הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון ביצה

• פותח/ת השרשור danih4
  • פורסם בתאריך

danih4

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
בן 19, משקל 74 קילו .

1. אני אוכל משהו כמו 8 - 10 ביצים ביום (רק את החלבון, החלמון זורק.) האם זה תקין ? או שלא מומלץ ?

2. אם בתקופת מסה אני יעשה גם ריצות, זה יוריד לי את הכרס בבטן ?

3. בארוחה נגיד אני אוכל כ 24 גרם חלבון, כמה פחמימה אני צריך לצרוך באותה ארוחה ?

4. מדוע שיבולת שועל מומלצת ?

תשמע אתה ממש עושה סלט בכל השאלות שלך, ולרובן אין תשובה מדויקת וזה הכל תלוי בעוד גורמים כמו הערכים שאתה צריך להגיע אליהם סך הכל ביום (שזה מה שבתכלס משנה ולא ארוחת אחת) והמאזן הקלורי הכולל שלך

• פותח/ת השרשור
למה???
סתם כי זה מרגיש לך נכון או כי אתה באמת סופר ערכים?

אני בצבא ולפעמים ביצה זה החלבון היחידי שמגישים בערבים, ולא הגיוני לאכול 8 חלמונים, לכן אני זורק תחלמונים ואוכל תחלבונים .(חלמון אני אוכל 1 - 2 ביום)

אני בצבא ולפעמים ביצה זה החלבון היחידי שמגישים בערבים, ולא הגיוני לאכול 8 חלמונים, לכן אני זורק תחלמונים ואוכל תחלבונים .(חלמון אני אוכל 1 - 2 ביום)
אז סתם כי זה מרגיש לך..
תספור ערכים ותשכח ממיתוסים מפגרים כמו "מעל 2 חלמונים ביום זה מסוכן"

1. אני אוכל משהו כמו 8 - 10 ביצים ביום (רק את החלבון, החלמון זורק.) האם זה תקין ? או שלא מומלץ ?
אין בעיה עם זה,גם אין בעיה לאכול את החלמון, אין מניעה באמת לצרוך אותו אם זה נכנס לך בתפריט

2. אם בתקופת מסה אני יעשה גם ריצות, זה יוריד לי את הכרס בבטן ?
לא, תקופת מסה היא לצבירת מסה, וחיטוב כדי לאבד מסה כמו הכרס.
כנראה שהצורה של הכרס תשתנה ואולי תראה פחות מכוערת, אבל היא לא אמורה לרדת

3. בארוחה נגיד אני אוכל כ 24 גרם חלבון, כמה פחמימה אני צריך לצרוך באותה ארוחה ?
אין שום קורלציה בין הדברים

4. מדוע שיבולת שועל מומלצת ?
פחמימה מורכבת עם לא מעט סיבים, שזה טוב בשביל לשמור על מעי בריא ולשמור על רמות רעב מאוזנות

Back
למעלה תחתית