הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pct לאוסטרין

• פותח/ת השרשור asafbrz
  • פורסם בתאריך

asafbrz

מושעה
11
3
נק' מוניטין:
4
11
3
שלום, הבנתי שסארמס לדוגמת lgd דורש pct עם תרופת מרשם כמו כלומיד. לגבי אוסטרין לא ממש בטוח האם לדעתכם מינון של 25mg למשך 4 חודשים אפשר להסתפק ב testbooster טיבעי?

שלום, הבנתי שסארמס לדוגמת lgd דורש pct עם תרופת מרשם כמו כלומיד. לגבי אוסטרין לא ממש בטוח האם לדעתכם מינון של 25mg למשך 4 חודשים אפשר להסתפק ב testbooster טיבעי?

לפי מה שאני הבנתי lgd כן דורש pct כמובן תלוי בכמות הצריכה שלך. מומלץ להתחיל עם 5mg ביום לראות איך אתה מקבל את זה כי כל אחד מקבל את זה אחרת. בכל זאת הייתי ממליץ להתחיל עם אוסטרין שהוא חלש יותר ואחרי שסיימת סייקל אוסטרין להעלות לlgd כי אחרי זמן מסויים הגוף מפתח התנגדות לחומר.
אני אישית התחלתי אוסטרין אתמול ואני יעלה בקרוב פוסט מתעדכן כל שבוע. מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
מי שמחליט להשתמש בטסטבוסטר יכול אז להסתפק בלחכות שהטסט הטבעי יחזור לבד לנורמה .. חבל על הכסף
הטסט חוזר לנורמה במהירות כזאת שלא צריך כלומיד? פשוט לא באלי להכניס לגוף תרופות סתם

הטסט חוזר לנורמה במהירות כזאת שלא צריך כלומיד? פשוט לא באלי להכניס לגוף תרופות סתם

אני אישית לא מתכוון לעשות pct אחרי האוסטרין כי אני מריץ אותו ל42 יום שזה 6 שבועות. לפי המחקרים אחרי 42 יום מתחיל דיכוי קל של רמת הטסט הטבעי. לאחר מכן 4 שבועות ללא כלום ולאחר מכן אפשר להתחיל סייקל נוסף. עדיף עם חומר אחר.

מוטי, זה תלוי מינון ומשתנה בין אנשים.
אני לא מול המחשב, בהזדמנות אצרף את הגרף שמראה מאיזה מינון מתחילה השפעה על הציר לרעה.

לא התכוונתי שהטסט חוזר במהירות שלא צריך כלומיד .. התכוונתי שהטסט חוזר באותה מהירות אם תשים כסף על בוסטר שזה אותו דבר כמו התשובה של מישל - לא
רק עם יותר שיגועים שתבין גם למה לא .

כמו שמישל אמר ואם היית קצת מקשיב לו היית מבין שיש תוכן במה שהוא אומר במחקרים על 1 מג לא נראה שיש פגיעה כלשהי אך במינונים שלך (פיתוח גוף ) ובטח שאתה מריץ 6 שבועות תלך על בטוח ותעשה pct למה לקחת סיכונים? כמובן שעדיף שתעשה בדיקות דם ..
אני לא מציע לך לתת לגוף להתאושש לבד כי נניח לוקח לגוף להתאושש לבד 3 חודשיים האם בא לך להרגיש חלש עייף וחסר בחשק מיני 3 חודשיים?
אני מציע לך לעשות pct כמו שצריך אחרי בדיקות דם .
סביר להניח שתצטרך לקחת
נובלדקס 20 מג וכלומיד 50 מג למשך 4 שבועות מינמום.
במידה ותריץ לזמן ממושך יותר ומינונים גבוהים יותר אתה מסתכן באיבוד חשק מיני.
אני כרגע על אוסטרין ואני מרגיש מצויין מינון 20 מג .
ה pct לאחר מכן יהיה מה שכתבתי לך
יש הרבה מידע שמישל מעביר אני ממליץ לך להקשיב לו שלא תצטער אחר כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית