הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אני בגירעון קלורי, ושורף באירובי אני יכול לאכול את הקלוריות שנשרפו ?

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
אהלן חברים שאלה, אם אני אוכל בגירעון 1800 קלוריות ושורף 300 נגיד בהליכון, יוצא שזה 1500 קלוריות נכון ? אם אני רוצה להיות על 1800 ושורף את ה300 האלה זה אומר שאני יכול לאכול עוד 300 קלוריות וזה יוצא שאכלתי 1800 קלוריות ?

כן.
זה היופי בפעילות אירובית במהלך חיטוב.
פעילות כזו עוזרת להעמיק את הגרעון הקלורי ולכן גם מאפשרת לצרוך יותר קלוריות ועדיין לעמוד ביעד הקלורי היומי.

שתי נקודות ששווה לציין:
1. פעילות אירובית גם מגבירה את התיאבון - אז זו סוג של חרב פיפיות.
2. קשה מאד לקבל מספר מדויק של קלוריות שנשרפו במהלך פעילות. קח בערבון מוגבל את המספרים ששעונים חכמים, הליכונים, מחשבונים אונליין וכיוצא באלה מציגים עבור הפעילות שביצעת. תתייחס לחישובים שלהם כ-ball park figure או סדר גודל, לכל היותר.
מה שלא משקר זה המשקל.

אין לך דרך לדעת באמת כמה שרפת, מכשירי אירובי ושעוני ספורט מציגים מספר הרבה יותר גבוהה לכן אני ממליץ לך לא להסתמך עליו ולא לאכול את הקלוריות שאכלת (או לנסות לשרוף את החריגה 😀).

מה שלא משקר זה המשקל
בדיוק, ויותר נכון המגמה במשקל לאורך זמן. כשאתה בשגרת פעילות מסוימת וסופר X קלוריות, ואתה רואה שאתה מפסיק לנוע לעבר המטרה אתה עושה את השינויים הנדרשים, ולא משנה מה המספרים במכונת אירובי, בשעון או בmyfitnesspal.

• פותח/ת השרשור
שתי נקודות ששווה לציין:
1. פעילות אירובית גם מגבירה את התיאבון - אז זו סוג של חרב פיפיות.
אבל אני מחזיר את הקלוריות שאיבדתי מהאירובי אז זה לא מכסה את ״הרעב״ ? או שזה לא קשור ?

אין לך דרך לדעת באמת כמה שרפת, מכשירי אירובי ושעוני ספורט מציגים מספר הרבה יותר גבוהה לכן אני ממליץ לך לא להסתמך עליו ולא לאכול את הקלוריות שאכלת (או לנסות לשרוף את החריגה 😀).
אז אתה יודע מה אני עושה ?
אצלי בחדר כושר יש אפשרות בהליכון לכתוב משקל נוכחי כדי לקבל תוצאות יותר מדויקות, וכן אני תמיד חשבתי על זה שבדוק זה לא מדויק ומטעה, אז מה אני עושה בתכלס ? אני שוקל 75 ואני עושה שם 65, 10 קילו פחות כדי שאני ידע שבוודאות זה מה ששרפתי

אבל אני מחזיר את הקלוריות שאיבדתי מהאירובי אז זה לא מכסה את ״הרעב״ ? או שזה לא קשור ?
זה לא קשור ודברים לא עובדים ככה.
אין לך איך לנטר את ההוצאה הקלורית המדויקת שלך ככה או ככה.
אז אתה יודע מה אני עושה ?
אצלי בחדר כושר יש אפשרות בהליכון לכתוב משקל נוכחי כדי לקבל תוצאות יותר מדויקות, וכן אני תמיד חשבתי על זה שבדוק זה לא מדויק ומטעה, אז מה אני עושה בתכלס ? אני שוקל 75 ואני עושה שם 65, 10 קילו פחות כדי שאני ידע שבוודאות זה מה ששרפתי
לא מדויק ולא רלוונטי בשום צורה.

אהלן חברים שאלה, אם אני אוכל בגירעון 1800 קלוריות ושורף 300 נגיד בהליכון, יוצא שזה 1500 קלוריות נכון ? אם אני רוצה להיות על 1800 ושורף את ה300 האלה זה אומר שאני יכול לאכול עוד 300 קלוריות וזה יוצא שאכלתי 1800 קלוריות ?
כן אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית