הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה אפקטיבי ארימידקס במניעת ג'ינו?

• פותח/ת השרשור eh0231
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
רק מניעה על ידי הורדת רמת האסטרודיול
אני שוקל שימוש בחומרים עוד כמה שנים, עכשיו הקטע של הג'ינו נורא קריטי עבורי כי עברתי ניתוח להסרת ג'ינו (נשאר מגיל ההתבגרות) לפי כמה חודשים.
מה לגבי טמוקסיפן?
בכללי, על איזה כדורים אתה ממליץ לקחת בסייקל בשביל למנוע ג'ינו?

לא ממליץ בכלל לגעת באנבולים. אבל ברור שלא תקשיב לזה וגם אני לא הקשבתי אבל עם כבר ונכנסת אז לשלב ארימדקס אמה מה לא לחכות לתופעת העקצוצים או תופעות אסטרוגניות אחרות כבר מהיום השני לשלב 0.5 כל יום אחר ולאחר 4 שבעות לבצע בדיקת דם ולראות באיזה מצב האסטרודיול שלך ועל פי הבדיקות דם לקבוע את הצריכה המומלצת אבל עדיף לך להתעייץ עם רופא טמוקסיפן בסייקל אכן אפשרי אבל עדיף שלא הוא כמו פלסטר ועדיף ארימדקס כדי למנוע מלכתחילה. למשל לי 0.5 כל יום אחר כמעט ריסקו לי את האסטרודיול אז עשתי 0.5 כל שלוש ימים והיה בסדר.אל תשכח שזה לא משחק ילדים ויש לתרופות האלה תופעות לוואי חמורות שכדי לשקול לפני השימוש בהם

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ בכלל לגעת באנבולים. אבל ברור שלא תקשיב לזה וגם אני לא הקשבתי אבל עם כבר ונכנסת אז לשלב ארימדקס אמה מה לא לחכות לתופעת העקצוצים או תופעות אסטרוגניות אחרות כבר מהיום השני לשלב 0.5 כל יום אחר ולאחר 4 שבעות לבצע בדיקת דם ולראות באיזה מצב האסטרודיול שלך ועל פי הבדיקות דם לקבוע את הצריכה המומלצת אבל עדיף לך להתעייץ עם רופא טמוקסיפן בסייקל אכן אפשרי אבל עדיף שלא הוא כמו פלסטר ועדיף ארימדקס כדי למנוע מלכתחילה. למשל לי 0.5 כל יום אחר כמעט ריסקו לי את האסטרודיול אז עשתי 0.5 כל שלוש ימים והיה בסדר.אל תשכח שזה לא משחק ילדים ויש לתרופות האלה תופעות לוואי חמורות שכדי לשקול לפני השימוש בהם
כמובן, תודה.
רק לפרוטוקול, אני לא מתכוון להשתמש בסטרואידים לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות, אני שואל מסקרנות.
וכן הנחתי שארימידקס יהיה יותר טוב למנוע ג'ינו. אם אני אתחיל סייקל אני אשתמש בזה כמניעה. הוצאתי 15,000 על ניתוח להסרה לא רוצה שיצמח לי שוב.

ענין בריאותי הכסף פחות מענין ברגע שזה נוגע לבריאות אל תשכח ש ai הוא מונע מהמרת טסטוסטרון לאסטרודיול

• פותח/ת השרשור
ענין בריאותי הכסף פחות מענין ברגע שזה נוגע לבריאות אל תשכח ש ai הוא מונע מהמרת טסטוסטרון לאסטרודיול
זה יכול לעלות קצת בתוצאות של הסייקל נכון?
בעיקרון סייקל ראשון מוצלח אמור להיבנות ככה לא?

שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3 או 4 ימים.
שבוע 3-10: 500iu hCG פעם בשבוע
ארימידקס כדור כל שלושה ימים

PCT יבוצע 20 יום לאחר הזריקה האחרונה:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
שבוע 1-2: 100 מ"ג כלומיד
שבוע 3-4: 50 מ"ג כלומיד

טמוקסיפן בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
שבוע 1-2: 40 מ"ג טמוקסיפן
שבוע 3-4: 20 מ"ג טמוקסיפן

נערך לאחרונה:

תשובה מצוינת, טוב לראות את הרמה בפורום עולה.
הניקיון שנעשה אכן תרם וכבר רואים את התוצאות.
רק הערה אחת, כל יום אחר בחלק מהמשתמשים בהחלט יכול להוביל לרמות נמוכות מדי, לוקח זמן לאסתר להתפרק לכן כל יום 3 יהיה פחות אגרסיבי ואם בבדיקות דם זה יראה מעל הנורמה רק אז לעבור לכל יום אחר.

• פותח/ת השרשור
תשובה מצוינת, טוב לראות את הרמה בפורום עולה.
הניקיון שנעשה אכן תרם וכבר רואים את התוצאות.
רק הערה אחת, כל יום אחר בחלק מהמשתמשים בהחלט יכול להוביל לרמות נמוכות מדי, לוקח זמן לאסתר להתפרק לכן כל יום 3 יהיה פחות אגרסיבי ואם בבדיקות דם זה יראה מעל הנורמה רק אז לעבור לכל יום אחר.
אז מה אתה אומר על הסייקל שרשמתי?

במידה ובמהלך הניתוח לגניקומסטיה הוסרה רקמת השד במלואה באמצעות חתך מסביב למחצית היקף העטרה ( בדגש על במלואה), אין סיבה שהיא תצמח שוב. במידה ובוצעה שאיבת שומן ללא הסרת ריקמת השד כול הדיון לפני תגובה זו בתוקף.

• פותח/ת השרשור
במידה ובמהלך הניתוח לגניקומסטיה הוסרה רקמת השד במלואה באמצעות חתך מסביב למחצית היקף העטרה ( בדגש על במלואה), אין סיבה שהיא תצמח שוב. במידה ובוצעה שאיבת שומן ללא הסרת ריקמת השד כול הדיון לפני תגובה זו בתוקף.
שום שאיבת שומן, רק הסרה של הרקמה עם חתך מתחת לעטרה.
אני קראתי שיש לזה סיכוי לצמוח שוב כשסטרואידים אנאבוליים מעורבים, מפה מגיע החשש שלי..

שום שאיבת שומן, רק הסרה של הרקמה עם חתך מתחת לעטרה.
אני קראתי שיש לזה סיכוי לצמוח שוב כשסטרואידים אנאבוליים מעורבים, מפה מגיע החשש שלי..
ובצדק אתה כנירא תהיה רגיש לאסטרודיול יש אנשים שהם לא מרגישים כלום ויש כאלה אנשים שאפילו ב trt לא יכולים בלי A'i
מהניסיון שלי זה ישמע קצת מוזר אבל יש לי רגישות בפיטמה אחת במהלך הסייקל היא התחילה לגרד ואז לכאוב אז הוספתי 0.5 ארימדקס ומיום ליום ירד הכאבים עד היום ה 3 שלא הרגשתי כלום כבר זה משתנה מאדם לאדם ולכן לפני השימוש מאוד כדי לקבל יעוץ מרופא אתה זכאי לה
ובצדק אתה כנירא תהיה רגיש לאסטרודיול יש אנשים שהם לא מרגישים כלום ויש כאלה אנשים שאפילו ב trt לא יכולים בלי A'i
מהניסיון שלי זה ישמע קצת מוזר אבל יש לי רגישות בפיטמה אחת במהלך הסייקל היא התחילה לגרד ואז לכאוב (שבוע5) אז הוספתי 0.5 ארימדקס ומיום ליום ירד הכאבים עד היום ה 3 שלא הרגשתי כלום כבר אבל בבדיקות דם ראיתי שכמעט ריסקתי תאסטרודיול אז הפחתתי בשימוש. זה משתנה מאדם לאדם ולכן לפני השימוש מאוד כדי לקבל יעוץ מרופא אתה זכאי לה

• פותח/ת השרשור
מהניסיון שלי זה ישמע קצת מוזר אבל יש לי רגישות בפיטמה אחת במהלך הסייקל היא התחילה לגרד ואז לכאוב אז הוספתי 0.5 ארימדקס ומיום ליום ירד הכאבים עד היום ה 3 שלא הרגשתי כלום כבר זה משתנה מאדם לאדם ולכן לפני השימוש מאוד כדי לקבל יעוץ מרופא אתה זכאי לה
כן אני אתייעץ עם רופא כשאני אחליט להתחיל את הסייקל הראשון (לא בקרוב).
ארימידיקס אני בטוח אקח כדור כל שלושה ימים, אני חייב להקדים תרופה למכה.
בכל מקרה, הנה הסייקל שתכננתי, תגיד לי מה אתה חושב:

שבוע 1-10: טסט אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה 250 מ"ג כל 3.5 יום (שלישי בוקר, שישי ערב)
שבוע 3-12: פרגניל 500iu זריקה בשומן הבטני פעם בשבוע
ארימידקס כדור אחד פעם בשלושה ימים
ממשיך לקחת ארימידקס פעם בשלושה ימים עד הPCT

PCT:
שבוע 13-14: 100 מ"ג כלומיד
שבוע 15-17: 50 מ"ג כלומיד
שבוע 13-14: טמוקסיפן 40 מ"ג
שבוע 15-17: טמוקסיפן 20 מ"ג

עכשיו, כמה שאלות:
1) ארימידקס באמת אפקטיבי כמו שאומרים? אם אני לוקח אותו במהלך הסייקל אני יכול להפסיק לחשוש מג'ינו?
2) אני מבין ש-iu זה international unit, זה אומר שאני צריך לקחת 500 מ"ג פרגניל?
3) כמה אני אצטרך לקנות מראש עבור הסייקל? אני יודע שלטסט אני אצטרך 2 ויאלים, מה לגבי פרגניל, ארימידקס, כלומיד וטמוקסיפן? כמה אצטרך לקנות בשביל שיהיה לי מספיק לכל הסייקל?

כן אני אתייעץ עם רופא כשאני אחליט להתחיל את הסייקל הראשון (לא בקרוב).
ארימידיקס אני בטוח אקח כדור כל שלושה ימים, אני חייב להקדים תרופה למכה.
בכל מקרה, הנה הסייקל שתכננתי, תגיד לי מה אתה חושב:

שבוע 1-10: טסט אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה 250 מ"ג כל 3.5 יום (שלישי בוקר, שישי ערב)
שבוע 3-12: פרגניל 500iu זריקה בשומן הבטני פעם בשבוע
ארימידקס כדור אחד פעם בשלושה ימים
ממשיך לקחת ארימידקס פעם בשלושה ימים עד הPCT

PCT:
שבוע 13-14: 100 מ"ג כלומיד
שבוע 15-17: 50 מ"ג כלומיד
שבוע 13-14: טמוקסיפן 40 מ"ג
שבוע 15-17: טמוקסיפן 20 מ"ג

עכשיו, כמה שאלות:
1) ארימידקס באמת אפקטיבי כמו שאומרים? אם אני לוקח אותו במהלך הסייקל אני יכול להפסיק לחשוש מג'ינו?
2) אני מבין ש-iu זה international unit, זה אומר שאני צריך לקחת 500 מ"ג פרגניל?
3) כמה אני אצטרך לקנות מראש עבור הסייקל? אני יודע שלטסט אני אצטרך 2 ויאלים, מה לגבי פרגניל, ארימידקס, כלומיד וטמוקסיפן? כמה אצטרך לקנות בשביל שיהיה לי מספיק לכל הסייקל?
נירא תכנון טוב 500 יחידות כן יש בנעוץ איך לערבב את הפרגניל תאמת שתי ואילים של פארמהקום הספיקו לי ל19 זריקות ולא ל 20 כמתוכנן אך לא נורא. אם יש אפשרות לאמפולות יותר טוב . בסה"כ 48 כדורי כלומיד הספיקו לי ושתי חבילות טמוקסיפן טבע הכלומיד היה גם ug אבל עדיף רפואי

• פותח/ת השרשור
נירא תכנון טוב 500 יחידות כן יש בנעוץ איך לערבב את הפרגניל תאמת שתי ואילים של פארמהקום הספיקו לי ל19 זריקות ולא ל 20 כמתוכנן אך לא נורא. אם יש אפשרות לאמפולות יותר טוב . בסה"כ 48 כדורי כלומיד הספיקו לי ושתי חבילות טמוקסיפן טבע הכלומיד היה גם ug אבל עדיף רפואי
האמת שאם אני כבר אקנה אז אני אקנה ויאלים, אמפולות נראה לא נוח לשימוש..
צריך מרשם בשביל כלומיד וטמוקסיפן או שאפשר לקנות את זה מהבית מרקחת בלי מרשם?
תודה על העזרה גבר, אם יהיו לי עוד שאלות לחפור לך אני אקפיץ את ההודעה, תודה 😁

עזרתי במה שאני רק התנסתי אני בסך הכל עשיתי סייקל אחד. לגבי התרופות לצערך כל התרופות האלה זה תרופות עם מרשם

• פותח/ת השרשור
עזרתי במה שאני רק התנסתי אני בסך הכל עשיתי סייקל אחד. לגבי התרופות לצערך כל התרופות האלה זה תרופות עם מרשם
איך התוצאות? יש לך תמונות לפני/אחרי? כמה עלית? על כמה הצלחת לשמור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית