הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה PCT!

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
אהלן חברה, עשיתי סייקל ראשון של 200 כדורים דיאנבול וטסט מפוצל בזריקות (שתי זריקות בשבוע) למשך שלושה חודשים.
הPCT שניתן לי הוא כדור טמוקסיפן לפני שינה 20MG כל יום בשילוב עם פרווירון פעמים ביום 25MG.
שתי זריקות מפוצלות של פרגניל.
ושבוע לקחת איקוקלומין פעמים ביום חמשה ימים.
האם הכל נראה לכם תקין בהתאם לסייקל שעשיתי? 😍
תודה רבה!

נערך לאחרונה:
לא.פרו ווירון הוא סטראויד בפני עצמו איך הוא אמור להשתלב בניקוי?
פרגניל
כלומיד/איקקלומין
נובלודקס
תציין כמה זמן היית בסייקל.
שבוע לקחת איקקלומין ?

• פותח/ת השרשור
לא.פרו ווירון הוא סטראויד בפני עצמו איך הוא אמור להשתלב בניקוי?
פרגניל
כלומיד/איקקלומין
נובלודקס
תציין כמה זמן היית בסייקל.
שבוע לקחת איקקלומין ?

"למשך שלושה חודשים."
שבוע לקחתי איקקלומין, מה לגבי שאר המינונים? ולמה פרוירון לא יכול לסייע בניקוי? המינון של הפרווירון הוא 50MG ביום.

לא לקחת פרגניל במהלך הסייקל? למה?
שאלתי פה על הPCT, והאם הוא תקין לא מה הייתי ומה לא הייתי אמור לעשות.
לצערי הסייקל היה לקוי בעוד הרבה מובנים ולא מיציתי את הפוטנציאל שלו אבל זה לא מה שחשוב.
ההתמקדות פה היא על הPCT בלבד

"למשך שלושה חודשים."
שבוע לקחתי איקקלומין, מה לגבי שאר המינונים? ולמה פרוירון לא יכול לסייע בניקוי? המינון של הפרווירון הוא 50MG ביום.

לצערי הסייקל היה לקוי בעוד הרבה מובנים ולא מיציתי את הפוטנציאל שלו אבל זה לא מה שחשוב.
PCT לקוי ביותר... תקרא בנעוץ צריךך שבועיים ראשונים במינונים של 100/40 איקקלומין וטמוקסיפן.. ושבועיים אחר כך מחלק תמינון בשתיים בהצלחה

"למשך שלושה חודשים."

כי פרו ווירון זה סטרואיד בפני עצמו איך הוא יועיל בדיוק להתאוששות? אם הוא מדכא את הציר ? פרגניל נולבודקס וכלומיד. דילר דפוק מי שמכר לך, וחוסר ידע העיקר לדחוף חומרים ולגדול אנשים פה לא יעשו את העבודה השחורה.. רוצה להסכיל יש פוסטים תקרא גבר. אין פה רופאים הכל על גבי ידע ונסיון אישי.
אין דבר כזה סייקל של טסט ודיבול בלי פרגניל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית