הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט עם רצועות כתרגיל עזר

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי, אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בשימוש ברצועות בסקוואט למתחרים בקטגוריית RAW.
הכוונה כמו Slingshot לבנץ', להשתמש כתרגיל לאוברלואד.

תודה!

זה יכול להיות יעיל במידה ונקודת התקיעה שלך נמצאת למעלה יותר, למרות שזה גם תלוי ברמת היעילות הטכנית שלך בתרגיל.
אם הטכניקה שלך טובה אז אפשר להשתמש בתרגיל כזה, אבל אם יש עוד הרבה להשתפר בטכניקה אז עדיף לשלב יותר עבודה עם עצירות

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות יעיל במידה ונקודת התקיעה שלך נמצאת למעלה יותר, למרות שזה גם תלוי ברמת היעילות הטכנית שלך בתרגיל.
אם הטכניקה שלך טובה אז אפשר להשתמש בתרגיל כזה, אבל אם יש עוד הרבה להשתפר בטכניקה אז עדיף לשלב יותר עבודה עם עצירות

לא חשבתי על זה מהנקודה הזאת, יש בזה משהו.
כרגע אני באמת משלב הרבה עבודה עם עצירות ומרגיש לי שהטכניקה שלי כבר ברמה שיחסית מספקת אותי(כמובן שיש מקום לשיפור תמיד).
יש לי הזדמנות לקנות רצועות יד שנייה אז כנראה שיהיה שווה לי לקנות כבר עכשיו גם אם זה לא לבלוק הנוכחי.

יש למישהו ניסיון עם הגולד סיגנטור של טיטאן?

לא חשבתי על זה מהנקודה הזאת, יש בזה משהו.
כרגע אני באמת משלב הרבה עבודה עם עצירות ומרגיש לי שהטכניקה שלי כבר ברמה שיחסית מספקת אותי(כמובן שיש מקום לשיפור תמיד).
יש לי הזדמנות לקנות רצועות יד שנייה אז כנראה שיהיה שווה לי לקנות כבר עכשיו גם אם זה לא לבלוק הנוכחי.

יש למישהו ניסיון עם הגולד סיגנטור של טיטאן?
אני חושב שבכל מקרה עדיף שיהיה לך רצועות במידה ואתה יכול להשיג בזול.
בכל מקרה קשה לטעות עם טיטאן

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבכל מקרה עדיף שיהיה לך רצועות במידה ואתה יכול להשיג בזול.
בכל מקרה קשה לטעות עם טיטאן

כן יש לי ניסיון טוב איתם, יש לי גם את השרוולים והרצועות gold signature שלהם.
מה שאני בספק לגביו זה אם אני צריך רצועות קשיחות כל כך כמו הגולד סיגנטור כשהסקוואט שלי לא כבד כל כך(כרגע באיזור ה190 לחזרה).

כן יש לי ניסיון טוב איתם, יש לי גם את השרוולים והרצועות gold signature שלהם.
מה שאני בספק לגביו זה אם אני צריך רצועות קשיחות כל כך כמו הגולד סיגנטור כשהסקוואט שלי לא כבד כל כך(כרגע באיזור ה190 לחזרה).
190 לחזרה זה לא רע בכלל

בעזהי"ת

היי, אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בשימוש ברצועות בסקוואט למתחרים בקטגוריית RAW.
הכוונה כמו Slingshot לבנץ', להשתמש כתרגיל לאוברלואד.

תודה!

גם רצועות הברכיים, כל כמה שבהיבטים רבים ראויות לגנאי (את מי זה מעניין כמה אתה יכול להרים כשיש לך אמצעי המספק לך אנרגיה מכנית נוספת על האנרגיה הגופנית שלך? קח מלגזה וזהו!), יכולות לשפר ולא במעט את היכולת להרים סקוואט כבד יותר. תוך כדי שאמנם שרירי הרגליים שלך לא יכולים לבדם להתמודד עם המשקל, ולכן מכרת את נשמתך לשטן ופנית לאמצעים מכניים אשר יבצעו בשבילך חלק מהעבודה, עדיין זוקפי הגיו שלך, שרירי הבטן, המערכת הקרדיו-ווסקולרית וכן הלאה – נאלצו גם נאלצו להתמודד עם המשקל הזה, ועכשיו כשלאחר מכן תכנס מתחת לסקוואט הרגיל, אמנם תצטרך לגייס במלואה את יכולת הכיווץ של השרירים הדומיננטיים לתנועה, אך שאר המערכת שלך כבר התמודדה עם משקלים כבדים יותר, ולכן לא תהווה החוליה החלשה שעלולה למנוע ממך ביצוע מוצלח.

דיון - פילוסופיית הכוח המירבי: מתודת העל-יכולת.

במילים נוספות: שנים רבות לאחור היה מקובל לתרגל נעילות סקוואט בגבהים שונים. פול אנדרסון, ארני פרנץ, למשל. אני לא יכול לקבוע האם עבודה עם רצועות עדיפה מאשר נעילות גרידא, היות ואין ברצוני להפליג עד כדי כך באמירה מוחלטת, אבל מנגד אני לפחות בהחלט תוהה האם זו אינה אופציה יעילה יותר - אם אניח לרגע את הנושא הלוגיסטי.

(הנושא הלוגיסטי: לפעמים עדיף לבחור תרגיל פחות טוב, היות והוא פשוט יותר לביצוע, מאשר תרגיל לכאורה איכותי יותר - אבל דורש ממך בזבוז משאבים ניכרים על מנת לבצע אותו. כדי לנעול סקוואט בגבהים שונים אתה רק צריך לגשת לכלוב, אולי לכל היות לכוון את מוטות הבטיחות לגובה המתאים (ובאופציית הדד-סטארט: אתה חייב). כדי לבצע סקוואט עם רצועות, אתה צריך התעסקות מרובה, ואפילו פמליה של עוזרים. לא תמיד זמין, ותמיד כאב ראש).

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

דיון - פילוסופיית הכוח המירבי: מתודת העל-יכולת.

במילים נוספות: שנים רבות לאחור היה מקובל לתרגל נעילות סקוואט בגבהים שונים. פול אנדרסון, ארני פרנץ, למשל. אני לא יכול לקבוע האם עבודה עם רצועות עדיפה מאשר נעילות גרידא, היות ואין ברצוני להפליג עד כדי כך באמירה מוחלטת, אבל מנגד אני לפחות בהחלט תוהה האם זו אינה אופציה יעילה יותר - אם אניח לרגע את הנושא הלוגיסטי.

(הנושא הלוגיסטי: לפעמים עדיף לבחור תרגיל פחות טוב, היות והוא פשוט יותר לביצוע, מאשר תרגיל לכאורה איכותי יותר - אבל דורש ממך בזבוז משאבים ניכרים על מנת לבצע אותו. כדי לנעול סקוואט בגבהים שונים אתה רק צריך לגשת לכלוב, אולי לכל היות לכוון את מוטות הבטיחות לגובה המתאים (ובאופציית הדד-סטארט: אתה חייב). כדי לבצע סקוואט עם רצועות, אתה צריך התעסקות מרובה, ואפילו פמליה של עוזרים. לא תמיד זמין, ותמיד כאב ראש).

אחלה תשובה, תודה רבה.
בדיוק קניתי את הרצועות והן אצלי, נתחיל להתנסות איתן אחרי התחרות הקרובה.

ניסיתי ללבוש אותן וזה קשוח(!!), צריך להתרגל לזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית