הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בכל מי שפגעתי...

"2. אסור כל שימוש או פרסום בלתי חוקי (לרבות פרסום המפר צו איסור פרסום) או בלתי מוסרי, או העשוי לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו, או העשוי להזיק או לפגוע בצורה כלשהי בציבור או בפרט כלשהו, בפרטיותו, בשמו הטוב או במורת רוחו." -- יש כאן מספיק קישורים להורדות לא חוקיות. זה לא שאני נגד הלינקים לסרטים שמפרסמים כאן, אך נוצרים מצבים אבסורדיים שבהם למשל אסור בשום אופן לפרסם לינק ל-PDF של SS אבל אפשר לקשר חופשי לסרטים ב-RS.

איפה יש כאן משהו שאומר שאסור לפרסם קישורים? להזכירך אין חוק שמגדיר הורדות בארץ ישראל, מה גם שההנהלה לא מפרסמת את ההורדות הללו אלא משתמשים. פרסום בלתי חוקי בתקנון מתייחס לתמונות פורנו, פגיעה במשתמש כזו או אחר שתמונתו מופיע כאן ללא רצונו [ קרה כבר שפנו אלי מספר פעמים במייל להסיר תמונה כזו או אחרת שמישהו אחר פירסם והיא הוסרה מיד].
אפילו בית המשפט קבע שמנהלי הפורומים אינם אחראים לתוכן שמתפרסם בפורום שלהם:
http://news.walla.co.il/?w=/4007/1106759

אוקיי אז הנקודה הזאת הובהרה.

אני מתנצל מראש על הדאבל פוסטינג עד שאני מפרסם יש תגובות חדשות.

• פותח/ת השרשור
שים לב שהאשכול החדש שהיא פתחה מנוהל בצורה רצינית עוד לפני שנרשמו כל הדברים הללו.

משה, צודק וכל הכבוד.

טרול, בראשון כן, פעלתי כנגד הסטנדרטים שאליהם הטפתי כאן. השני הוא גבולי ואני כן אומר שלא ניסיתי לרדת עליו. ולגבי השלישי, enforcer הוא ליצן. והבאתי פוסטים שלו להדגמה כפי שאתה עשית לי כאן.

על הראשון אני מתנצל אם כן.

הנה דוגמא למי שביקש. למה יש לך צורך בלהוסיף "מסכן שלי"? אתה לא יכול לפנות אליי בכבוד מינימלי? האם אני לא מתבטא כראוי עד כה?

ומה אתה מנסה לומר? שאני כפוי טובה? כן, זה ברור שאני באתי פה לקבלת עזרה והכוונה שאותה קיבלתי ומעבר. אבל אני נשאר רק בגלל שלא אכפת לי מהשטויות שלכם, בגלל שאין אלטרנטיבה אחרת, בגלל שאני כן מוצא פה משתמשים מעניינים ותכנים מעניינים ובגלל שאני מוצא פוזות כמו שלך כמשעשעות.

בבקשה אל תרד לפסים אישיים והישאר על קווי הדיון הנאותים, תודה.

ככה אני מתנסח. תתמודד עם זה, במילא אתה פה כברירת מחדל. זה שהצחוקים פה לא מוצאים חן בעיניך לא ממש מעניין אותי. כשזה מגיע לרמה מקצועית, לא תמצא פורום יותר טוב. אם אתה רוצה פורום נאצי עם סדר לך לקרוספיט. יעזרו לך שם למצוא את הכושר האולטימטיבי גם.

אל תדאג, שאלתי כך לא משום שאני נותן חשיבות כלשהי לאיך שאתה מתנסח אלא כי ניסיתי להראות את פוזת המיזנטרופ שלך. אבל זאת רק פוזה וזה בסדר.

ולהיפך, אני מת על הצחוקים פה ולא התעניינתי במה שמעניין אותך או לא אז אין צורך לציין זאת. אתה פשוט חוזר על דבריי, אין פורום יותר טוב מכאן. הוא יכול להיות הרבה יותר טוב.

Cygnus אתה צודק שאנחנו ציניים, מספרים בדיחות פנימיות, לפעמים מספימים ומחריבים פוסטים.

אבל (ואבל גדול)
אנחנו בני אדם
כל אחד מקבל מענה לבעיות/שאלות שלו והפניות לחומר רלוונטי
כמה אנשים בזכותינו למדו להתאמן ולאכול (מאסה/כוח/חיטוב...)
כמה ידע אנשים מקבלים מאיתנו
כמה אנשים התקדמו בזכות האתר הזה

אנחנו בני אדם, עוזרים וגם מסתלבטים
מי שבא לפה יקבל אותנו כמו שאנחנו או שילך לחפש מקום אחר
אני לא פה כדי להביא לאף אחד מוצטיבציה - שיזדיין ! אם הוא רוצה להצליח זה רצון שלו
אני רק יכול לכוון אותו ולתת לו את הכלים

עוד פעם שיזדיין ! שיזדיין !

רן אני לא לוקח שום קרדיט מאף אחד. עזרתם אישית גם לי ואני אסיר תודה על כך. ואני שוב חוזר ואומר שלי אישית אין בעיה עם הציניות ולדעתי זה מתאים לאווירה כאן. הבעיה היא כאשר כפי שתיארתי הציניות הזו גולשת אל מעבר למסגרת של אלו שמכירים אחד את השני וכ'ו אל משתמשים חדשים שאין להם מושג איך הדברים עובדים פה וחלק מהם נרתעים.

ציניות והסתלבטות היא חלק מהעניין בכל קהילה אבל הכל צריך להיות במידה, וכשמדובר על מנהלים ההתנהלות צריכה להיות מותאמת עוד יותר.

לא ביקשתי ממך לתת מוטיבציה לאנשים, ביקשתי שלא תוריד אותה.

שוב, כל הכבוד לאנשים כמוך שכן פועלים, מגיבים ומשקיעים לפי האיזון הנכון.

אני לא חושב שיש מישהו שמגזים
סה"כ גם על המנהלים יש בקרה

לגבי אנשים חדשים, הם מגיעים לפה מפה לאוזן, עם הדעות הקודמות שלהם (פיצולים כו')
מי שיקשיב ירוויח, מי שישאר אטום יעזוב אותנו וממש לאף אחד לא חבל שהוא עוזב אותנו
יש את אולכוסיה הילדודס שלא יודעים מה הם רוצים מעצמם ומשנים תוכנית כל יומיים, משנים חיטוב/מאסה כל שלושה ימים ושוחקים אותנו - עדיין נמשיך לענות להם עיניינית, אבל נסתלבט עליהם חופשי חופשי
מצד שני יש חברה צעירים פה בגילאי 15 כמו שימי וליפטהבי ועוד כמה שכן עובדים ורואים תוצאות
תאמין לי הצלחות על המוט נותנות מוטיבציה

עודד ועידן נא לא לריב פה
יש את הלוג שלי תריבו שם

זו סיבה מאוד חשובה.
חחחחחחחח כמה צחקתי

Cygnus אם אנחנו ברירת מחדל אתה מוזמן לעבור לק-א-ק-י שם תוכל לשאול בביטחון מלא ולקבל את העיצות שיתנו לך לגבי ביצוע של תרגילים, רק תקנה לעצמך מראש:
אפקות
רצועות
חגורה לשמור על הגב
שיב1לת ש1על כדי שתרגיש בילדר אחי!

בלי ה"ספאם" של "הביזיוניים" כמו שאתה מציג אותנו הפורום לא קיים, ויהיה משעמם למעט הברקות פה ושם של הטר1ל, שלאחרונה מתבזבז בויכוחים עם החנונים

חחחחחחחח כמה צחקתי

Cygnus אם אנחנו ברירת מחדל אתה מוזמן לעבור לק-א-ק-י שם תוכל לשאול בביטחון מלא ולקבל את העיצות שיתנו לך לגבי ביצוע של תרגילים, רק תקנה לעצמך מראש:
אפקות
רצועות
חגורה לשמור על הגב
שיב1לת ש1על כדי שתרגיש בילדר אחי!

בלי ה"ספאם" של "הביזיוניים" כמו שאתה מציג אותנו הפורום לא קיים, ויהיה משעמם למעט הברקות פה ושם של הטר1ל, שלאחרונה מתבזבז בויכוחים עם החנונים

יא מלאך, מה נתפסת לענין בררת המחדל חזק כ"כ....
הוא צודק, אין עוד פורום רציני לפיתוח גוף וכוח בעברית, אז LBS זה המצב הדיפולטי.
תאמין לי שCYGNUS מתעב לא פחות ממך את כל מה שרשמת למעלה...אז אתה לא צריך להפנות אותו לשם.

CYGNUS בגדול אתה צודק...זה לא פייר לרדת חזק על מי שאין לו מושג...מצד שני זאת הדרך הכי טובה להעיר אותו מהשאננות שלו וזה עדיף על ליקוקי תחת.

אני לא מצטער על זה 🤡

לאחרונה אני מקבל כל מיני הודעות שאני ציני או שאנחנו ההנהלה פוגעים במשתמשים כאלו ואחרים.
אז בואו ניישר ההדורים ונכתוב כמה דברים על כך:

1. ככה אנחנו ואף אחד לא ישנה אותנו, דיקטטוריה תמיד עובדת יותר טוב מדמוקרטיה כל עוד היא לא מנוצלת לרעה.
2. אנו מאמינים בדרך של, תלמד בדרך הקשה או אל תלמד בכלל
3. אנחנו פורום יעוץ בחינם, על כך אנו לא נאכיל אותכם בכפית, אם אתם לא רוצים לשבת ולקרוא 5 מאמרים בסיסים בפורטל שיתנו לכם רקע להכל, אז אל תצפו שאנו נגיד לכם תעשו X Y Z כי זה בלתי אפשרי. הדוגמה הקלאסית אפשר לתת: ילד שרוצה לקרוא, אבל לא למד איך לקרוא, אבל הוא רוצה שתסביר לו, אותו עיקרון. אם אתם רוצים יעוץ יותר אישי וליטוף וקצת מדידות, לכו למאמן כושר או תזונאי ספורט, ב 150-250 ש"ח לשעה יסדרו אותכם היטב ואולי גם תיקנו איזה שורף שומן שלא עושה שום דבר בדרך, אבל העיקר הליטוף.
4. אנחנו לא דוגלים בליטופים ואהבה שוטפת, בניגוד לאתרים אחרים אין לנו בעיה להעיף ליצנים וטרולים שגדלים במחתרת, אין לנו שום אינטרס לשמור משתמש כזה או אחר, אנחנו לא גורם או גוף מסחרי ולא אכפת לי ממכם.
5. בכלל המנטאלית הישראלית ממש מצחיקה, אני לא רוצה לעשות כלום אני רוצה שתביא לי הכל. הישראלי הממוצע אינו רוצה לקרוא, לא רוצה להתאמץ במכון כושר, לא רוצה להרים כבד, לא רוצה לעשות תפריט או לאכול כמו שצריך כי "קשה לו", "הקיבה שלו קטנה מידי", "הוא אוכל מיליארד פעם ביום אבל לא עולה במשקל [במבה וביסלי ואיזה שניצל של אמא, מה זה הרבה...)", העיקר הוא רוצה קוביות ויד 50, לא פלא שהישראלים שנות אור בכל מקצה ספורט כמעט שקיים בעולם ממדינות אחרות. אתם בכיינים ואין איך לתאר זאת טוב יותר.
6. סדר באתר הוא עיקרון חשוב, לפחות לי אישית יותר חשוב ממקצועיות, מספר המשתמשים וכל פרמטר כזה או אחר. ברגע שלא יהיה סדר הפורם הזה שווה לתחת והמקצועיות גם כן, ברגע שנתחיל להרפות ולהתחיל ללטף אותכם כמו באתרים אחרים, האתר יהפוך למזבלה וזה לא בא בחשבון.
7. יש הפתעות בדרך 😃

בקיצור אני מקווה שהנקודות האלו הובהרו ואם אי פעם מישהו רוצה ליטוף, יש כמה אופציות:
1. ללכת לליטופיה הקרובה
2. לפנות לאתרים אחרים

שיהיה אחלה סופ"ש.
חחח אתה נשמע בדיוק כמו סבתא שלי בשיא הרצינות ככה היא אומרת "אנחנו כאלה"

אל תכניס אותי לקטגוריה הזו, נתת לי באן בגלל שהתחשק לך. בטח לא בגלל ספאם

זה כבוד להיכלל ברשימת הטרולים.

Cygnus, תבין, בן אדם הוא לא רובוט, הוא צריך משהו שיקשר אותו ויעניין אותי, וכן גם לפעמים ישעשע אותו. הפורום לא היה מגיע לרבע ממה שהוא היום אם לא היו את המיני הטרלות האלה, כי זה מה שמחבר בין האנשים, לא שאלה שאתה כותב בפורום אימונים.

אני לא זוכר פה משתמש אחד, בלי קשר לנושא השאלה, ששאל משהו ולא קיבל מענה זריז ובדרך כלל גם מקצועי. אין פה בן אדם אחד שיכול להגיד את זה.

גם ריפטו בכבודו ובעצמו מקלל מדי פעם, וכותב תגובות לא "ענייניות", עם הרבה FUCK.

בסופו של דבר, יש פה קהילה חזקה, עם גרעין קשה של יותר מ50 משתמשים קבועים, וזה לא כולל עוד אלפים שיש להם יוזר ולא מגיבים, או כאלה שבכלל לא נרשמו (הפורום פתוח לרווחת כל האנשים).

לגבי הגזמות - אני שיאן הבאנים כאן, ופרט לפעם אחת, שהבאן לא היה מוצדק, אף פעם לא באתי בטענות לאף אחד. אם אני מגזים, אני משלם.

בכל מקרה, פורום שיהיה כמו Q&A עם xxxx ימות די מהר, ובטח שלא יהיה פעיל כמו כאן, ונראה לי שבזמן הלא רב שהפורום קיים הוא השיג את כל מה שציפו ממנו.

SS לכל ילד.

זה כבוד להיכלל ברשימת הטרולים.

Cygnus, תבין, בן אדם הוא לא רובוט, הוא צריך משהו שיקשר אותו ויעניין אותי, וכן גם לפעמים ישעשע אותו. הפורום לא היה מגיע לרבע ממה שהוא היום אם לא היו את המיני הטרלות האלה, כי זה מה שמחבר בין האנשים, לא שאלה שאתה כותב בפורום אימונים.

אני לא זוכר פה משתמש אחד, בלי קשר לנושא השאלה, ששאל משהו ולא קיבל מענה זריז ובדרך כלל גם מקצועי. אין פה בן אדם אחד שיכול להגיד את זה.

גם ריפטו בכבודו ובעצמו מקלל מדי פעם, וכותב תגובות לא "ענייניות", עם הרבה FUCK.

בסופו של דבר, יש פה קהילה חזקה, עם גרעין קשה של יותר מ50 משתמשים קבועים, וזה לא כולל עוד אלפים שיש להם יוזר ולא מגיבים, או כאלה שבכלל לא נרשמו (הפורום פתוח לרווחת כל האנשים).

לגבי הגזמות - אני שיאן הבאנים כאן, ופרט לפעם אחת, שהבאן לא היה מוצדק, אף פעם לא באתי בטענות לאף אחד. אם אני מגזים, אני משלם.

בכל מקרה, פורום שיהיה כמו Q&A עם xxxx ימות די מהר, ובטח שלא יהיה פעיל כמו כאן, ונראה לי שבזמן הלא רב שהפורום קיים הוא השיג את כל מה שציפו ממנו.

SS לכל ילד.

פששש סחטיין.
לטעמי התגובה המנהלתית הכי הולמת למה שכתבת כרגע תהיה שלילת התואר שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית