הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טיפשותם של מדריכי חדר כושר(רובם לפחות)

• פותח/ת השרשור hadror
  • פורסם בתאריך

hadror

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
לאחר האימון של אתמול ניגש אלי בחור וביקש שאלמד אותו טכניקה של DL ו SQUAT.
הבחור שלפני גיוס החל לישם כבר אתמול תרגילים אלו.
היום באימון האירובי פגשתי שוב את הבחור ולדבריו אתמול ניגש אליו אחד המדריכים והציע לו להתרחק מהתרגילים "המסוכנים" ונתן לו להתברבר בתרגילים על מכונות וכל זה יום אחרי שהצלחתי להרים 8 פלטות 20 בדד.

כואב לי על אותם מתאמנים אשר מבזבזים זמן על תוכניות מנופחות במקום להתרכז בתרגילים המורכבים.

הגיע הזמן להתקומם ולעשות משהו בנדון
📢

לאחר האימון של אתמול ניגש אלי בחור וביקש שאלמד אותו טכניקה של DL ו SQUAT.
הבחור שלפני גיוס החל לישם כבר אתמול תרגילים אלו.
היום באימון האירובי פגשתי שוב את הבחור ולדבריו אתמול ניגש אליו אחד המדריכים והציע לו להתרחק מהתרגילים "המסוכנים" ונתן לו להתברבר בתרגילים על מכונות וכל זה יום אחרי שהצלחתי להרים 8 פלטות 20 בדד.

כואב לי על אותם מתאמנים אשר מבזבזים זמן על תוכניות מנופחות במקום להתרכז בתרגילים המורכבים.

הגיע הזמן להתקומם ולעשות משהו בנדון
📢

או שהגיע הזמן לסרטון?
*ראה חוקי הפורום לגבי דיבורים על משקלים בלי הוכחות

אתמול הלכתי מוקדם מהרגיל והיה ממש ריק (שעה 1, אף אחד לא מגיע בשעות האלה) ותמיד יש שם את המאמנים החדשים, הפחות מנוסים. היה שם בחור מאוד נחמד חקרתי אותו קצת וכול דיברנו בזמן שעשיתי סטים. הוא העלה כל מיני נקודות טיפשיות כמו חימום על מוט ריק זה מספיק, סקוואט עם דמבאלים והוא ממש לא ספוטר טוב במיוחד, אבל אדם טוב. לאחר שיחה קצרה איתי (לגמרי לא התווכחתי איתו על מה שהוא מנסה להסביר לי כי אני לא מחפיש לריב, קיבלתי את מה שהוא אמר והמשכתי לדבר איתו) הבנתי שבסה"כ הוא אחרי צבא, וכנראה שלא היה לא משהו אחר להתפרנס ממנו (הוא גם לא סגור על מה ללמוד) אז כנראה החליט ללמוד את התחום הזה.
בסה"כ הוא לא אשם, כי הוא לא היה חשוף למידע שנמתא באינטרנט, או לפחות לא כמו אדם שבאמת מתעניין בזה ומתעמק יותר בנושא הזה. צריך בעיקר להאשים את הרמה של הלימודים והקבלת תעודה...זה ממש לא אשמתם של אותם מאמנים שזה מה שמלמדים אותם. מבחינתם, מה שהם לומדים זה כל העיקר ומה שצריך להיות.

PALA כאלה מדריכים הם בסדר, שאין להם אגו נפוח והם מתעקשים להפגין בורות.
מצד שני יש מדריכים שיתעקשו שהם צודקים בלי שום סימוכין או הוכחה, וישללו כל מה שתגיד כי הם מדריכים ויודעים הכל.
הם יענו על כל שאלה שתשאל אותם גם אם הם לא יודעים, רק לעולם לא להגיד 'אין לי מושג' או משהו בסגנון.
המדריכים האלו גם ימנעו מאדם X לבצע תרגיל מסויים על סמך האינטיליגנציה המאוד גבוהה שלהם.
כל עוד למדריך אין אגו עצום הוא בסדר ואפשר לתקן אותו לאט לאט. הקורס שווה לתחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית