הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדתי 13 קילו מדיכאון וזה רק מגריע ..

• פותח/ת השרשור _hen
  • פורסם בתאריך

_hen

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
22
53
9
אז ככה אני והאקסית שלי נפרדנו לפני שבועיים אבל בתכלס בחודש האחרון עברנו המון ואפילו הפלה ..
ואני תמיד הייתי בשבילה ולאט לאט היא נכנסה לי למרכז החיים ואני לה ..
עד שהיא אכלה תסביכים ודיכאון ורק הרמתי אותה למעלה ומאז בחצי שנה האחרונה זה רק אני נלחם ולאט לאט אני קולט שהיא התחילה לשים זין ..
מפה לשם נפרדתי ממנה ששאלתי אם היא מסוגלת להמשיך את הקשר והיא אמרה שהיא לא בטוחה ותכלס אם זאת התשובה זה ישב אצלה המון .. והיא אמרה שקשה לה בקשר והיא אוהבת אותי
הייתי מתאמן בקטע הכי רציני שיש הגעתי למשקל של 83-85 קילו וירדתי ל70 קילו .. אני לא מצליח לאכול לא מצליח להתאמן כל הגוף שלי ריק איך אני יוצא מזה ומתחיל לאכול ?
לנושא הפחד הכי גדול שלי זה חוסר אוכל , אבא שלי נפטר שהייתי ילד מסוף הגירושים הוא הפסיק לאכול ואחרי כמה שנים שהכניס פעם בכמה ימים אוכל הוא מת מקריסת מערכות .. והפחד הכי גדול שלי להיות ככה בגלל זה אני הייתי מתאמן ואוכל כמו חזיר , אבל פתאום שאתה מרגיש שחלק ממך נלקח אני לא מרגיש כוח ורצון לכלום

תשלב טיפול פסיכולוגי עם הקלישאות הכי שחוקות בספר:
-תנסה למצוא מישהי חדשה
-תעשה ספורט
-צא עם חברים
-תמצא תחביב חדש
-תבקר יותר את ההורים (אם אתה לא גר איתם)

תשלב טיפול פסיכולוגי עם הקלישאות הכי שחוקות בספר:
-תנסה למצוא מישהי חדשה
-תעשה ספורט
-צא עם חברים
-תמצא תחביב חדש
-תבקר יותר את ההורים (אם אתה לא גר איתם)

מסכים. העיקר להיות פעיל ולא לבד.

אז ככה אני והאקסית שלי נפרדנו לפני שבועיים אבל בתכלס בחודש האחרון עברנו המון ואפילו הפלה ..
עד שהיא אכלה תסביכים ודיכאון ורק הרמתי אותה למעלה ומאז בחצי שנה האחרונה זה רק אני נלחם ולאט לאט אני קולט שהיא התחילה לשים זין ..
מפה לשם נפרדתי ממנה ששאלתי אם היא מסוגלת להמשיך את הקשר והיא אמרה שהיא לא בטוחה ותכלס אם זאת התשובה זה ישב אצלה המון .. והיא אמרה שקשה לה בקשר והיא אוהבת אותי
הייתי מתאמן בקטע הכי רציני שיש הגעתי למשקל של 83-85 קילו וירדתי ל70 קילו .. אני לא מצליח לאכול לא מצליח להתאמן כל הגוף שלי ריק איך אני יוצא מזה ומתחיל לאכול ?
לנושא הפחד הכי גדול שלי זה חוסר אוכל , אבא שלי נפטר שהייתי ילד מסוף הגירושים הוא הפסיק לאכול ואחרי כמה שנים שהכניס פעם בכמה ימים אוכל הוא מת מקריסת מערכות .. והפחד הכי גדול שלי להיות ככה בגלל זה אני הייתי מתאמן ואוכל כמו חזיר , אבל פתאום שאתה מרגיש שחלק ממך נלקח אני לא מרגיש כוח ורצון לכלום

אחפור קצת אבל מקווה שתבין שאתה לא היחיד שעבר את החרא הזה.

תשמע בתור אחד שעבר בגידה ולאחר מכן פרידה אחרי קשר של 3 שנים וגם 2 הפלות טיבעיות אצל האקסית (בזמן שהיינו יחד כמובן) שהובילו לדיכאון, חוסר תאבון, בילבול ותסכול מוחלט שנמשכו חודשיים, אני רוצה להגיד לך שמה שאתה עובר כרגע יחזק אותך פי 10 להמשך חייך אם זה במערכות היחסים הבאות ואם זה בכל תחום בחייך. כל מה שאתה מרגיש עכשיו טיבעי לחלוטין וזה חלק מהחיים. פרידות זה חרא טהור אין מה לעשות. למדתי בחיים שכל הכאב הזה יעבור מתישהו הרי. למדתי להגיד לעצמי ש״למה לעזאזל אני צריך לשבת בדיכאון בגלל בחורה שהחליטה לשים עלי ז*ן בזמן שיש עוד מיליוני בחורות בעולם ושמגיע לי מישהי הרבה הרבה הרבה יותר טובה״. התת מודע שלנו דבר מדהים.. אני יכול להגיד לך בבטחון שהיום אני יכול לעבור פרידה בצורה הרבה יותר קלה. שלא תבין לא נכון, ברור שזה יציק לי אבל זה לעולם לא יגרום לי להפסיק לאכול ולהכנס לדיכאון עמוק כי למדתי לקחת הכל בפרופורציות ושכנעתי את עצמי שאף בחורה לא שווה את זה שאני פאקינג אשב בגללה בבית ואוותר על החיים שלי לכמה חודשים. היום אני מאורס לבחורה מדהימה. ואתה יודע מה? היה שווה לסבול ולחכות למה שיש לי היום. אם קשה לך להתמודד לבד בהחלט לך לפסיכולוג אבל אל תוותר על החלומות שלך בגלל בחורה (וכן, לא משנה כמה היא הייתה חשובה לך). אל תוותר על אימונים ותזונה, צא תתפרק ואם יש לך אפשרות טוס לחול העיקר על תשב בבית ובדיכאון הזה. אני טסתי לאיביזה אחרי הפרידה מהאקסית וחזרתי כמו חדש. חוץ מזה, אל תשכח שכרגע היא עוברת תקופה מאוד קשה. לאישה, לעבור הפלה זה נוראי מבחינה נפשית. אולי תחזרו מאיפה לך? תן לזה זמן אבל תעשה טובה לעצמך צא לחיים ואל תתקע בחרא הזה. אל תחכה לה. אם יצא לך להכיר מישהי חדשה לך על זה, אם אתה רוצה להשאר לבד אז תשאר לבד אבל אל תתקע עליה. ושוב פעם, כך הכל בפרופורציות. כמה שזה נשמע קלישאתי, מה שאתה עובר כרגע רק יחזק אותך. תבכה אם צריך, תצעק, שבור כמה צלחות (לא באמת) לך למכון ותוציא שם את כל העצבים והתסכול אבל אל תשב בבית. נכון כרגע זה נראה לגמריי כמו סוף העולם ואני כל כך מבין ומזדהה איתך אבל תאמין לי זה יעבור ובסופו של דבר תסתכל אחורה ותחייך. כל החיים לפנייך אחי אל תיתן לדיכאון ולכאב הזה לשבור אותך! שום דבר בחיים האלה לא קורה סתם והחיים עוד יפתיעו אותך לטובה. ואתה עוד תיראה שתגיע מישהי שתיגרום לך לחייך אני מבטיח לך. הכל יסתדר אח שלי תיהיה חזק.

נערך לאחרונה:
קודם כל אני רוצה להגיד שממש עצוב לי לקרוא את מה שאתה כותב כאן,ואני מקווה שבסוף הכל יסתדר.
כמו שכתבו קודמים לפניי,רצוי שתהיה בחברה ולא תהיה לבד.
מאחל לך בהצלחה והלוואי והכל יסתדר.

אני חושב שלאור הסיבות שציינת, יהיה חכם מאוד לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך.
בהמשך אוסיף עצות נוספות.

בסופו של דבר,רשמו לך כמעט כל מה שצריך לעשות..הייתי ואני עדיין אפשר לומר,במצב בידיוק כמו שלך...
ירדתי 24 קילו בעקבות פרידה ומשבר מבחורה אבל זה סיפור שונה..הייתי עם מישהי שלפי העולם שבו אנחנו חיים..אין אפשרות לדו-קיום ביחד..סוג של ״אהבה אסורה״ .. בסופו של דבר הגעתי למיון פסיכולוגי באיכילוב..שמה הם יכולים לעזור לך..לא כל פסיכולוג מיומן לעזור ולטפל בבעיות כאלה.
במצבים כאלה ובמיוחד כשיש רקע משפחתי,ממליצים על טיפול משולב של פסיכיאטר+פסיכולוג,כאשר נותנים לך גם כדורים שיוכלו לעזור עם המצב הריגשי ולעלות את התאבון..(לי נתנו כדור בשם מירו,שהגדיל את התאבון וגרם לי להיות רעב כל הזמן..מה שעזר לי להחזיר קצת מהמשקל) הכי חשוב זה להיות חזק ולא להישבר..אני תמיד חושב איך היא נשארה חזקה ולא נשברה כמוני..ונלחמת על החיים שלה ולא מוותרת..וזה מה שנותן לי כוח ובוסט להוכיח לעצמי שאני גם יכול ולא להמשיך לרדת למטה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התמיכה זה ממש לא מובן מאליו , כל מה שרשמתם פה מאוד עזר לי וכן דחף אותי קצת למעלה והתיאבון התחיל לחזור לעצמו , מעריך אותכם מאוד אנשים יקרים לא חשבתי שאקבל ככה עזרה .

רק אוסיף נקודה למחשבה שלי לפעמים עוזרת.
אותה כבר איבדת, ואין מה לעשות עם זה.
למה לאבד את עצמך בדרך, כשיש?
בהצלחה אלוף, הכול עומד להיות בסדר,
אתה תהיה בסדר.

רק אוסיף נקודה למחשבה שלי לפעמים עוזרת.
אותה כבר איבדת, ואין מה לעשות עם זה.
למה לאבד את עצמך בדרך, כשיש?
בהצלחה אלוף, הכול עומד להיות בסדר,
אתה תהיה בסדר.
מקווה שהוא בסדר בכל זאת שרשור מלפני שנתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית