הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתקע בחיטוב

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם,

אני נמצא בתהליך חיטוב במשך כשנה ו3 חודשים במהלכם ירדתי ממשקל 130 ק"ג +- על גובה 1.83 מ' לאיזור ה90 ק"ג.
במהלך כל תקופת החיטוב אני שמרתי על גרעון שלילי של 500 קל', חלבון גבוה וכל מה שנחוץ.
לאחר כ4 חודשים מתחילת החיטוב, התחלתי להכניס ארוחת צ'יט כל 7+- ימים.
לפני כ4 וחצי חודשים, כשהגעתי ל100 ק"ג, יצאתי לתקופה של שבועיים לנייטרלי, על מנת לתת לתפקוד ההורמונלי לחזור למצב הרגיל וגם כדי לתת לעצמי מאין מנוחה מהחיטוב.
בשבועיים האחרונים בערך אני תקוע במשקל, נשאר על משקל בטווח 91-90, מרגיש האטה בקצב חילוף החומרים.
חשוב לציין שאני עדיין ממשיך להקפיד על תזונה, ארוחת צ'יט פעם בשבוע, מבצע כ3 פעמים בשבוע אירובי לא עצים.
מבחינת אימונים ממשיך להתקדם במשקלים, חוץ מבבנץ'.
לדעתי נשאר לי עוד כמה קילוגרמים בודדים על מנת לסיים את החיטוב כמו שצריך.
מה אוכל לעשות על מנת להחזיר את הירידה במשקל? האם יש צורך לצאת להפסקה של נייטרלי לשבועיים?
להגדיל את הגרעון?

תודה רבה לעוזרים מראש.

מרגיש האטה בקצב חילוף החומרים.
אתה לא באמת יודע מהו חילוף החומרים שלך. יציאות בשירותים זה לא מדד אם ככה אתה מודד את זה.

מה אוכל לעשות על מנת להחזיר את הירידה במשקל? האם יש צורך לצאת להפסקה של נייטרלי לשבועיים?
אתה צריך להגדיל את הגרעון. ירדת 10 ק"ג, הגרעון שלך באופן אוטומטי קטן באיזה 200-300 קלוריות ולכן צריך להחזיר אותו חזרה. או שתחתוך 100-150 קלוריות בתפריט או שתעלה עוד אירובי

• פותח/ת השרשור
אתה לא באמת יודע מהו חילוף החומרים שלך. יציאות בשירותים זה לא מדד אם ככה אתה מודד את זה.

אתה צריך להגדיל את הגרעון. ירדת 10 ק"ג, הגרעון שלך באופן אוטומטי קטן באיזה 200-300 קלוריות ולכן צריך להחזיר אותו חזרה. או שתחתוך 100-150 קלוריות בתפריט או שתעלה עוד אירובי

בעניין הגרעון, במהלך הזמן כן הורדתי בכמות הקלוריות אך מכיוון שהנייטרלי שלי קטן עם המשקל, הגרעון הוא עדיין של 500 קל', כלומר אם בהתחלה הייתי צורך 2200 קל', היום אני צורך 1900. האם בכל זאת יש צורך להוריד בקלוריות? האם גרעון של 500 קל' לא מספיק?

בעניין האירובי, אני מגיע בשבוע לכ120 דק' אירובי לא עצים, האם זה לא מספיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית