הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם להעמיס ומתי?

vladikdx

משתמש מתחיל
163
4
נק' מוניטין:
7
163
4
סיימתי שבועיים נטרלי, נכנסתי לחיטוב של מאזן שלילי 500 על פחמימה 160
ועכשיו מסיים שבוע שני במאזן שלילי.

השאלה שלי היא, האם כדאי לעשות כל שבועיים העמסה בכמות פחמימות שלי? האם למשוך יותר? או אפילו כל שבוע? אשמח לתשובות 😃

שאלה נוספת, עד כמה זה נורא אם יום ההעמסה יהיה מלא רק משטויות ( עם הרבה פחמימות ולקלוריות)

השאלה שלי היא, האם כדאי לעשות כל שבועיים העמסה בכמות פחמימות שלי? האם למשוך יותר? או אפילו כל שבוע? אשמח לתשובות 😃
אין להעמסות חשיבות. אפשר לא לעשות אותן. זה יותר פסיכולוגי מפיזיולוגי

שאלה נוספת, עד כמה זה נורא אם יום ההעמסה יהיה מלא רק משטויות ( עם הרבה פחמימות ולקלוריות)
אם אתה תחרוג באופן משמעותי מבחינה קלורית זה עלול לדפוק לך שבוע שלם של דיאטה

• פותח/ת השרשור

אבל מה עם כל המידע הזה של חוסר בפחמימה, ושצריך להעמיס כדי לבלבל תגוף וכו?

מה מה מה?? אין חשיבות להעמסות?? למה? יש מחקר חדש שאני לא מודע אליו?? אתם חייבים לעדכן את המאמרים בפורטל..

אבל מה עם כל המידע הזה של חוסר בפחמימה, ושצריך להעמיס כדי לבלבל תגוף וכו?
איזה מידע? שמובסס על מה?

מה מה מה?? אין חשיבות להעמסות?? למה? יש מחקר חדש שאני לא מודע אליו?? אתם חייבים לעדכן את המאמרים בפורטל..
שלח קישור איפה זה כתוב שצריך את זה ואתקן

איזה מידע? שמובסס על מה?

שלח קישור איפה זה כתוב שצריך את זה ואתקן

קראתי פה עשרות פעמים איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

גם פה: העמסת פחמימות למען איבוד שומן מקסימלי | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף

העמסת פחמימות לא הכרחית כדי לאזן את הגוף מבחינה הורמונלית גם? בלי קשר לפאן הפסיכולוגי..

בראשון כתוב בפירוש:
העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא אינה חיונית מבחינה פיזיולוגית, אך יתכן ויש לה אפקטים פסיכולוגים משמעותיים לחלק מהאנשים.

השני זה מחקר אחד בודד שאין להתבסס עליו. מה גם חקרו את זה בהקשר של קפאין, על נשים בעודף משקל רב ויש הרבה בעיות עם המחקר הזה באופן כללי.

בראשון כתוב בפירוש:
העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא אינה חיונית מבחינה פיזיולוגית, אך יתכן ויש לה אפקטים פסיכולוגים משמעותיים לחלק מהאנשים.

השני זה מחקר אחד בודד שאין להתבסס עליו. מה גם חקרו את זה בהקשר של קפאין, על נשים בעודף משקל רב ויש הרבה בעיות עם המחקר הזה באופן כללי.

אהה אז כנראה במאמר הראשון תקנתם לא שמתי לב.. בכל מקרה טוב לדעת. תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית