הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בקשר ל SS

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
היי,

התחלתי את התוכנית SS ( אימון שני) ואני עוד לא מעלה משקל כי אני לומוד טכניקה של התרגילים. ( בבנץ פרס כבר התחתי לעלות)

יש לי שאלה בקשר לתזונה- בימים הראשונים של SS כשאני עוד לא מעלה משקל על המוט אני עדיין צריך לאכול 3-3.5 אלף קלוריות?

ועוד שאלה בקשר לדדליפט:
הגובה של המוט מהריצפה צריך להיות בגובה של פאלטה 15 KG?

( המדריך הראה לי היום דדליפט הזוי לגמרי : הוא התחיל אותו מהאוויר ממש כמו בנט אובר חח)

מה יש לך עם ללמוד טכניקה? טכניקה לא לומדים בלי משקל על המוט. טכניקה לומדים תוך כדי התקדמות במשקל. אתה מבין שזה הגיוני שאם תתרגל לטכניקה, או יציבה כלשהי שמעניקה לך יציבות מסויימת זה לא יהיה אותו הדבר כשתתחיל לשים משקל על המוט. אל תעבוד לבד, שלח סרטונים לפה, ותתחיל לשים משקלים כפי שהספר דורש ממך בדיוק. אל תחשוב לבד חבל.

• פותח/ת השרשור
באימון הבא אני מעלה משקלים.

לא רציתי לעלות משקל ישר כי הטכניקה שלי לא טובה בשיט.

אם אתה יודע איך סקוואט צריך להיראות אתה יכול להגיע לטכניקה סבירה תוך אימון אחד אם תצלם את עצמך ותנסה עד שתצליח, בדרך כלל מי שקורא את הספר מבצע את התרגילים עם טכניקה שאפשר להוסיף איתה משקל למרות שהיא עדיין לא ממש טובה, אל תפחד לשים משקל על המוט, לפעמים עוד משקל אפילו עוזר לסדר את הטכניקה בגלל שהגוף לומד איך להתמודד עם המשקל בצורה יעילה, שזה מה שריפ מלמד בספר. חוץ מזה יש בעיות שקיימות רק במשקלים מאוד קלים וברגע ששמים משקל על המוט הן נעלמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית