הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מבין למה אני לא יורד במשקל

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
טוב אז אחרי תקופה ארוכה של הזנחה עצמית ללא אימונים סדירים וללא תזונה נכונה (אכלתי כל מה שבא לי ואיך שבא לי ) מכל מיני סיבות הגעתי למצב שאני כרגע אזור ה28-9 אחוז שומן (לדעתי) על 90 קילו, מטר שמונים.
יש לי קצת מסת שריר אבל לא משהו מדהים.
התחלתי לחטב לפני חודש בערך, התחלתי במשקל 92 קילו, וירדתי בשבוע ל90.5, הירידה הייתה ככל הנראה נוזלים, לאחר מכן המשכתי על אותה כמות קלוריות (2300) ולא ירדתי במשקל, הממוצע של השבוע הראשון היה 90.7, והמשקל הממוצע של השבוע שאחריו היה 90.6, כלומר לא באמת הייתה ירידה.
הורדתי קלוריות ל2000 והתחלתי ללכת כל יום 7000 צעדים (אני עם שעון גרמין, מוודא שביום אני עושה במינימום 7000 צעדים ובדרך כלל זה יוצא שאני עושה יותר) ושבוע לאחר מכן באמת הייתה ירידה והממוצע השבועי היה 89.9, אבל עכשיו כשהמשכתי ככה עוד שבוע בדיוק עם אותו קלוריות ועם אותו מספר צעדים ואותה כמות אימוני כוח (ואני גם די אוכל יחסית אותו דבר כל יום) הממוצע השבועי של השבוע האחרון היה 89.7, כלומר ירידה של 0.2 בשבוע, וזה לא קצב טוב לירידה במשקל בטח במשקל שלי.
מישהו יודע להסביר אולי מה קורה פה? מה אני צריך לרדת מה 2000 קלוריות כשאני שוקל 90 קילו על מטר שמונים? זה נשמע לי הזוי, כלומר אין בעיה לרדת מה2000 קלוריות בשלב מתקדם יותר בחיטוב אבל כרגע זה מוקדם מידי, אני מתכנן לרדת לאזור ה75 קילו ולהגיע לאזור ה14-15 אחוז שומן.
אשמח לשמוע דעות, תודה.

מישהו יודע להסביר אולי מה קורה פה? מה אני צריך לרדת מה 2000 קלוריות כשאני שוקל 90 קילו על מטר שמונים? זה נשמע לי הזוי, כלומר אין בעיה לרדת מה2000 קלוריות בשלב מתקדם יותר בחיטוב אבל כרגע זה מוקדם מידי, אני מתכנן לרדת לאזור ה75 קילו ולהגיע לאזור ה14-15 אחוז שומן.
אשמח לשמוע דעות, תודה.
אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שיש לך טעות איפשהו בחישובים,
יש לך יום אכילה דוגמא לשלוח?
בנוסף יש לך ימים בהם אתה משחרר יותר? (צ'יטים או דברים אחרים שאתה לא מחשב במדויק)
התחלתי לחטב לפני חודש בערך, התחלתי במשקל 92 קילו, וירדתי בשבוע ל90.5, הירידה הייתה ככל הנראה נוזלים, לאחר מכן המשכתי על אותה כמות קלוריות (2300) ולא ירדתי במשקל, הממוצע של השבוע הראשון היה 90.7, והמשקל הממוצע של השבוע שאחריו היה 90.6, כלומר לא באמת הייתה ירידה.
הורדתי קלוריות ל2000 והתחלתי ללכת כל יום 7000 צעדים (אני עם שעון גרמין, מוודא שביום אני עושה במינימום 7000 צעדים ובדרך כלל זה יוצא שאני עושה יותר) ושבוע לאחר מכן באמת הייתה ירידה והממוצע השבועי היה 89.9, אבל עכשיו כשהמשכתי ככה עוד שבוע בדיוק עם אותו קלוריות ועם אותו מספר צעדים ואותה כמות אימוני כוח (ואני גם די אוכל יחסית אותו דבר כל יום) הממוצע השבועי של השבוע האחרון היה 89.7, כלומר ירידה של 0.2 בשבוע, וזה לא קצב טוב לירידה במשקל בטח במשקל שלי.
בסופו של דבר קצב של 2.3 ק"ג בחודש זה לא רע (גם לא מדהים), הטווח הצפוי הוא בין 1.8-3.6 ק"ג ירידה בחודש.
כן הייתי מצפה בתחילה של חיטוב לראות ירידה גדולה יותר.

• פותח/ת השרשור
אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שיש לך טעות איפשהו בחישובים,
יש לך יום אכילה דוגמא לשלוח?
בנוסף יש לך ימים בהם אתה משחרר יותר? (צ'יטים או דברים אחרים שאתה לא מחשב במדויק)

בסופו של דבר קצב של 2.3 ק"ג בחודש זה לא רע (גם לא מדהים), הטווח הצפוי הוא בין 1.8-3.6 ק"ג ירידה בחודש.
כן הייתי מצפה בתחילה של חיטוב לראות ירידה גדולה יותר.
אני יכול לתת את אתמול בתור דוגמה:
בוקר:
4 ביצים
2 פרוסות לחם
מעדן חלבון
קיווי

צהריים:
2 טורטיות
200 גרם חזה עוף (אחרי בישול)
30 גרם חומוס

ערב:
קוטג׳ (קופסא- 250 גרם)
קרקרים - 45 גרם
חמאת בוטנים 35 גרם

ערכים - 2000 קלוריות (כל ארוחה שוקל במשקל מזון ומכניס למייפיטנאספאל בהתאם לברקוד, אני גם מוודא של100 גרם הערכים שבאפליקציה תואמים לאלו שבאריזה)
חלבון- 170 גרם
פחמימה - 143 גרם
שומן - 82 גרם

החריגים היחידים שאני לא שוקל הם ירקות ואני לא אוכל מעבר ל3-4 כאלה ביום ושמן שאני משתמש בתרסיס שמן זית, ומשתדל לשים את הכמות המינימלית שתביא לכך שהדברים לא יידבקו למחבת, לשקול את השמן שאני מרסס נשמע לי טיפשי, בטח כשזה תרסיס ולא שמן ״נוזלי״.
ציטים וכאלה אין לי, כששוב החריגים היחידים הם ארוחות החג שהיו שלהם השארתי 1200 קלוריות לארוחה, והשתדלתי לחשב ״לפי העין״ שאני אוכל מתחת לזה (נמנעתי ממיונזים ודומיהם, אכלתי בעיקר בשר אורז וכאלה, דברים שאני יכול בערך להעריך) לא הצלחתי לחשוב על דרך טובה יותר לעבור את ארוחות החג בכיף ובלי לחשוב יותר מידי.
קצב של 2.3 לשבוע הוא די אחלה מבחינתי, אבל כרגע זה נראה שדי נתקעתי ואני לא יודע לשים את האצבע על הבעיה.
יכול להיות שבגלל שהתחלתי להתאמן באופן סדיר יותר אני עולה בשריר ויורד בשומן במקביל ובגלל זה השינוי במשקל לא ניכר מידי?

אגב תודה על העזרה אחי

נ
אני יכול לתת את אתמול בתור דוגמה:
בוקר:
4 ביצים
2 פרוסות לחם
מעדן חלבון
קיווי

צהריים:
2 טורטיות
200 גרם חזה עוף (אחרי בישול)
30 גרם חומוס

ערב:
קוטג׳ (קופסא- 250 גרם)
קרקרים - 45 גרם
חמאת בוטנים 35 גרם

ערכים - 2000 קלוריות (כל ארוחה שוקל במשקל מזון ומכניס למייפיטנאספאל בהתאם לברקוד, אני גם מוודא של100 גרם הערכים שבאפליקציה תואמים לאלו שבאריזה)
חלבון- 170 גרם
פחמימה - 143 גרם
שומן - 82 גרם
נראה שאתה אכן מדויק על הקלוריות.
החריגים היחידים שאני לא שוקל הם ירקות ואני לא אוכל מעבר ל3-4 כאלה ביום ושמן שאני משתמש בתרסיס שמן זית, ומשתדל לשים את הכמות המינימלית שתביא לכך שהדברים לא יידבקו למחבת, לשקול את השמן שאני מרסס נשמע לי טיפשי, בטח כשזה תרסיס ולא שמן ״נוזלי״.
אין טעם לשקול תרסיס שמן זה גובל בהפרעה,
שים לב שיש ירקות עם ערך תזונתי קצת יותר גבוה כמו גמבה / גזר וכו'
למרות ששוב, ברמת ה3-4 ביום אתה אמור להיות בסדר אבל זה גם משהו להתחשב בו.
ציטים וכאלה אין לי, כששוב החריגים היחידים הם ארוחות החג שהיו שלהם השארתי 1200 קלוריות לארוחה, והשתדלתי לחשב ״לפי העין״ שאני אוכל מתחת לזה (נמנעתי ממיונזים ודומיהם, אכלתי בעיקר בשר אורז וכאלה, דברים שאני יכול בערך להעריך) לא הצלחתי לחשוב על דרך טובה יותר לעבור את ארוחות החג בכיף ובלי לחשוב יותר מידי.
עצם זה שאתה משנה טיפה את התזונה שלך יכול לגרום לשינויים במשק הנוזלים וכמובן גם לחוסר דיוקים.
אין מה להתרגש מתקופה כזו או אחרת, תעבור אותה בכיף ותחזור לגירעון מדויק ואז תדע טוב יותר מה קורה.
קצב של 2.3 לשבוע הוא די אחלה מבחינתי, אבל כרגע זה נראה שדי נתקעתי ואני לא יודע לשים את האצבע על הבעיה.
יכול להיות שבגלל שהתחלתי להתאמן באופן סדיר יותר אני עולה בשריר ויורד בשומן במקביל ובגלל זה השינוי במשקל לא ניכר מידי?
2.3 ק"ג בחודש*

אתה לגמרי צריך לקחת מדדים נוספים מלבד משקל, בטח ובטח אם התחלת לסדר את האימונים שלך.
היקפים / תמונות באותו מצב יתנו לך אינדיקציה הרבה יותר מדויקת, זה הדבר הראשון שהייתי בודק לפני כל התאמה בתזונה.

פה עשיתי סרטון קצר בנושא-
קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/C6_d8L4Nfl5/

ובכיף חבר.

• פותח/ת השרשור
נ

נראה שאתה אכן מדויק על הקלוריות.

אין טעם לשקול תרסיס שמן זה גובל בהפרעה,
שים לב שיש ירקות עם ערך תזונתי קצת יותר גבוה כמו גמבה / גזר וכו'
למרות ששוב, ברמת ה3-4 ביום אתה אמור להיות בסדר אבל זה גם משהו להתחשב בו.

עצם זה שאתה משנה טיפה את התזונה שלך יכול לגרום לשינויים במשק הנוזלים וכמובן גם לחוסר דיוקים.
אין מה להתרגש מתקופה כזו או אחרת, תעבור אותה בכיף ותחזור לגירעון מדויק ואז תדע טוב יותר מה קורה.

2.3 ק"ג בחודש*

אתה לגמרי צריך לקחת מדדים נוספים מלבד משקל, בטח ובטח אם התחלת לסדר את האימונים שלך.
היקפים / תמונות באותו מצב יתנו לך אינדיקציה הרבה יותר מדויקת, זה הדבר הראשון שהייתי בודק לפני כל התאמה בתזונה.

פה עשיתי סרטון קצר בנושא-
קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/C6_d8L4Nfl5/

ובכיף חבר.

שוב תודה אח, אני אתחיל לצלם תמונות משבוע לשבוע, לדעתך כדאי לי כרגע להמשיך ולהישאר עם הכמות קלוריות/צעדים שאני נמצא עליהם כרגע?

שוב תודה אח, אני אתחיל לצלם תמונות משבוע לשבוע, לדעתך כדאי לי כרגע להמשיך ולהישאר עם הכמות קלוריות/צעדים שאני נמצא עליהם כרגע?
כן ולדעתי גם זה מעט מידי לנתונים שלך, תדייק את המעקב ואני די בטוח שתראה שינויים.

בהצלחה ובכיף

• פותח/ת השרשור
כן ולדעתי גם זה מעט מידי לנתונים שלך, תדייק את המעקב ואני די בטוח שתראה שינויים.

בהצלחה ובכיף
תשמע אם להיות כנה אני לא כל כך יודע איך לדייק מעבר למה שאני עושה, אני ממש עושה הכל ביי דה בוק ועדיין המשקל לא זז, נגיד עכשיו אם ניקח את השקילות של השבוע (ראשון שני שלישי) ונעשה ממוצע אני אפילו עולה במשקל (עם ממוצע של 90 עגול), זה ממש מוזר…. יכול להיות פשוט שהסך הקלורי שאני באמת צריך לאכול פשוט נמוך יותר? שהנטרלי שלי הוא הרבה יותר נמוך ממה שאני חושב?

תשמע אם להיות כנה אני לא כל כך יודע איך לדייק מעבר למה שאני עושה, אני ממש עושה הכל ביי דה בוק ועדיין המשקל לא זז, נגיד עכשיו אם ניקח את השקילות של השבוע (ראשון שני שלישי) ונעשה ממוצע אני אפילו עולה במשקל (עם ממוצע של 90 עגול), זה ממש מוזר…. יכול להיות פשוט שהסך הקלורי שאני באמת צריך לאכול פשוט נמוך יותר? שהנטרלי שלי הוא הרבה יותר נמוך ממה שאני חושב?
לדייק את המעקב (מדדים) ולא את התהליך.
וסביר מאוד שלא, גם אתה לא פעיל מידי הייתי מצפה לניטרלי של לפחות 2,400 אבל תמיד יש מקרי קיצון.

• פותח/ת השרשור
לדייק את המעקב (מדדים) ולא את התהליך.
וסביר מאוד שלא, גם אתה לא פעיל מידי הייתי מצפה לניטרלי של לפחות 2,400 אבל תמיד יש מקרי קיצון.
יש לי אולי דרך לדעת אם אני אחד ממקרי הקיצון האלה?

יש לי אולי דרך לדעת אם אני אחד ממקרי הקיצון האלה?
כן, ניסוי וטעייה.
והכי חשוב דיוק וסבלנות.

אגב,
גם אם אתה מקרה קיצון זה לא שאתה צריך 1,600 קל' כדי לרדת,
לפי מה שנשמע אתה באחוז שומן יחסית גבוה עדיין.

• פותח/ת השרשור
כן, ניסוי וטעייה.
והכי חשוב דיוק וסבלנות.

אגב,
גם אם אתה מקרה קיצון זה לא שאתה צריך 1,600 קל' כדי לרדת,
לפי מה שנשמע אתה באחוז שומן יחסית גבוה עדיין.
למה בעצם אני לא צריך 1600? זאת אומרת אם אני עכשיו על 2000 קלוריות למשך חודש ואני רואה שהמשקל נשאר סטטי, זה אומר שזה בעצם הניטרלי שלי לא? ואז בעצם כדי להיות בגירעון אני אצטרך לאכול 1500-600? אני מפספס פה משהו?
ושוב, המון תודה על העזרה.

נשמע קצת מוזר בהתחשב לעובדה שאתה לא יורד על 2000 ואני במשקל נמוך ממך מתחטב על יותר.

תתחיל לעשות ממוצע שקילה יומי ולא שבועי טיפ ממני.
דבר שני תוודא שה200 גרם חזה עוף שלך לא עם שמן ורטבים.

תנסה להוריד חלמון אחד מהארוחת בוקר בתור התחלה אם נתקעת ולהוסיף 30 דק אירובי ביום בנוסף לכמות הצעדים.
תן לזה שבועיים תראה מה הולך.

• פותח/ת השרשור
נשמע קצת מוזר בהתחשב לעובדה שאתה לא יורד על 2000 ואני במשקל נמוך ממך מתחטב על יותר.

תתחיל לעשות ממוצע שקילה יומי ולא שבועי טיפ ממני.
דבר שני תוודא שה200 גרם חזה עוף שלך לא עם שמן ורטבים.

תנסה להוריד חלמון אחד מהארוחת בוקר בתור התחלה אם נתקעת ולהוסיף 30 דק אירובי ביום בנוסף לכמות הצעדים.
תן לזה שבועיים תראה מה הולך.
אני עושה ממוצע שבועי, נשקל כל יום בבוקר ועושה ממוצע של כל השבוע.
החזה עוף בלי שום דבר מלבד תבלינים, והוספתי 7000 צעדים כל יום, לפני זה בכלל לא הייתי פעיל (אני עובד בעבודה סטטית ולומד, הוספה של 7000 צעדים זה הוספה של בערך 5 ק״מ ביום, כלומר 35 ק״מ בשבוע, אני בספק שאני צריך להוסיף כרגע עוד אירובי, רק התחלתי את החיטוב).
ולמה להוריד חלמון?

אני עושה ממוצע שבועי, נשקל כל יום בבוקר ועושה ממוצע של כל השבוע.
החזה עוף בלי שום דבר מלבד תבלינים, והוספתי 7000 צעדים כל יום, לפני זה בכלל לא הייתי פעיל (אני עובד בעבודה סטטית ולומד, הוספה של 7000 צעדים זה הוספה של בערך 5 ק״מ ביום, כלומר 35 ק״מ בשבוע, אני בספק שאני צריך להוסיף כרגע עוד אירובי, רק התחלתי את החיטוב).
ולמה להוריד חלמון?
שיהיה לך עוד קיצוץ קלורי קטן בלי לשים לב יותר מדי.
30 גרם חומוס זה גם עוד 90 קלוריות בערך שאיכשהו לא ממש מועילות, תחליף לקטשופ הייז ללא סוכר

שוב לא חייב, על פניו התפריט שלך אחלה ואם חומוס זה דבר שאתה אוהב אז תשמור עליו
אבל זה סתם טיפ איך לחסוך עוד 160 קלוריות כל יום בלי שינוי קיצוני

• פותח/ת השרשור
שיהיה לך עוד קיצוץ קלורי קטן בלי לשים לב יותר מדי.
30 גרם חומוס זה גם עוד 90 קלוריות בערך שאיכשהו לא ממש מועילות, תחליף לקטשופ הייז ללא סוכר

שוב לא חייב, על פניו התפריט שלך אחלה ואם חומוס זה דבר שאתה אוהב אז תשמור עליו
אבל זה סתם טיפ איך לחסוך עוד 160 קלוריות כל יום בלי שינוי קיצוני
ואז אני יורד מה2000 קלוריות, ששוב נשמע לי לא סביר ביחס למשקל גוף שלי ולגובה, לאכול פחות מ2000 קלוריות נשמע לי הזוי בשלב הזה של החיטוב, אני לא מחפש איפה ״לקצץ בלי להרגיש״, אם אני אחשוב שצריך לקצץ אני אקצץ במודע ואהיה בסדר, אני פשוט לא מצליח להבין למה אין ירידה במשקל

ואז אני יורד מה2000 קלוריות, ששוב נשמע לי לא סביר ביחס למשקל גוף שלי ולגובה, לאכול פחות מ2000 קלוריות נשמע לי הזוי בשלב הזה של החיטוב, אני לא מחפש איפה ״לקצץ בלי להרגיש״, אם אני אחשוב שצריך לקצץ אני אקצץ במודע ואהיה בסדר, אני פשוט לא מצליח להבין למה אין ירידה במשקל
לא לרדת על 2000 במשקל שלך זה לא תקין.
אז כנראה שיש פה טעות בספירת הקלוריות או קלוריות נסתרות, לכן נתתי את הטיפ הזה או להוסיף אירובי.

וצעדים ביום זה לא פקטור לאירובי, אני עושה 12 אלף צעדים יומי קבוע ומשתדל להוסיף חצי שעה לפחות אירובי

• פותח/ת השרשור
לא לרדת על 2000 במשקל שלך זה לא תקין.
אז כנראה שיש פה טעות בספירת הקלוריות או קלוריות נסתרות, לכן נתתי את הטיפ הזה או להוסיף אירובי.

וצעדים ביום זה לא פקטור לאירובי, אני עושה 12 אלף צעדים יומי קבוע ומשתדל להוסיף חצי שעה לפחות אירובי
שמע טעות בספירה אני לא חושב שיש, הכל נשקל ונכנס למייפיטנאספאל, ללא יוצא מן הכלל, אני לא אוכל רטבים, אני לא מחפף בחופן של חטיף שמישהו מציע, כלום, לא מכניס שום דבר לפה שלא עובר שקילה ונכנס לאפליקציה.
וצעדים ביום זה מדד לזה שאני פעיל וזז יותר, אם בהליכה של 2000 צעדים ביום שהייתי עושה ביום יום העלתי ל7000 אני בהכרח שורף יותר קלוריות ביום יום שלי, דבר שאמור להוסיף לירידה ניכרת יותר במשקל, כי בטוטאל אני על מינוס קלורי גדול יותר.
להוסיף אירובי זה אחלה, אבל אני חושב שזה שלב מוקדם מידי, אני לא רוצה לגמור לעצמי את הסוס מוקדם מידי יש לי עוד 15 קילו לרדת.

שמע טעות בספירה אני לא חושב שיש, הכל נשקל ונכנס למייפיטנאספאל, ללא יוצא מן הכלל, אני לא אוכל רטבים, אני לא מחפף בחופן של חטיף שמישהו מציע, כלום, לא מכניס שום דבר לפה שלא עובר שקילה ונכנס לאפליקציה.
וצעדים ביום זה מדד לזה שאני פעיל וזז יותר, אם בהליכה של 2000 צעדים ביום שהייתי עושה ביום יום העלתי ל7000 אני בהכרח שורף יותר קלוריות ביום יום שלי, דבר שאמור להוסיף לירידה ניכרת יותר במשקל, כי בטוטאל אני על מינוס קלורי גדול יותר.
להוסיף אירובי זה אחלה, אבל אני חושב שזה שלב מוקדם מידי, אני לא רוצה לגמור לעצמי את הסוס מוקדם מידי יש לי עוד 15 קילו לרדת.

יכול להיות שנעשו שינויים בתזונה והגוף צובר יותר נוזלים כהתחלה, אולי מלחים וכאלה. יש המון אופציות שוב

אם כרגע לא מעוניין להוסיף אירובי תמתין שבוע ותשקל שוב, אתה רק בתחילת התהליך.
אם זה עדיין ממשיך ככה הייתי ממליץ ליישם את הטיפים

למה בעצם אני לא צריך 1600? זאת אומרת אם אני עכשיו על 2000 קלוריות למשך חודש ואני רואה שהמשקל נשאר סטטי, זה אומר שזה בעצם הניטרלי שלי לא? ואז בעצם כדי להיות בגירעון אני אצטרך לאכול 1500-600? אני מפספס פה משהו?
ושוב, המון תודה על העזרה.
כי לא ריאלי בנתונים שלך לצרוך 1,600 קלוריות.
בוא נגיד שאתה מכוון לפי 2 חלבון ממשקל גוף - זה בערך 750 קל'
שומן לפחות 0.5 ממשקל גוף - עוד 400 קל'
מה שיביא אותך כמעט בהכרח לתפריט "דל פחמימה".
אם היית באחוז שומן די נמוך ניחא, אבל אני בטוח שאתה לא שם עדיין.

האופציות שאני הייתי דואג להן כמו שאמרתי-
דיוק וסבלנות תוך כדי לקיחת מדדים רלוונטים
אכילה של תפריט נקי למשך שבוע לבדיקה - אורז, חזה עוף, שמן זית / אגוזים בתור מנת שומן

• פותח/ת השרשור
כי לא ריאלי בנתונים שלך לצרוך 1,600 קלוריות.
בוא נגיד שאתה מכוון לפי 2 חלבון ממשקל גוף - זה בערך 750 קל'
שומן לפחות 0.5 ממשקל גוף - עוד 400 קל'
מה שיביא אותך כמעט בהכרח לתפריט "דל פחמימה".
אם היית באחוז שומן די נמוך ניחא, אבל אני בטוח שאתה לא שם עדיין.

האופציות שאני הייתי דואג להן כמו שאמרתי-
דיוק וסבלנות תוך כדי לקיחת מדדים רלוונטים
אכילה של תפריט נקי למשך שבוע לבדיקה - אורז, חזה עוף, שמן זית / אגוזים בתור מנת שומן
ובמידה ואני אכן רואה מה שאני מצפה לראות במדידות, לדוגמה שהיקף היד גדל כאינדיקציה לעלייה במסת השריר ושהיקף המותן ירד כאינדיקציה לירידה באחוזי שומן, ועדיין המשקל נשאר סטטי, כדאי לי להמשיך בדיוק באותה הצורה? מתי תהליך הריקומפוזיציה ״ייפסק״ ואני אתחיל לראות את המשקל עצמו יורד? (אני יודע שעלייה במסת השריר וירידה באחוזי השומן במקביל זה בערך הדבר הכי טוב שאני יכול לבקש במידה וזה אכן קורה, אבל אני אשמח לדעת טיימליין של הדבר הזה ומתי באמת אוכל לראות את המשקל צונח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית