הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יורד(משום מה)

KariusD

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אז התחלתי תפריט של 1400-1500
שאני בעיקרון אמור לצרוך 2500
ומשום מה לא יורד
הקטע הוא שהייתי בדיאטה עם קלוריות נמוכות לתקופה אז עכשיו אני מנסה לשקם את המטבוליזם שלי
אז אני די מבין למה הגוף לא יורד
אבל מה דעתכם אני אצטרך לעשות בשביל לרדת?לחכות עם התפריט הזה עד שהגוף יתרגל לקלוריות האלה ויתחיל לרדת?

אתה לא על 1400-1500 קלוריות. אתה לא יכול להתקע במשקל בטח לא מישהו ששוקל 93 ק"ג על 185 ס"מ. אתה לא סופר נכון קלוריות ואוכל הרבה מעבר לכך. אני גם לא ממליץ לרדת כל כך נמוך כי אתה תאבד מסת שריר ויהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להתאזן לאחר מכן

• פותח/ת השרשור
אתה לא על 1400-1500 קלוריות. אתה לא יכול להתקע במשקל בטח לא מישהו ששוקל 93 ק"ג על 185 ס"מ. אתה לא סופר נכון קלוריות ואוכל הרבה מעבר לכך. אני גם לא ממליץ לרדת כל כך נמוך כי אתה תאבד מסת שריר ויהיה לך קשה עד בלתי אפשרי להתאזן לאחר מכן
יכול להיות ששכחת בכל מקרה לפני כמה זמן פרסמתי פוסט על כך שהייתי בתפריט של 1100 ואיבדתי 33 קילו (בלי ספורט)אתה אמרת קפיצות של 200 לעלות

• פותח/ת השרשור
נכון כי איבדת הרבה מסת שריר. צא לנטרלי
זאתי השאלה ששאלתי אותך לפני שבועיים בערך
אמרת שעדיף לעלות לאט כדי שלא אקבל ריבאונד של שומן
נכון כי איבדת הרבה מסת שריר. צא לנטרלי
אז דעתך היא ללכת ישר לניטרלי בלי לקחת אתזה לאט?פשוט יצא לי לקרוא מאמר על איך שאני צריך לעלות לאט ובמיוחד אני כי בכל הדיאטה לא עשיתי ספורט והייתי על כמות קלורית נורא נמוכה

כן אבל אתה לא מצפה לרדת. אתה מצפה להתאזן ולהתקע במשקל. אז תמשיך להעלות את הסך הקלורי

• פותח/ת השרשור
כן אבל אתה לא מצפה לרדת. אתה מצפה להתאזן ולהתקע במשקל. אז תמשיך להעלות את הסך הקלורי
אוקי אני ימשיך 200 בשבוע עד שאני יגיע ל2500
עוד שאלה היא למה גירעון של 900-1000 נחשב לא טוב?הרי בכל מקום אני רואה שמותר לאבד עד קילו

אפשר לאבד עד 1% ממשקל גופך בשבוע. ואתה לא תדע מה הגרעון היומי שלך לכן ה 900 או 1000 הזה לא רלוונטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית