עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שוקל שימוש בחומרים עוד כמה שנים, עכשיו הקטע של הג'ינו נורא קריטי עבורי כי עברתי ניתוח להסרת ג'ינו (נשאר מגיל ההתבגרות) לפי כמה חודשים.רק מניעה על ידי הורדת רמת האסטרודיול
כמובן, תודה.לא ממליץ בכלל לגעת באנבולים. אבל ברור שלא תקשיב לזה וגם אני לא הקשבתי אבל עם כבר ונכנסת אז לשלב ארימדקס אמה מה לא לחכות לתופעת העקצוצים או תופעות אסטרוגניות אחרות כבר מהיום השני לשלב 0.5 כל יום אחר ולאחר 4 שבעות לבצע בדיקת דם ולראות באיזה מצב האסטרודיול שלך ועל פי הבדיקות דם לקבוע את הצריכה המומלצת אבל עדיף לך להתעייץ עם רופא טמוקסיפן בסייקל אכן אפשרי אבל עדיף שלא הוא כמו פלסטר ועדיף ארימדקס כדי למנוע מלכתחילה. למשל לי 0.5 כל יום אחר כמעט ריסקו לי את האסטרודיול אז עשתי 0.5 כל שלוש ימים והיה בסדר.אל תשכח שזה לא משחק ילדים ויש לתרופות האלה תופעות לוואי חמורות שכדי לשקול לפני השימוש בהם
זה יכול לעלות קצת בתוצאות של הסייקל נכון?ענין בריאותי הכסף פחות מענין ברגע שזה נוגע לבריאות אל תשכח ש ai הוא מונע מהמרת טסטוסטרון לאסטרודיול
לא ממליץ בכלל לגעת באנבולים. אבל ברור שלא תקשיב לזה וגם אני לא הקשבתי אבל עם כבר ונכנסת אז לשלב ארימדקס אמה מה לא לחכות לתופעת העקצוצים או תופעות אסטרוגניות אחרות כבר מהיום השני לשלב 0.5 כל יום אחר ולאחר 4 שבעות לבצע בדיקת דם ולראות באיזה מצב האסטרודיול שלך ועל פי הבדיקות דם לקבוע את הצריכה המומלצת אבל עדיף לך להתעייץ עם רופא טמוקסיפן בסייקל אכן אפשרי אבל עדיף שלא הוא כמו פלסטר ועדיף ארימדקס כדי למנוע מלכתחילה. למשל לי 0.5 כל יום אחר כמעט ריסקו לי את האסטרודיול אז עשתי 0.5 כל שלוש ימים והיה בסדר.אל תשכח שזה לא משחק ילדים ויש לתרופות האלה תופעות לוואי חמורות שכדי לשקול לפני השימוש בהם
אז מה אתה אומר על הסייקל שרשמתי?תשובה מצוינת, טוב לראות את הרמה בפורום עולה.
הניקיון שנעשה אכן תרם וכבר רואים את התוצאות.
רק הערה אחת, כל יום אחר בחלק מהמשתמשים בהחלט יכול להוביל לרמות נמוכות מדי, לוקח זמן לאסתר להתפרק לכן כל יום 3 יהיה פחות אגרסיבי ואם בבדיקות דם זה יראה מעל הנורמה רק אז לעבור לכל יום אחר.
שום שאיבת שומן, רק הסרה של הרקמה עם חתך מתחת לעטרה.במידה ובמהלך הניתוח לגניקומסטיה הוסרה רקמת השד במלואה באמצעות חתך מסביב למחצית היקף העטרה ( בדגש על במלואה), אין סיבה שהיא תצמח שוב. במידה ובוצעה שאיבת שומן ללא הסרת ריקמת השד כול הדיון לפני תגובה זו בתוקף.
ובצדק אתה כנירא תהיה רגיש לאסטרודיול יש אנשים שהם לא מרגישים כלום ויש כאלה אנשים שאפילו ב trt לא יכולים בלי A'iשום שאיבת שומן, רק הסרה של הרקמה עם חתך מתחת לעטרה.
אני קראתי שיש לזה סיכוי לצמוח שוב כשסטרואידים אנאבוליים מעורבים, מפה מגיע החשש שלי..
ובצדק אתה כנירא תהיה רגיש לאסטרודיול יש אנשים שהם לא מרגישים כלום ויש כאלה אנשים שאפילו ב trt לא יכולים בלי A'i
מהניסיון שלי זה ישמע קצת מוזר אבל יש לי רגישות בפיטמה אחת במהלך הסייקל היא התחילה לגרד ואז לכאוב (שבוע5) אז הוספתי 0.5 ארימדקס ומיום ליום ירד הכאבים עד היום ה 3 שלא הרגשתי כלום כבר אבל בבדיקות דם ראיתי שכמעט ריסקתי תאסטרודיול אז הפחתתי בשימוש. זה משתנה מאדם לאדם ולכן לפני השימוש מאוד כדי לקבל יעוץ מרופא אתה זכאי לה
כן אני אתייעץ עם רופא כשאני אחליט להתחיל את הסייקל הראשון (לא בקרוב).ובצדק אתה כנירא תהיה רגיש לאסטרודיול יש אנשים שהם לא מרגישים כלום ויש כאלה אנשים שאפילו ב trt לא יכולים בלי A'i
מהניסיון שלי זה ישמע קצת מוזר אבל יש לי רגישות בפיטמה אחת במהלך הסייקל היא התחילה לגרד ואז לכאוב אז הוספתי 0.5 ארימדקס ומיום ליום ירד הכאבים עד היום ה 3 שלא הרגשתי כלום כבר זה משתנה מאדם לאדם ולכן לפני השימוש מאוד כדי לקבל יעוץ מרופא אתה זכאי לה
נירא תכנון טוב 500 יחידות כן יש בנעוץ איך לערבב את הפרגניל תאמת שתי ואילים של פארמהקום הספיקו לי ל19 זריקות ולא ל 20 כמתוכנן אך לא נורא. אם יש אפשרות לאמפולות יותר טוב . בסה"כ 48 כדורי כלומיד הספיקו לי ושתי חבילות טמוקסיפן טבע הכלומיד היה גם ug אבל עדיף רפואיכן אני אתייעץ עם רופא כשאני אחליט להתחיל את הסייקל הראשון (לא בקרוב).
ארימידיקס אני בטוח אקח כדור כל שלושה ימים, אני חייב להקדים תרופה למכה.
בכל מקרה, הנה הסייקל שתכננתי, תגיד לי מה אתה חושב:
שבוע 1-10: טסט אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה 250 מ"ג כל 3.5 יום (שלישי בוקר, שישי ערב)
שבוע 3-12: פרגניל 500iu זריקה בשומן הבטני פעם בשבוע
ארימידקס כדור אחד פעם בשלושה ימים
ממשיך לקחת ארימידקס פעם בשלושה ימים עד הPCT
PCT:
שבוע 13-14: 100 מ"ג כלומיד
שבוע 15-17: 50 מ"ג כלומיד
שבוע 13-14: טמוקסיפן 40 מ"ג
שבוע 15-17: טמוקסיפן 20 מ"ג
עכשיו, כמה שאלות:
1) ארימידקס באמת אפקטיבי כמו שאומרים? אם אני לוקח אותו במהלך הסייקל אני יכול להפסיק לחשוש מג'ינו?
2) אני מבין ש-iu זה international unit, זה אומר שאני צריך לקחת 500 מ"ג פרגניל?
3) כמה אני אצטרך לקנות מראש עבור הסייקל? אני יודע שלטסט אני אצטרך 2 ויאלים, מה לגבי פרגניל, ארימידקס, כלומיד וטמוקסיפן? כמה אצטרך לקנות בשביל שיהיה לי מספיק לכל הסייקל?
האמת שאם אני כבר אקנה אז אני אקנה ויאלים, אמפולות נראה לא נוח לשימוש..נירא תכנון טוב 500 יחידות כן יש בנעוץ איך לערבב את הפרגניל תאמת שתי ואילים של פארמהקום הספיקו לי ל19 זריקות ולא ל 20 כמתוכנן אך לא נורא. אם יש אפשרות לאמפולות יותר טוב . בסה"כ 48 כדורי כלומיד הספיקו לי ושתי חבילות טמוקסיפן טבע הכלומיד היה גם ug אבל עדיף רפואי
איך התוצאות? יש לך תמונות לפני/אחרי? כמה עלית? על כמה הצלחת לשמור?עזרתי במה שאני רק התנסתי אני בסך הכל עשיתי סייקל אחד. לגבי התרופות לצערך כל התרופות האלה זה תרופות עם מרשם
יש אשלח לך בפרטי מאוחר יותראיך התוצאות? יש לך תמונות לפני/אחרי? כמה עלית? על כמה הצלחת לשמור?
אה בחור אתה שולח? 😁יש אשלח לך בפרטי מאוחר יותר