הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למאסה שבנו לי בחדר כושר

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
מתאמן 3 פעמים בשבוע FBW,
לפני שבועיים נתנו לי את התוכנית הזאת למאסה, רציתי לשאול אם היא טובה, אני כרגע שוקל 60 ומטרה שלי היא להעלות מאסה של 8 קילו... בנוסף קבעתי שיחה עם תזונאית לבניית תפריט תזונה מסודר..

לחיצת חזה: 3x10

מקבילים: 3xmax

שכיבות סמיכה: 50, כל אימון לעלות ב5

מתח: 3xmax

חתירה3x10

פולי עליון2x10

לחיצת כפתיים3x10

כפיפות ידיים: 3x10

סקוואט3x10 (עם מוט אולימפי)

בטן: גלגל בטן 2x 2דקות,
אחיזת ידיים שמרימים את הרגליים למעלה 2 סטים של דקה,
כפיפות בטן לצד 2 סטים של דקה

גרועה, אבל נניח את זה בצד לרגע. אם אתה רוצה לעלות במסה זה בכלל לא קשור לתכנית שלך. זה קשור לתזונה שלך. אתה יכול לעבוד עם התכנית הכי טובה בעולם אבל אם לא תאכל מספיק לא תראה תוצאות

• פותח/ת השרשור
גרועה, אבל נניח את זה בצד לרגע. אם אתה רוצה לעלות במסה זה בכלל לא קשור לתכנית שלך. זה קשור לתזונה שלך. אתה יכול לעבוד עם התכנית הכי טובה בעולם אבל אם לא תאכל מספיק לא תראה תוצאות
למה גרועה ?

מי נתן לך את התוכנית הזאת?
בגדול זו תוכנית בלי תוכלת חיים, היא תחזיק לך שבועיים בערך לפני שתפסיק להתקדם בה, שזה מה שחשוב להיפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
מי נתן לך את התוכנית הזאת?
בגדול זו תוכנית בלי תוכלת חיים, היא תחזיק לך שבועיים בערך לפני שתפסיק להתקדם בה, שזה מה שחשוב להיפרטרופיה
הרעיון של התוכנית הזאת היא אכן לתקופה קצרה, של חודש, לאחר מכן התוכנית תשתנה..

הרעיון של התוכנית הזאת היא אכן לתקופה קצרה, של חודש, לאחר מכן התוכנית תשתנה..
הרעיון של תוכנית שממצה את עצמה מהר מאוד הוא רעיון גרוע מהשורש.
תוכנית אמורה להיות יעילה כמה שיותר, כלומר כאת שתביא מקסימום תוצאות למקסימום זמן, או תוכנית לזמן מוגדר, שבנויה משלבים, אבל זה לא משהו שכרגע אתה צריך.
תוכנית שתיתן תוצאות לטווח קצר מאוד לא תקדם אותך באמת, זה פשוט הזמן שייקח לגוף שלך להתרגל לתוכנית, והשינויים הגופניים שנובעים מאתגר כמעט ולא יגיעו, כי האתגרים יהיו בסיסיים ביותר.
אתה צריך תוכנית שתמשיך לאתגר אותך כמה שניתן, עד שיהיה צורך בשינויים מסויימים, ולא בהחלפה שלמה של התוכנית

• פותח/ת השרשור
הרעיון של תוכנית שממצה את עצמה מהר מאוד הוא רעיון גרוע מהשורש.
תוכנית אמורה להיות יעילה כמה שיותר, כלומר כאת שתביא מקסימום תוצאות למקסימום זמן, או תוכנית לזמן מוגדר, שבנויה משלבים, אבל זה לא משהו שכרגע אתה צריך.
תוכנית שתיתן תוצאות לטווח קצר מאוד לא תקדם אותך באמת, זה פשוט הזמן שייקח לגוף שלך להתרגל לתוכנית, והשינויים הגופניים שנובעים מאתגר כמעט ולא יגיעו, כי האתגרים יהיו בסיסיים ביותר.
אתה צריך תוכנית שתמשיך לאתגר אותך כמה שניתן, עד שיהיה צורך בשינויים מסויימים, ולא בהחלפה שלמה של התוכנית
אוקיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית