הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם. צבא.

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אהלן חבר'ה,כרגע בצבא.
רוצה לעבור בדיקות דם לבדוק את המצב הכללי שלי,יש מישהו שעבר את השטות הזו כבר?
אני לא אזרח שיכול לבוא ולדרוש את זה,אני צריך לתת סיבה מספיק 'אמינה' בכדאי שיתנו לי בדיקות דם לבדוק פרי טסט וטוטאל וכולי.
האם חייל שמגיע ומבקש בדיקות כאלה,מחויבים לתת לו לעשות? מה עושים עם התוצאות? אם יש לי טסט נמוך מהרגיל,יהיה אפשרי לקבל טיפול בצבא? אם יש לי טסט גבוה מהרגיל,מישהו שמע על מקרה שפעלו בנושא? אני בעיקרון רוצה לדעת למה אני נכנס לפני שאני מבקש את הבדיקות בעיקר בגלל שזה 'דיקטטורה' שבמקרה שהרופא יחליט משהו שנדמה לו לפי הבדיקות אתה מחויב אליו.

זאת לא בדיקה מיוחדת, אמנם לא נפוצה כמו כימיה וכאלה אבל תגיד שלמישהו מהמשפחה גילו מחסור בהורמונים וזה מדאיג אותך ממש והיית רוצה לוודא שהכל בסדר איתך

• פותח/ת השרשור
ככה סתם לא יתנו לך את יכול לנסות להגיד שלא עומד לך או משהו
יש אצלי בדיקות דם כמעט כל שבוע,השאלה היא אם זה עם הפרופיל שאני צריך,ואם בדיקות טסט פרי וטוטאל. (אין את זה בבדיקות דם רגילות לפי הבנתי,צריך לבקש)
זאת לא בדיקה מיוחדת, אמנם לא נפוצה כמו כימיה וכאלה אבל תגיד שלמישהו מהמשפחה גילו מחסור בהורמונים וזה מדאיג אותך ממש והיית רוצה לוודא שהכל בסדר איתך
להשיג את הבדיקת דם עצמה לא בעיה יש אצלנו כל שבוע,מה שכן לדעתי בעייתי זה לבקש פרופיל הורמונאלי ולספק תשובות אחרכך לתוצאות.
במידה ויהיה נמוך מדי,או במידה ויהיה גבוה מהנורמאל.

יש אצלי בדיקות דם כמעט כל שבוע,השאלה היא אם זה עם הפרופיל שאני צריך,ואם בדיקות טסט פרי וטוטאל. (אין את זה בבדיקות דם רגילות לפי הבנתי,צריך לבקש)

להשיג את הבדיקת דם עצמה לא בעיה יש אצלנו כל שבוע,מה שכן לדעתי בעייתי זה לבקש פרופיל הורמונאלי ולספק תשובות אחרכך לתוצאות.
במידה ויהיה נמוך מדי,או במידה ויהיה גבוה מהנורמאל.

זכותך לעשות בדיקת דם מתי שאתה רוצה,ואתה לא חייב להסביר כלום לאף אחד.
במיוחד לא לרופא צבאי.

אתה פשוט מגיע לרופא ומבקש ממנו הפנייה לבדיקות דם, ככה אני עושה כבר כל חצי שנה בערך במשך שנתיים וחצי בצבא ולא עשו לי בעיות

• פותח/ת השרשור
זכותך לעשות בדיקת דם מתי שאתה רוצה,ואתה לא חייב להסביר כלום לאף אחד.
במיוחד לא לרופא צבאי.
האמת שזה רופא חיצוני שמגיע מהעיר ככה שאפילו פחות אכפת לו.
בדיקות דם אני יכול לעשות מתי שבא לי ללא ספק,אני מדבר על ביקוש פרופיל הורמונאלי ...
לא כל בדיקות דם מראות פרופיל הורמונאלי אצטרך לבקש את זה,ואחרכך להתמודד עם התוצאות של זה.
אתה פשוט מגיע לרופא ומבקש ממנו הפנייה לבדיקות דם, ככה אני עושה כבר כל חצי שנה בערך במשך שנתיים וחצי בצבא ולא עשו לי בעיות
הבדיקות דם עצמם לא בעייתי להשיג.. יותר בעיה להשיג פרופיל הורמונאלי מהם (אני משער,עדיין לא ניסיתי) ואחר כך להתמודד עם התוצאות של הבדיקות. זאת אומרת לתת הסברים

האמת שזה רופא חיצוני שמגיע מהעיר ככה שאפילו פחות אכפת לו.
בדיקות דם אני יכול לעשות מתי שבא לי ללא ספק,אני מדבר על ביקוש פרופיל הורמונאלי ...
לא כל בדיקות דם מראות פרופיל הורמונאלי אצטרך לבקש את זה,ואחרכך להתמודד עם התוצאות של זה.

הבדיקות דם עצמם לא בעייתי להשיג.. יותר בעיה להשיג פרופיל הורמונאלי מהם (אני משער,עדיין לא ניסיתי) ואחר כך להתמודד עם התוצאות של הבדיקות. זאת אומרת לתת הסברים
פשוט תבקש בדיקות דם עם פרופיל הורמונאלי ואם ישאלו למה תגיד שזה אישי.
אין מצב שלא יביאו לך.
דרך אגב,אתה לא חייב לספק הסברים לאף אחד לגבי התוצאות.

• פותח/ת השרשור
פשוט תבקש בדיקות דם עם פרופיל הורמונאלי ואם ישאלו למה תגיד שזה אישי.
אין מצב שלא יביאו לך.
דרך אגב,אתה לא חייב לספק הסברים לאף אחד לגבי התוצאות.
כרגע יצאתי מהרופא
אמר לי שבלי סיבה הוא לא יכול לתת לי פרופיל הורמונאלי
אמרתי לו שזה סיבה אישית עדיין אמר לא.
אמרתי לו אני רוצה להתחיל להשתמש בטסטוסטרון על מנת שיביא לי,עדיין אמר זה לא סיבה רפואית לא
הוא פשוט נפנף אותי והלך לי אחרי שאמר לי את זה,מעצבן אבל זה מה יש.

כרגע יצאתי מהרופא
אמר לי שבלי סיבה הוא לא יכול לתת לי פרופיל הורמונאלי
אמרתי לו שזה סיבה אישית עדיין אמר לא.
אמרתי לו אני רוצה להתחיל להשתמש בטסטוסטרון על מנת שיביא לי,עדיין אמר זה לא סיבה רפואית לא
הוא פשוט נפנף אותי והלך לי אחרי שאמר לי את זה,מעצבן אבל זה מה יש.

זכותך לעשות בדיקות דם שכוללות גם פרופיל הורמונאלי.
תלחם על מה שמגיע לך, עדיף לך להיכנס אליו ולהפוך לו את המשרד כי בצהל מבינים רק בכוח.

זכותך לעשות בדיקות דם שכוללות גם פרופיל הורמונאלי.
תלחם על מה שמגיע לך, עדיף לך להיכנס אליו ולהפוך לו את המשרד כי בצהל מבינים רק בכוח.
לא בצבא לא יתנו לך אני קבלתי אותם תשובות בבסיסים אחרים יתנו לך רק מה שחייבים ואם אין סיבה לפרופיל הורמונלי לא יתנו

בקופת חולים נונתים?

לא בצבא לא יתנו לך אני קבלתי אותם תשובות בבסיסים אחרים יתנו לך רק מה שחייבים ואם אין סיבה לפרופיל הורמונלי לא יתנו

בקופת חולים נונתים?
כן בקופת חולים נותנים.
מתגייסים כדי לשמור על המדינה, מבקשים בדיקת דם עם פרופיל הורמונאלי ולא נותנים.
צה"ל הוא הצבא הכי מטומטם ששמעתי עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית