היי אז ככה
אני מתאמן על תוכנית שמבוססת על SS בערך 3 חודש כשהיו כמה פעמים שפספתי אימונים בגלל החגים המעצבנים האלה..
התחזקתי די הרבה, כשפעם הייתי עושה סקוואט עם מוט ריק או חמישיות היה לי ממש קשה ולא היה לי טווח תנועה והנה המשקלים שלי נכון לעכשיו
דדליפט: 90
סקוואט: 80
חתירה(כשמניחים את המוט על הריצפה כל חזרה): 60
פרס(חלש רצח): 30
ובנץ פרס (גם חלש אבל היה קשה גם מוט ריק): 45
בזמן האחרון נתקע במשקלים ואני די מקפיד על תזונה וכבר עשיתי ריסט לסקוואט ואני יודע שלא מיציתי את הSS ושאני עדיין במשקלים נמוכים מאוד אבל אני מתלבט אם להחליף לתוכנית בודיבילדינג ובזה אשמח לעזרה
זאת התוכנית:
אימון A
סקוואט חופשי 3 סטים 5 חזרות
לחיצת חזה 3 סטים 5 חזרות
דדליפט סט אחד 5 חזרות
פולי עליון צר בישיבה (לגב) 3 סטים 8-12 חזרות
כפיפת מרפקים 3 סטים
אימון B
פרס 3 סטים 5 חזרות
חתירה כנגד מוט 3 סטים 5 חזרות
פייספול 3 סטים 12 חזרות
פשיטת מרפקים 3 סטים 12 חזרות
אז עכשיו מה שאני בא לשאול אם עדיף לי להישאר בתוכנית הזאת או לשנות בה כמה דברים בשביל שתהיה יותר לבודיבילדינג ופחות פאוורליפטינג
ואם עדיף לשנות אז לכמה חזרות לשנות כל תרגיל ואם צריך עוד איזה תרגיל לחזה או לכתפיים או משהו אחר או בכלל תוכנית אחרת
תודה רבה לעוזרים
אני מתאמן על תוכנית שמבוססת על SS בערך 3 חודש כשהיו כמה פעמים שפספתי אימונים בגלל החגים המעצבנים האלה..
התחזקתי די הרבה, כשפעם הייתי עושה סקוואט עם מוט ריק או חמישיות היה לי ממש קשה ולא היה לי טווח תנועה והנה המשקלים שלי נכון לעכשיו
דדליפט: 90
סקוואט: 80
חתירה(כשמניחים את המוט על הריצפה כל חזרה): 60
פרס(חלש רצח): 30
ובנץ פרס (גם חלש אבל היה קשה גם מוט ריק): 45
בזמן האחרון נתקע במשקלים ואני די מקפיד על תזונה וכבר עשיתי ריסט לסקוואט ואני יודע שלא מיציתי את הSS ושאני עדיין במשקלים נמוכים מאוד אבל אני מתלבט אם להחליף לתוכנית בודיבילדינג ובזה אשמח לעזרה
זאת התוכנית:
אימון A
לחיצת חזה 3 סטים 5 חזרות
דדליפט סט אחד 5 חזרות
פולי עליון צר בישיבה (לגב) 3 סטים 8-12 חזרות
כפיפת מרפקים 3 סטים
אימון B
פרס 3 סטים 5 חזרות
חתירה כנגד מוט 3 סטים 5 חזרות
פייספול 3 סטים 12 חזרות
פשיטת מרפקים 3 סטים 12 חזרות
אז עכשיו מה שאני בא לשאול אם עדיף לי להישאר בתוכנית הזאת או לשנות בה כמה דברים בשביל שתהיה יותר לבודיבילדינג ופחות פאוורליפטינג
ואם עדיף לשנות אז לכמה חזרות לשנות כל תרגיל ואם צריך עוד איזה תרגיל לחזה או לכתפיים או משהו אחר או בכלל תוכנית אחרת
תודה רבה לעוזרים