הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין רק למרץ

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אם אני רוצה לקחת אפדרין רק למרץ בלבד נגיד 3 פעמים בשבוע לפני אימון אירובי מאומץאייך ומתי לצרוך אותו?
האם קשור גם על בטן ריקה או לא?

אם אני רוצה לקחת אפדרין רק למרץ בלבד נגיד 3 פעמים בשבוע לפני אימון אירובי מאומץאייך ומתי לצרוך אותו?
האם קשור גם על בטן ריקה או לא?
40 דקות לפני תחילת הריצה אפדרין + קפאין . לפחות שעה וחצי שאתיים אחרי אוכל אפשר גם 3 שעות כי אתה רוצה לרוץ ולא אירובי רגוע.

• פותח/ת השרשור
Radonn קופאין לא משפיע עלי אני שנים שותה מלא קפה וגם לפני שינה שותה קפה ולא משפיע לכן קופאין לא אקטואלי

לא ממליץ לצרוך אפדרין ע״ב קבוע בתור פרי-וורקאוט. ההשפעה תשחק בסופו של דבר, אתה תרגיש שצריך להעלות מינון וכו׳ שזה לא אידיאלי בעליל.

על בטן ריקה פשוט תרגיש את זה מהר יותר/יספג מהר יותר לדם. אם אתה רוצה כל הזמן להרגיש את המרץ מאפדרין אתה תצטרך לעשות ON-OFF וזה תלוי כבר באופן אינדבידואלי אצל כל אחד. אתה יכול לקחת רק בימים אימון (ולא יותר מ-3 פעמים בשבוע) או לקחת ברצף ולעשות הפסקה של 7-10 ימים כל כמה שבועות

בדיאטה קשה רק משתמשים. כשאתה מרוקן ועייף. ה 3 כדור (24 מג) לפני אימון עם 1 קפאין בדיאטה קשה עושים הבדל ענק ברמת האנרגיה.
ממריץ מצויין

על בטן ריקה פשוט תרגיש את זה מהר יותר/יספג מהר יותר לדם. אם אתה רוצה כל הזמן להרגיש את המרץ מאפדרין אתה תצטרך לעשות ON-OFF וזה תלוי כבר באופן אינדבידואלי אצל כל אחד. אתה יכול לקחת רק בימים אימון (ולא יותר מ-3 פעמים בשבוע) או לקחת ברצף ולעשות הפסקה של 7-10 ימים כל כמה שבועות
אהלן אחי,
ממש השבוע קניתי אפדרין של pure platinum pro 10 מ״ג. המטרה שלי בקניית הכדורים היא בעיקר המרץ והכוח מתפרץ והבוסטים. לקחתי כדור 1 לפני אימון בתוספת של 2 כוסות קפה שחור ולא הרגשתי השפעה בכלל. אני שוקל 65 קילו ו 1.75 .
תוכל להגיד לי מה המינון המדויק שאצטרך לקחת על מנת להרגיש בצורה הטובה ביותר את ההשפעה של הכדור ?

אהלן אחי,
ממש השבוע קניתי אפדרין של pure platinum pro 10 מ״ג. המטרה שלי בקניית הכדורים היא בעיקר המרץ והכוח מתפרץ והבוסטים. לקחתי כדור 1 לפני אימון בתוספת של 2 כוסות קפה שחור ולא הרגשתי השפעה בכלל. אני שוקל 65 קילו ו 1.75 .
תוכל להגיד לי מה המינון המדויק שאצטרך לקחת על מנת להרגיש בצורה הטובה ביותר את ההשפעה של הכדור ?
הקפצת פוסט מ-2018...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית