הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע A Defense of Round-backed Deadlifting

נו טוב, לוגיקה של שחקני כדורגל זה כבר נושא בפני עצמו.

לדוגמה:

אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה (אלון מזרחי).

פירמידה בונים מלמעלה (נועם שוהם, מכבי נתניה).

הכדורגלן הישראלי חייב לעשות שינוי של 360 מעלות (שלמה שרף).

🤘
גם הלוגיקה של רן לא נכונה.
זה שאומרים במאמר שאפשר להרים עם גב עגול במשקלים גבוהים לא הופך את זה למשהו שנכון לעשות (ואני לא מציג פה דעה).
זה סך הכל עוד מאמר/דעה של בן אדם, כמו המאמר בישראל בודי שאומר שצריך לבלבל את הידיים מכל כיוון כדי שהן יגדלו ✌️

• פותח/ת השרשור
גם הלוגיקה של רן לא נכונה.
זה שאומרים במאמר שאפשר להרים עם גב עגול במשקלים גבוהים לא הופך את זה למשהו שנכון לעשות (ואני לא מציג פה דעה).
זה סך הכל עוד מאמר/דעה של בן אדם, כמו המאמר בישראל בודי שאומר שצריך לבלבל את הידיים מכל כיוון כדי שהן יגדלו ✌️

או שלא קראת אותו, או שלא הבנת כלום, אם אתה משווה אותו לישראל בודי.

כן, בדיוק כמו ספרים כגון SS (שלא מוצגת בהם שום הוכחה "מדעית" ושלא מכילים אפילו רפרנסים למחקרים). אז מה הטענה?

לא קראתי הכל ואני לא שולל, אבל זה לא משנה תעובדה שזה לא מגובה מחקרית ולא יכול להיות הוכחה חותכת.
ככה גם SS כמובן, אם זה עובד או לא זה לא משנה כרגע.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי הכל ואני לא שולל, אבל זה לא משנה תעובדה שזה לא מגובה מחקרית ולא יכול להיות הוכחה חותכת.
ככה גם SS כמובן, אם זה עובד או לא זה לא משנה כרגע.

אם אנחנו מדברים מחקרית, אז אין בכלל שום הגדרה ל"טכניקה נכונה".

אגב, ברור לך שגם מידע על אנשים חזקים, זה מידע סטטיסטי, כן?

אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההבדל הוא שהמאמר שאומר לבלבל את הידיים אפילו לא מבוסס על שום תיאוריה היגיונית שמסבירה למה לעזאזאל צריך לעשות את זה, במאמר על הדדליפט מנתחים את התנועה ומסבירים איזה סיבות יש למתאמן מתקדם למשוך עם גב עגול כמו שבSS ריפ מסביר על הסקוואט ושאר ההרמות בטכניקה נכונה.

אחלה מאמר למרות שהוא לא מתייחס יותר מדי לעיגול גב שבאמת מעניין אותנו שזה הזה הלא מכוון (חוץ מלומר שזה נו-נו-נו וחזרנו לSquare One פחות או יותר)

ההבדל הוא שהמאמר שאומר לבלבל את הידיים אפילו לא מבוסס על שום תיאוריה היגיונית שמסבירה למה לעזאזאל צריך לעשות את זה, במאמר על הדדליפט מנתחים את התנועה ומסבירים איזה סיבות יש למתאמן מתקדם למשוך עם גב עגול כמו שבSS ריפ מסביר על הסקוואט ושאר ההרמות בטכניקה נכונה.
תאוריות לא מעניינות אותי, עובדות כן.

אחלה , אז אתה לא מבין בעצם שום דבר שאתה קורא .
לא סתם סיימתי בגרות בלשון עם 56.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית