עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת ניסיתי בינתיים מפגש אחד
לא מרגיש שעזר לי
אתן עוד הזדממות ונראה איך זה מתקדם.
הייתי אצל פסיכיאטר ואצל פסיכולוג במשך שנתיים וחצי שזה דבר ששינה את החיים שלי מקצה לקצה.
לפני 6 שנים אמא שלי נפטרה והאובדן הכניס אותי לתקופה קשה של דיכאון קליני, אובדנות ומשברים קשים בלימודים וחברתיים.
אחרי שנתיים הכי נוראיות בחיים שלי שהייתי אצל "יועצת" חרטא בבית ספר שסתם הנהנה את הראש ואמרה לי "אוי", "קשה" וכל מיני שטויות התחלתי טיפול אצל פסיכיאטר ואצל פסיכולוג.
הטיפול עזר לי להתגבר על הדיכאון, השתפרתי פלאים בלימודים, נהייתי הרבה יותר חברותי והתחלתי להנות מהחיים לראות את העולם כמקום טוב שיש בו מלא חוויות.
כמובן שלקח לי זמן להיפתח ולשתף, אבל אין לי ספק שזה הצעד שבאמת שינה את החיים שלי לטובה.
תן לזה זמן, לך לפסיכולוג טוב שמשתף איתך פעולה וגורם לך לדבר בחופשיות ונוחות ונותן לך כלים להתמודדוץ ואוזן קשבת, וכמובן גורם לך להרגיש טוב יותר.
כמובן, אם הוא רוצה הוא גם יכול לדבר איתי בה"פיש לי חבר שמתלבט בקשר לטיפול אצל פסיכולוג,
זה בסדר שאשלח את התגובה שלך?
(בעילום שם כמובן)
שאלה לי אליך - מי שאתה מדבר עליה שהשגת פגישה כמעט באופן מיידי היא דרך קופח? או תשלום בנוסף?האמת שעכשיו אני שם לב ששבוע שעבר כשחיפשתי מישהי שתקבל אותי מידיית כי הרגשתי שאני לא יכול להמשיך יותר
אז הגעתי למישהי מאוד נחמדה שאמנם הייתי איתה פגישה אחת ופרקתי הכל ודיברנו כשעה וחצי וקבענו היום אחה"צ לעוד מפגש
אבל מסתבר שהיא בכלל פסיכותרפסיטית, ועכשיו מסתדר לי ה"תרגיל הזה" שהיא נתנה לי שאמור להרגיע אותי (לא עזר לי בשיט)
בכל מקרה, אתן הזדמנות נוספת היום, אם אראה שזה לא עוזר לי אנסה פסיכולוג רגיל
שאלה לי אליך - מי שאתה מדבר עליה שהשגת פגישה כמעט באופן מיידי היא דרך קופח? או תשלום בנוסף?
הבנתי אותך, תודה על התשובההגעתי ישירות אליה, היא האמת עובדת גם דרך קופות חולים והיא גם פזיוטרפיסטית אז אני אנסה השבוע לקבל החזרים דרך הביטוח בריאות שלי במגדל