הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט קשה מידי

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
התחלתי תוכנית תוכנית כוח באימון שעבר שלי שעשיתי 5 קילו סקוואט כל צד וזה היה קשה לי מידי ואני לא יודע איך אני אתקדם במשקלים כי צריך לעלות מאימון לאימון 5 קילו בסקוואט בתוכנית כוח , אני שוקל להוריד למשקל 2.5 כל צד ולעלות 2.5 כל אימון אבל אני לא יודע איך אני אסתדר שאני אעלה במשקלים וגם אני לא יודע אם זה מתאים לתוכנית כוח להעלות כל אימון 2.5 משקל ..

אלא אם יש לך מסת שריר נמוכה ברמה מוגזמת, אז הקושי הוא כנראה בעיקר טכני, עניין של טכניקה וחוסר הרגל.
במצב הזה הייתי ממליץ מעט לתרגל עם מוט ריק או קצת יותר לשבוע או משהו בסגנון עד שתסגר על מה ואיך, ואחרי זה לעבור לתוכנית רצינית יותר

יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק, לא יושן מספיק, או שאתה לא אוכל טוב לפני האימון(קרוב מדי/רחוק מדי)
למרות שבמשקל כזה כנראה הבעיה בטכניקה
באיזה תוכנית אתה עובד?

מעבר לעקרונות של אכילה בצורה בא אתה מכניס יותר ממה שהגוף מוציא ביום (שהכרחית להתקדמות לאורך זמן במשקלים, בטח מאימון לאימון), זה לא סביר בעליל שיהיהה לך קשה 30 קילו.

תכניות כוח כמו ss הן אכן טובות אך הבעיה היא שאנשים באימון הראשון שלהם במכון קופצים אליהן.. אל תמהר, קח שבועיים-שלוש לעבור בעצימות בינונית ולתרגל לשלמות את הסקוואט, הדדליפט, והבנץ׳ פרס. לפני זה אין לך מה להתחיל להעמיס משקלים. בסיס טוב זה קודם כל.

• פותח/ת השרשור
מעבר לעקרונות של אכילה בצורה בא אתה מכניס יותר ממה שהגוף מוציא ביום (שהכרחית להתקדמות לאורך זמן במשקלים, בטח מאימון לאימון), זה לא סביר בעליל שיהיהה לך קשה 30 קילו.

תכניות כוח כמו ss הן אכן טובות אך הבעיה היא שאנשים באימון הראשון שלהם במכון קופצים אליהן.. אל תמהר, קח שבועיים-שלוש לעבור בעצימות בינונית ולתרגל לשלמות את הסקוואט, הדדליפט, והבנץ׳ פרס. לפני זה אין לך מה להתחיל להעמיס משקלים. בסיס טוב זה קודם כל.
אני עןשה בנץ ודדליפט כבר יותר מחודשיים
רק הסקוואט הוא הבעיה..
יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק, לא יושן מספיק, או שאתה לא אוכל טוב לפני האימון(קרוב מדי/רחוק מדי)
למרות שבמשקל כזה כנראה הבעיה בטכניקה
באיזה תוכנית אתה עובד?
אני רוצה להתחיל ss
אלא אם יש לך מסת שריר נמוכה ברמה מוגזמת, אז הקושי הוא כנראה בעיקר טכני, עניין של טכניקה וחוסר הרגל.
במצב הזה הייתי ממליץ מעט לתרגל עם מוט ריק או קצת יותר לשבוע או משהו בסגנון עד שתסגר על מה ואיך, ואחרי זה לעבור לתוכנית רצינית יותר
מה זאת אומרת אז על מה אני אתאמן שאני אתרגל עם המוט ? ומה זאת אומרת לעבור לתוכנית רצינית יותר כאילו לא לעשות ss?

מה זאת אומרת אז על מה אני אתאמן שאני אתרגל עם המוט ?
אם מוט וקצת עושה לך בעיות אז תתרגל טכניקה נכונה רק עם המוט כרגע

ומה זאת אומרת לעבור לתוכנית רצינית יותר כאילו לא לעשות ss?
אין בעיה עם SS, אבל כנראה כרגע היא לא מתאימה לך, לפחות לא עד שתיסגר על הטכניקה.
אם אתה רוצה אתה יכול לפרסם סרטון שלך פה עושה סקוואט להכוונה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לאמר לי אם עשיתי דדליפט רומני טוב ?
פתחתי אשכול מזמן אבל לא ענו לי עדיין..

אתה יכול לאמר לי אם עשיתי דדליפט רומני טוב ?
פתחתי אשכול מזמן אבל לא ענו לי עדיין..

אם הגעת למתיחה בירך האחורית (המסטרינגס) אז הביצוע בסדר גמור, עד כמה שניתן לראות המתיחה אולי מעט לא עמוקה מספיק אבל הביצוע בסדר גמור סה"כ

• פותח/ת השרשור
אם מוט וקצת עושה לך בעיות אז תתרגל טכניקה נכונה רק עם המוט כרגע

אין בעיה עם SS, אבל כנראה כרגע היא לא מתאימה לך, לפחות לא עד שתיסגר על הטכניקה.
אם אתה רוצה אתה יכול לפרסם סרטון שלך פה עושה סקוואט להכוונה
שמע גם הרגליים שלי ממש אבל ממש רזות , זה בטח גם בגלל זה כאילו מה אני יכול לעשות בנוסף לסקוואט (עד שאני אלמד טכניקה) בשביל לחזק את הרגליים ?

אני זוכר שאז פירסמת סרטון שלך ולא ידעת שם בכלל לעשות סקוואט, לפחות תיקנת את זה? כי כמו שאמרתי לך אז, רגליים רזות לא משנות לשום דבר.
אם אתה מתקשה בהפעלת כוח מהרגליים תעשה לג פרס בינתיים

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שאז פירסמת סרטון שלך ולא ידעת שם בכלל לעשות סקוואט, לפחות תיקנת את זה? כי כמו שאמרתי לך אז, רגליים רזות לא משנות לשום דבר.

עשיתי אתמול עם משקל נמוך אני אעלה סרטון עוד מעט
קח קישור לאשכול:
ייעוץ - סקוואט חוות דעת

Back
למעלה תחתית