הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים SS

• פותח/ת השרשור soni
  • פורסם בתאריך

soni

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
בס"ד

אהלן
אשמח שתענו לי על שתי שאלות:
במכון הכושר שלי יש רק מתקן אחד שבו אפשר לעשות סקוואט, הבעיה שזה מתקן ולא כלוב- זה פשוט מוט שמחובר למסילה בנויה ישר, וכך זה אינו מאפשר תזוזת גוף וכד', האם זה פוצע/מסוכן לעשות סקוואטים במכשיר כזה

השאלה השנייה קשורה גם לאותו מכשיר, אני מנסה לעשות את התוכנית SS ואחד התרגילים זה לחיצת חזה, הבעיה ששוב אין כלוב ובתרגיל הזה זה גם יותר מסובך- המתקן לא מאפשר לי להרים את הידיים עד הסוף, רק עד החצי (המתקן נמוך מידי) מה שחשבתי זה לעשות את התרגיל על הברכיים, האם זה מזיק?

אשמח שתענו

תודה רבה

תחפש smith machine בגוגל. מתכוון לזה? אם כן, זה לא סקוואט וזה לא בדיוק לחיצת חזה במכשיר הזה.

אי אפשר לעשות SS בלי מוט חופשי, זה מאבד לחלוטין את כל הרעיון, עדיף לך במקרה הזה לעשות תוכנית שלא בנויה על תנועת מוט, או להחליף מכון

• פותח/ת השרשור
יש מוט, אין סטנד או כלוב ככה שהדרך היחידה לעשות סקוואט, לחיצת חזה ולחיצת כתפיים בעמידה זה הsmith machine הזה

יש מוט, אין סטנד או כלוב ככה שהדרך היחידה לעשות סקוואט, לחיצת חזה ולחיצת כתפיים בעמידה זה הsmith machine הזה

אוקיי זה לא יהיה ss אבל ה גם יהיה סבבה:
תעשה פרונט סקוואט במקום הסקוואט
פרס/מקבילים- כול אימון משהו אחר
דדליפט/מתח, תעשה את הדד פעמיים בשבוע כי אתה לא עושה LB סקוואט.
תרגיל להמסטרינג-סווינג או פשיטות גב רומיות, RDL יעמיס יותר מדי.
בטן באמת אין לך מה לעשות, אני דווקא ממליץ לבודד בטן אבל פה היא כבר תהיה באימון יתר(FS,press,DL,dips,pull-up)-כול אלה יגמרו לך את הבטן. אה ודרך אגב, אם יש לך מקבילים אתה יכול לעשות סקוואט רגיל, אם לא תרים בקלין.
בכול אופן, רוב הסיכויים ש סקוואט ולחיצות בסמית יפצעו אותך יותר ממה שיחזקו אותך
כול התרגילים המרכזיים 3*5 כרגיל רק הדדליפט 1*5. את ההמסטרינג הייתי עושה לטווח חזרות יותר גבוה, נגיד 2*15-20

• פותח/ת השרשור
אוקיי זה לא יהיה ss אבל ה גם יהיה סבבה:
תעשה פרונט סקוואט במקום הסקוואט
פרס/מקבילים- כול אימון משהו אחר
דדליפט/מתח, תעשה את הדד פעמיים בשבוע כי אתה לא עושה LB סקוואט.
תרגיל להמסטרינג-סווינג או פשיטות גב רומיות, RDL יעמיס יותר מדי.
בטן באמת אין לך מה לעשות, אני דווקא ממליץ לבודד בטן אבל פה היא כבר תהיה באימון יתר(FS,press,DL,dips,pull-up)-כול אלה יגמרו לך את הבטן. אה ודרך אגב, אם יש לך מקבילים אתה יכול לעשות סקוואט רגיל, אם לא תרים בקלין.
בכול אופן, רוב הסיכויים ש סקוואט ולחיצות בסמית יפצעו אותך יותר ממה שיחזקו אותך
כול התרגילים המרכזיים 3*5 כרגיל רק הדדליפט 1*5. את ההמסטרינג הייתי עושה לטווח חזרות יותר גבוה, נגיד 2*15-20

מה שלא הבנתי זה איך לבצע את הפרונט סקוואט בלי סטנד
עם הסמית' משין או בדרך אחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית