווה לקחת בחשבון.

אם אתה רואה בזה כעבודה מזדמנת עד שתתחיל לימודי תואר וכו' אז תוותר מראש
אם אתה יודע שאתה רוצה להתמקצע והקורס הזה זה רק שלב ראשון בקריירה המקצועית שלך אז לך על זה.

אתה גם תגזול מזמנך זמן רב בלימודים, גם תשלם הון, וגם יקח לך כמה חודשים להחזיר את עלות הקורס.
אבל אם אתה יודע שלאחר מכן אתה תמשיך ותתמקצע בתזונה, אימונים אישים וכו' ואתה יודע ובטוח שאתה רוצה לעסוק בזה אז לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית