הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בחדר הכושר או אימונים ביתיים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
אימונים ביתיים VS אימונים בחדר הכושר.png

מאז הקורונה וגם המלחמה, אנשים רבים עברו לאימונים ביתיים.
האם אתם מעדיפים להתאמן בבית או ללכת לחדר כושר?
מה לדעתכם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
https://t5745330.p.clickup-attachme...67b7/אימונים ביתיים VS אימונים בחדר הכושר.png

משווה ומעלה:
אלו שמצלמות עם סטנד למצלמה את כל האימון. וואלה, לאחרונה זה מתחיל להיות בלתי נסבל במכון שלי. לא נעים לי שיראו אותי בסרטון, וזה כבר בכל מקום
וואי זה נוראי!
גם החוצפה שהן מבקשות שלא יכנסו להן לפריים..
''יא סתומה את תופסת פריים פנורמי!!! טוב שהיא לא צורחת גם שקט על הסט מצלמים!''

איך חדרי הכושר התמלאו בדושים??! זה לא היה ככה לפני הקורונה,זה פשוט מתסכל...

כל הgym etiquette פשוט נעלם!
למה הכל שכונה במדינה קיבנימט! 🤦‍♂️

משווה ומעלה:
אלו שמצלמות עם סטנד למצלמה את כל האימון. וואלה, לאחרונה זה מתחיל להיות בלתי נסבל במכון שלי. לא נעים לי שיראו אותי בסרטון, וזה כבר בכל מקום
לך תדע אולי אתה מצולם ואז חברות שלה יגיבו מי זה החתיך הזה, פתאום כבר לא יפריע לך🤣
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וואי זה נוראי!
גם החוצפה שהן מבקשות שלא יכנסו להן לפריים..
''יא סתומה את תופסת פריים פנורמי!!! טוב שהיא לא צורחת גם שקט על הסט מצלמים!''

איך חדרי הכושר התמלאו בדושים??! זה לא היה ככה לפני הקורונה,זה פשוט מתסכל...

כל הgym etiquette פשוט נעלם!
למה הכל שכונה במדינה קיבנימט! 🤦‍♂️
זה טרנד שהתחיל ב2016-17 עוד עם החדרי כושר לואו קוסט..100-150 שקל כל טינאייג'ר או ילד אחרי צבא יכול לשלם ותוסיף את זה לעובדה שכושר הפך ליותר מיינסטרים.
אני בטוח שבמכונים היותר אקסלוסיבים(200 ומעלה לחודש ) התופעות האלה פחות נפוצות.
זה מזכיר לי את הסרטון gym wildlife ביוטיוב..חובה צפייה למי שלא ראה

נערך לאחרונה:
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני בטוח שבמכונים היותר אקסלוסיבים(200 ומעלה לחודש ) התופעות האלה פחות נפוצות.
ספייס, אייקון, סוויפט, גרייט שייפ ופרופיט הם כולם לואוקוסט...
חוץ מהולמס פלייס (סניפים בודדים) וכמה מועדוני קאנטרי, איזה מועדוני פרימיום יש?

בחייאת אני מוכן גם לשלם 500 ש"ח בחודש בשביל מכון נורמלי, אפילו לא צריך בריכה!!
רק שההנהלה/צוות המכון יזכירו למתאמנים שזה חדר כושר ולא ג'ימבורי וידאגו למשמעת מינימלית!

ספייס, אייקון, סוויפט, גרייט שייפ ופרופיט הם כולם לואוקוסט...
חוץ מהולמס פלייס (סניפים בודדים) וכמה מועדוני קאנטרי, איזה מועדוני פרימיום יש?

בחייאת אני מוכן גם לשלם 500 ש"ח בחודש בשביל מכון נורמלי, אפילו לא צריך בריכה!!
רק שההנהלה/צוות המכון יזכירו למתאמנים שזה חדר כושר ולא ג'ימבורי וידאגו למשמעת מינימלית!
אני לא בקיא , רק זוכר טוב שהולמס פלייס היה רמה מעל כל השאר שציינת שהם לואוקוסט. יש את גו אקטיב(יש מצב שזה אותה בעלות של הולמס פלייס) שיש בהם גם בריכה והמחיר יקר יותר.
אלה המוכרים..לגבי מכון ספציפי זה תלוי איפה אתה גר. אני מתאמן ב"לזוז" שזה גם כנראה תחת הקטגוריה של לואוקוסט אבל מרוצה. חדרי כושר של קאנטרי(קאנטרי קאנטרי לא מכון עם בריכה) הם הכי הכי גרועים

אני בדיוק בתהליכי בניית חדר כושר ביתי בתקציב של 15-20K. (בקרוב אני אפתח פוסט בנושא)

כמי שמתאמן יותר מעשור אני שמתי לב לזה שחדרי כושר הפכו למקום בילוי ונראות (בחורות צעירות באות להראות את הבגדי ALO YOGA שאבא קנה להן)
היום לכל עולל בן 15 יש מנוי וגישה כאילו הוא CBUM , כל ילדה עם גוזיה עושה היפ טראסט ומאושרת ש5 בחורים עומדים מסביבה ומתסכלים?!!! (קריפי)

אני זוכר שחדרי הכושר נועדו לאימונים!!!
היום לצערי חדרי הכושר הפכו לטרנד אופנתי שלצערי מאוד פוגע ברעיון האמיתי של חדר כושר!! להתאמן...
אם נבדוק את כמות הזמן שאנשים מבלים במכון מול כמות הזמן שהם באמת מתאמנים נגלה שהרוב הגדול הגיע בשביל לתפוס מכשיר / ספה / בנץ / ריג או משהו ובמקום להתאמן הוא גולש בטלפון.
ושלא נדבר על זה שלא מחזירים משקולות למקום ותחזוקה ירודה של המכשירים.
מה זה עוזר לי שיש לי מנוי במכון שנחשב "פרימיום" אבל מ18:00 יש כזה עומס ובלאגן שאימון של שעה לוקח שעתיים!!!!
הכל בגלל שהמניע של מנהל המכון הוא לעשות כמה שיותר מנויים (כמו שהוא אמר לי.. שמצידו שהמקום יהיה מלא ושאנשים לא יוכלו אפילו לזוז העיקר לעשות עוד מנויים!) ממש לא מפריע לו שיש עומס לא נורמלי שלפעמים אנשים נכנסים למכון... רואים את כמות האנשים וחוזרים אחורה כי הם מבינים שאימון נורמלי לא יהיה להם כבר...

האם גם המכון שלכם מלא ?
מה הבעיות במכון שלכם?
לא יכול לנסח את זה יותר טוב ומדוייק...אני מתאמן בספייס גראנד באיזור ה5 שנים...בשנה האחרונה המכון פשוט התקלקל מלא ילדודס בני 15 חמולות על הבנצים והסקוואטים עושים סט נחים 10 דקות מצחקקים גולשים באינסטגרם ועושים שטויות וילדות באות חצי ערומות יותר מצטלמות מאשר מתאמנות וזה ככ הורס לאנשים רציניים כמוני שרק רוצה להתקדם בתחום ובא למכון כושר אשכרה להתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית