קורס מאמני כושר

״תקשיב ללב שלך״ אתה חיי באגדות עם נצנצים ופרפרים גמדים ופיות. צריך להפעיל תשכל לפעמים. העובדות מדברות בפני עצמן. במדינה הזאת אין פרנסה בתחום הזה. גם כמאמן אישי, ידפקו לך ברזים על ימין ועל שמאל. בישביל משכורת ״נורמלית״ תצטרך לחיות במכון. כתחביב זה סבבה לא יותר מזה.

אתה יודע כמה מקצועות כאלו יש בארץ? אז מה, לא לעבוד?
הקורס יעלה לו 3000 שקלים +- (לפי מה שהוא טען)
אנשים פה מוציאים יותר מזה על סלולר ואפילו רחמנא ליצלן על סיגריות ואלכוהול.

נניח והוא ניסה להתפרנס מזה ולא הלך לו והוא פנה לתחום אחר...
מקסימום תהיה לו תעודה והוא יוכל להשלים הכנסה ולתת כמה אימונים בשבוע (מה שאי אפשר בלי תעודה על פי חוק)

אתה יודע כמה עובדי הייטק משלימים הכנסה בשעות הערב כצלמים בחתונות? (עלות הקורס המלא פחות ממצלמה ועדשה)
ההשקעה פה הרבה יותר קטנה והוא יוכל לעשות במידה ויתאפשר לו מה שהוא אוהב ואפילו להרוויח מזה .

מקסימום תהיה לו תעודה והוא יוכל להשלים הכנסה ולתת כמה אימונים בשבוע (מה שאי אפשר בלי תעודה על פי חוק)

אתה יודע כמה עובדי הייטק משלימים הכנסה בשעות הערב כצלמים בחתונות? (עלות הקורס המלא פחות ממצלמה ועדשה)
ההשקעה פה הרבה יותר קטנה והוא יוכל לעשות במידה ויתאפשר לו מה שהוא אוהב ואפילו להרוויח מזה .

אתה באמת משווה הייטק למאמן כושר? את ה 3000 שח האלה הוא יכול להשקיע במקצוע יותר טוב.

אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם.

א -הדוגמה לקרוס צילום גרועה כי זה הפך כבר לקורס גוסס על גבול המת , בתור אחד שלמד שלוש שנים בבית ספר לאומנות(ואף החליף בשנה השנייה שלו בין מוסד למוסד) ראיתי במו עייני איך אלפי נרשמים כוזבים באמצע שנה שהם מבינים ששווה להם יותר פשוט לעבוד אצל בעל מקצוע בתחום וכך להרוויח גם ניסיון וגם כסף תוך כדיי. כך הגענו למצב שרוב האנשים שמשתמשים בצילום למען מקצוע או השלמת הכנסה הם חסרי תעודה כול שהיא(כי ביניו את מי זה מעניין שלמדתה במנשר או בצלאל לעשות כמה זוויות מגניבות?)
ב- הקורס לא עולה 3000 גם אחרי הנחה בעבר המחיר שלו היה סביר ונוח כיום השוק מפוצץ במאמנים ובחלק מהמכונים אין אפילו צורך שהיה מאמנים בסביבה עקב חוק מפגר שעלה לאחרונה, כך שגם אם נגיד הוא יבזבז 3000 על הקורס זה היה פשוט זריקת כסף.

אתה קורא לפני שאתה מגיב?
לא דיברתי על שום קורס בצילום.
הבנאדם כולה רוצה לעשות קורס מאמנים שיעלה לו אחרי הנחה 3000 שח אחרי מימון של הפיקדון.
מה שאמרתי הוא שמקסימום לא יצליח לו יש לו תעודה ואישור חוקי לעשות קצת השלמת הכנסה עם מה שהוא אוהב.

לא מדובר פה בהשקעה במניות טבע... כולה קןרס מאמנים.

אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם.

א -הדוגמה לקרוס צילום גרועה כי זה הפך כבר לקורס גוסס על גבול המת , בתור אחד שלמד שלוש שנים בבית ספר לאומנות(ואף החליף בשנה השנייה שלו בין מוסד למוסד) ראיתי במו עייני איך אלפי נרשמים כוזבים באמצע שנה שהם מבינים ששווה להם יותר פשוט לעבוד אצל בעל מקצוע בתחום וכך להרוויח גם ניסיון וגם כסף תוך כדיי. כך הגענו למצב שרוב האנשים שמשתמשים בצילום למען מקצוע או השלמת הכנסה הם חסרי תעודה כול שהיא(כי ביניו את מי זה מעניין שלמדתה במנשר או בצלאל לעשות כמה זוויות מגניבות?)
ב- הקורס לא עולה 3000 גם אחרי הנחה בעבר המחיר שלו היה סביר ונוח כיום השוק מפוצץ במאמנים ובחלק מהמכונים אין אפילו צורך שהיה מאמנים בסביבה עקב חוק מפגר שעלה לאחרונה, כך שגם אם נגיד הוא יבזבז 3000 על הקורס זה היה פשוט זריקת כסף.

אתה קורא לפני שאתה מגיב?
לא דיברתי על שום קורס בצילום.
הבנאדם כולה רוצה לעשות קורס מאמנים שיעלה לו אחרי הנחה 3000 שח אחרי מימון של הפיקדון.
מה שאמרתי הוא שמקסימום לא יצליח לו יש לו תעודה ואישור חוקי לעשות קצת השלמת הכנסה עם מה שהוא אוהב.

לא מדובר פה בהשקעה במניות טבע... כולה קןרס מאמנים.

כול הכבוד השוותי בין קורס צילום לקורס מאמני כושר (ובכללי בכול התחום הזה של לימודים) והוכחתה שאתה בכלל לא מבין עניין
ותקרא מה שכתבתי לו מקודם שישקיע את הפיקדון הזה בלימודים למשהו פרקטי .
ושוב אני יחזור על זה יש מקצועות אחרים יותר שווים לעשות איתם השלמת הכנסה מאשר מאמן אישי

אני מבין יותר ממה שאתה חושב ואני מציע לבחור שיעשה מה שהוא אוהב.
לא מדובר בסכום בשמיים.

אני מבין יותר ממה שאתה חושב ואני מציע לבחור שיעשה מה שהוא אוהב.
לא מדובר בסכום בשמיים.
על תיפגע, אבל בהחלט לא נראה שכך (רציני לא בא ברע ,פשוט מנסה לתת את העצה הטובה ביותר לנער)
אני נמצא בתחום הזה מעלה מחמש שנים ויצא לי לראות אנשים הולכים ומתחלפים כמו גרביים
החלק שבאמת כואב זה לראות מאמנים טובים שמבינים עניין(כמו הבחור חמד למעלה ) עוברים סינון למען מאמן שקר כול שהוא שעובד יותר על שריר הלשון מכול שריר אחר ונאלצים להסתפק בשכר נכון מאוד של משמרות .
נכון יש כיף מלעשות אימונים אישיים ולראות את המתאמן שלך מגיע לרמה שריצתה אבל להפוך את ''הכיף'' להשלמת הכנסה דורש הרבה עבודה ויזע אך כך על מנת לשמר זאת.

לא נפגע אחי הכל בסדר...
עדיין חושב שלא מדובר בסכום מטורף.. אנשים קונים סלולר בסכום הזה וזורקים אותו אחרי שנה.
גם להיכשל זה סוג של חוויה שצריך לעבור בחיים... מקסימום הוא יצליח.
לפי ההודעה שלו והלהט והתשוקה שיש לו הוא יעשה את הקורס מתישהו, עדיף עכשיו.

לזרוק 8000 שח על הקורס ההזוי הזה זה חבל ולא משנה מאיזו סיבה הלכת פשוט חבל על הכסף. הבזמנו הקורס היה עולה 4000 שח וזה עוד איכשהו בסדר. אבל 8000?!!
אם הקורס כזה יקר באמת לא רואה סיבה לעשות אותו, בזמנו הוא עלה הרבה פחות...

חביבי אם אתה לא איזה כוסון עם קוביות אף אחד/ת לא תבוא להתאמן אצלך.
כאחד שעבד 5 שנים במועדון פיטנס יכול לומר שזה ממש לא נכון. מכיר מאמנים שמי שלא מכיר אותם לא היה חושב שהם מתאמנים, אבל יש להם "שם" ולכן בוחרים בהם לא מעט מתאמנים. חלק גדול מהשם בונים במחלקות מכירות כמובן, יש עניין של קידום של מאמנים מסויימים על חשבון אחרים, תגמול באימונים אישיים למתאמנים מסויימים וכו'.

בפועל קשה מאוד לבנות על להרוויח דרך מכון כושר וחובה להיסמך על יוזמות פרטיות כמו שזומר אמר פה: סדנאות, אימונים קבוצתיים בחוץ וכו' הם המקומות שמרוויחים בהם כסף. לעבוד כל השבוע במשמרות של 6 שעות עם 8-10 אימונים אישיים בחודש דרך המכון זה פח/פחות ממינימום.

בתור אחד שעבד בערך שנתיים בתחום (שנה מתוך זה במהלך התואר) ודווקא נהנה מהעבודה, יכול להגיד לך שזה לא שווה את הכסף ובטח שלא את הזמן.
בשביל הידע ברור שאתה לא עושה את הקורס, ובתור עבודה נוחה בזמן לימודים - אפשר למצוא עבודות טובות יותר.

אם לא מדובר על עבודה לזמן לימודים, לא משתלם בעליל.

שמור את זה ללימודים אותנטיים (שנה ראשונה-שנייה לתואר) אין כול כך הרבה מה לעשות עם התעודה זאת לא מבחינת ידע או תועלת כללית.
בקשר לעבודת סטודנט, יש אלף ואחת עבודות שעולות לי לראש שוות יותר כסף והם פחות עבודה (החל משומר רובאי ועד מפעיל מתקנים בחדרי בריחה)
אז אני צריך לפרוש מהמקצוע? לא מבין את התגובה ההזויה הזאת

אם אתה רואה בזה כעבודה מזדמנת עד שתתחיל לימודי תואר וכו' אז תוותר מראש
אם אתה יודע שאתה רוצה להתמקצע והקורס הזה זה רק שלב ראשון בקריירה המקצועית שלך אז לך על זה.

אתה גם תגזול מזמנך זמן רב בלימודים, גם תשלם הון, וגם יקח לך כמה חודשים להחזיר את עלות הקורס.
אבל אם אתה יודע שלאחר מכן אתה תמשיך ותתמקצע בתזונה, אימונים אישים וכו' ואתה יודע ובטוח שאתה רוצה לעסוק בזה אז לך על זה.
Well said

בניגוד לסברה הרווחת שזו עבודה סטודנטיאלית נוחה, זו לא.
כסטודנט יהיה לך קשה מאוד לקדם את עצמך מקצועית ולקטוף את הפירות שיש לתחום הזה להציע.
יקח לך הרבה מאוד זמן להחזיר את עלות הקורס בעקבות השכר נמוך מאוד. עדיף בתור סטודנט ללכת למלצר ולעשות את אותו כסף בחצי מהזמן (או פי 2 על אותן שעות) בלי להשקיע שקל בקורס (שלא נדבר על הזמן של הקרוס, שזה זמן שיכולת לעבוד בו).
לקח לי 3 שנים עד שהתחלתי לראות כסף מהתחום, ומצבי טוב, מכיר לא מעט חבר'ה שנשארים שנים תקועים על משכורת של 5-6 ולא מתקדמים לשום מקום.

מה לא הבנתה ? אם יש לך אפשריות אחרות לבזבז עליהם את הכסף אז לך אליהם מה כול כך קשה להבין בזה?
"בזבזתי" את הכסף שלי על זה והיום זו העבודה שלי ואני אפילו לא רע בה. לא מבין מה אתה מנסה להגיד...

"בזבזתי" את הכסף שלי על זה והיום זו העבודה שלי ואני אפילו לא רע בה. לא מבין מה אתה מנסה להגיד...
אתה אוהב לקחת דברים באופן אישי? אתה חושב שאיכשהו יצאתי ותקפתי אותך באופן אישי?
סך הכול אמרתי שקרוס הוא בזבוז זמן ראלי לרוב אנשים, להתפתח בו זה קשה וכפי שהבחור למעלה שאל בתור עבודה בזמן הלימודים זה לא שווה זה שאתה מפנה את דברי לעצמך בצורה מאוד מוזרה זה עניין שלך בלבד.

8000 שח זה כן ביזבוז כסף כי הם לא באמת מלמדים שם משהו. אתה משלם גם על הספרים שאשכרה לא משתמשים בהם כי הכל ממצגות (המרצים בעצמם אומרים שהרוב המוחלט של התשובות זה מהמצגות). כל זה ניהיה כבר מטחנת כסף ולא באמת אכפת להם מי יסיים ומי לא העיקר תשלם וזד**ן. בנוסף לכל זה, אוי ואבוי אם תענה תשובה נגד מה שהם מלמדים. אני אישית התווכחתי עם אחד המרצים שם ולא משנה כמה מחקרים תראה להם זה פשוט לדבר לקיר. רמת הזילזול שלהם בתלמידים פשוט הדהימה אותי כל פעם מחדש. בנוסף, אני לא יודע כמה זמן לקח לך לקדם את העסק שלך ומתי פתחת אותו, אבל היום, בגלל שהשוק כל כך מוצף, עד שמגיעים לתוצאות כלשהן ולהכנסות מכובדות (לא 6000 או 7000) לוקח המון המון זמן ובגלל זה הרבה מאמנים פשוט מתייאשים.

אתה אוהב לקחת דברים באופן אישי? אתה חושב שאיכשהו יצאתי ותקפתי אותך באופן אישי?
סך הכול אמרתי שקרוס הוא בזבוז זמן ראלי לרוב אנשים, להתפתח בו זה קשה וכפי שהבחור למעלה שאל בתור עבודה בזמן הלימודים זה לא שווה זה שאתה מפנה את דברי לעצמך בצורה מאוד מוזרה זה עניין שלך בלבד.
יש תגובה הגיונית כמו של @מנחם בגין שאמר - תלוי ויש את התגובה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית