הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה מגרעון קלורי, האם זה נחוץ פיזיולוגית?

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
על פי הבנתי פעם היה מקובל לומר שיש צורך פיזיולוגי בהעמסת פחמימות על מנת לשקם רמות הורמונים של בלוטת התריס, אבל מאז דברים השתנו והיום חושבים שאין צורך כזה. אבל מה לגבי הגרעון עצמו? האם יש צורך במאזן נייטרלי אחת לx למשך y? כרגע אני בגרעון קלורי של 400-500 קלוריות ליום כבר חודש וכמה ימים ואין לי בעיה פסיכולוגית להמשיך לחודש נוסף ברצף (אני לא סובל מרעב מכיוון שהנייטרלי שלי באזור ה2800), השאלה האם ישנו צורך או יתרון בנייטרלי.

על פי הבנתי פעם היה מקובל לומר שיש צורך פיזיולוגי בהעמסת פחמימות על מנת לשקם רמות הורמונים של בלוטת התריס, אבל מאז דברים השתנו והיום חושבים שאין צורך כזה. אבל מה לגבי הגרעון עצמו? האם יש צורך במאזן נייטרלי אחת לx למשך y? כרגע אני בגרעון קלורי של 400-500 קלוריות ליום כבר חודש וכמה ימים ואין לי בעיה פסיכולוגית להמשיך לחודש נוסף ברצף (אני לא סובל מרעב מכיוון שהנייטרלי שלי באזור ה2800), השאלה האם ישנו צורך או יתרון בנייטרלי.

במידה ואתה ממשיך לרדת, תמשיך. אם תתקע תחשוב כבר על נייטרלי של שבועיים או חודש..

על פי הבנתי פעם היה מקובל לומר שיש צורך פיזיולוגי בהעמסת פחמימות על מנת לשקם רמות הורמונים של בלוטת התריס, אבל מאז דברים השתנו והיום חושבים שאין צורך כזה.
זה אפשרי, אבל זה לא קורה ביום אחד. מי שיצטרך את זה כנראה יהיו רק אנשים עם אחוז שומן נמוך שנתקעו בירידה במשקל (כביכול) או שמתקדמים לאט מידי (שזה מה שקורה בפועל). תצטרך לפחות 3-5 ימים בנטרלי כדי לאזן משהו מבחינה הורמונלית באופן משמעותי.

אבל מה לגבי הגרעון עצמו? האם יש צורך במאזן נייטרלי אחת לx למשך y?
לא. את הגרעון יש כל הזמן להגדיל אחרת הוא קטן עם הזמן באופן טבעי

זה אפשרי, אבל זה לא קורה ביום אחד. מי שיצטרך את זה כנראה יהיו רק אנשים עם אחוז שומן נמוך שנתקעו בירידה במשקל
סליחה על ההקפצה מייק, כמה באמת התיאוריד נפגע מדיאטות ארוכות? יכול לרדת למתחת לגבול התחתון(מבחינת ממוצע בבדיקות דם)?

והאם יכול לקרות ההפך,שבצריכה גדולה מאוד של מזון וקלוריות,תפקוד התיאוריד יעלה? אפילו מעל לגבול עליון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית