הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להחשיב באירובי?

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני בחיטוב כרגע חודש ושבוע יש התקדמות טובה ותוצאות טובות,
הבעיה היא שכחלק מהשירות הצבאי שלי יוצא ימים שאני יכול ללכת באזור השבע קילומטר בסהכ ואפילו יותר, בבוקר באזור שלוש ארבע וככה גם בערב (לפעמים יותר, לא תמיד רק כשאני סוגר שבת נגיד) השאלה אם להחשיב את זה באירובי.. כי זה בקצב די איטי (חמש קמש) או בכל זאת לעשות אירובי?
אני עושה שלוש פעמים בשבוע רץ בערך שש עד שמונה קילומטר
אני פשוט לא רוצה להיות בגרעון גדול מידי ולשרוף שריר (למרות שעד עכשיו לא ירדתי במשקלים אולי הקושי עלה אבל לא ירדתי במשקל עבודה וירדתי כבר שלוש וחצי קילו בערך משתדל לא לרדת יותר מ600 גרם בשבוע)

הבעיה היא שכחלק מהשירות הצבאי שלי יוצא ימים שאני יכול ללכת באזור השבע קילומטר בסהכ ואפילו יותר, בבוקר באזור שלוש ארבע וככה גם בערב (לפעמים יותר, לא תמיד רק כשאני סוגר שבת נגיד) השאלה אם להחשיב את זה באירובי.. כי זה בקצב די איטי (חמש קמש) או בכל זאת לעשות אירובי?
אפשר להחשיב ואפשר שלא. זה עניין של באיזה קצב אתה מתקדם בחיטוב ובאיזה קצב אתה רוצה להתקדם. אם לא תחשיב את זה סביר להניח שתתקדם מהר יותר. אבל אם זה עושה אותך רעב יותר, אז זה לא פרקטי כנראה

אני פשוט לא רוצה להיות בגרעון גדול מידי ולשרוף שריר (למרות שעד עכשיו לא ירדתי במשקלים אולי הקושי עלה אבל לא ירדתי במשקל עבודה וירדתי כבר שלוש וחצי קילו בערך משתדל לא לרדת יותר מ600 גרם בשבוע)
אם אתה לא יורד יותר מ 1% ממשקל גופך בשבוע אז סביר להניח שאתה לא שורף מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אפשר להחשיב ואפשר שלא. זה עניין של באיזה קצב אתה מתקדם בחיטוב ובאיזה קצב אתה רוצה להתקדם. אם לא תחשיב את זה סביר להניח שתתקדם מהר יותר. אבל אם זה עושה אותך רעב יותר, אז זה לא פרקטי כנראה

אם אתה לא יורד יותר מ 1% ממשקל גופך בשבוע אז סביר להניח שאתה לא שורף מסת שריר
אוקי אז פשוט לעשות את זה בהתאם לכמה שאני יורד העיקר שאני לא אעבור את האחוז הזה... כלומר אם אני ביום עצים אז להחשיב למשל, ואם לא אז לא להחשיב נכון?
והקצב שלי בנתיים בהתאם לציפיות שלי, יורד את המקסימום שאני רוצה ומקווה תוך כמה חודשיים להגיע לנטרלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית